vasárnap esti gondolatok

E- mailben kaptam :)

Ebben a világban legalább öt ember van, aki úgy szeret,hogy meghalna érted, és legalább15, aki igazán
szeret.Az egyetlen ok, hogy valaki utál, azt jelenti, hogy olyan szeretne lenni, mint te. Mosolyod azoknak is örömet okoz, akik nem szeretnek. Minden este gondol rád valaki elalvás előtt. Valaki nem tudna élni, ha te nem lennél. Különleges vagy és egyéniség vagy. Valaki, akinek a létezését figyelmen kívül hagyod, szeret téged.
A legnagyobb hülyeség is, amit csinálsz, jó valamire. Ha úgy gondolod, mindenki hátat fordít, jól nézz körül. Elsősorban te vagy az,aki hátat fordít.
Ha azt gondolod, nincs szerencséd, azért mert nem kaptad meg, amit akartál, akkor nem is kapod meg. Ha nem gondolod, akkor valószínűleg előbb vagy utóbb megkapod.
Emlékezz a bókokra, amiket kapsz és felejtsd el a rossz megjegyzéseket. Mindig mondd meg az embereknek, mit érzel irántuk, jobban fogod érezni magad,ha tudni fogják.
Senki sem érdemli meg a könnyeid és az, aki megérdemli, soha nem fog megsiratni. Ha van legjobb barátod, akkor legyen rá időd,hogy elmondhasd neki, mit jelent számodra.
Azt mondják egy percig tart, hogy észrevegyél valaki különlegeset, egy órát, hogy komolyan vedd, egy
napot, hogy megszeresd és egy egész élet kell ahhoz, hogy elfelejtsd.
Állj meg egy pillanatra és szánj rá egy kis időt, hogy élj!

Hozzászólások...

"Mindig mondd meg az embereknek, mit érzel irántuk, jobban fogod érezni magad,ha tudni fogják."
Jobban fogod magad érezni, ha kifejezed az érzéseidet, nem mások, hanem magad miatt...
"Senki sem érdemli meg a könnyeid és az, aki megérdemli, soha nem fog megsiratni."
Nem azért sírunk, mert valaki megérdemli, vagy nem érdemli meg, azért sírunk, mert kifejezzük az érzéseinket önmagukért, és átéljük őket, hogy feldolgozzuk, a szomorúságot, vagy az elhagyatottság érzését.
"egy egész élet kell ahhoz, hogy elfelejtsd"
Kerüljük a túlszörnyülködést...
Naon felületes átgondolatlan tanácsok... :DDe szép is lenne...

Ez a blog olyan kedves, és olyan jó lenne, ha az életben mindig így működne. Elmondok egy kis mesét:
" A skorpió szeretne átjutni a folyó túlsó partjára, de nem tud úszni. Így megkéri a békát: ugyan kedves béka, légy szíves vigyél már át a hátadon a túlsó partra. A béka gondolkodóba esik. Én szívesen átviszlek, de te
skorpió vagy. Nem fogsz bántani? Ó kedves béka - dehogy ! Én szeretnék átjutni a túloldalra.
A béka megengedi, hogy a skorpió felüljön a hátára, és elkezd úszni. Már a folyó közepén járnak, amikor a skorpió megcsípi a békát. A béka meglepődik. Én szívességet teszek neked, te pedig megcsíptél! Most mind a ketten a folyóba fogunk veszni! Mért tetted ezt ?? A skorpió így válaszol: Kedves béka. - Én nem tehetek róla, én skorpió vagyok ! Ilyen a természetem."
Na én találkoztam mát hasonló emberekkel is. ( Ezért is tanultam pszichológiát. ) Csak azokon segítek, akik utána nem fognak " megcsípni". Bocsánat, lehet, hogy nincs igazam, de én ezt tapasztaltam. Nem árt az óvatosság.
Legyen szép napod, Üdv."Az egyetlen ok, hogy valaki

"Az egyetlen ok, hogy valaki utál, azt jelenti, hogy olyan szeretne lenni, mint te." - ez jó... de nem az egyedüli igazság... ha valaki felé valaha is éreztem utálatot, nem éreztem azt, hogy olyan szeretnék lenni, mint ő... sőt... :)
Ezt a szöveget már nekem is elküldte valaki, s olyan picit, mint az önszuggesztió... a "szeretem magamat, elfogadom magamat".. de mindenesetre jó érzés olvasgatni. :)
Az azért érdekelne, hogy milyen statisztika alapján születtek az említett számok... 5, 15...