dabraka-abra blogja

A körömlakk színe

Mindig úgy voltam a piros színnel - rúzzsal, körömlakkal - hogy az csak igazán vagány, belevaló és önmagukkal nagyon elégedett csajoknak való.Nem pedig nekem.Máson mindig tetszett de soha nem is vettem magamnak mert "úgysemmeremfelkenni":)... Tovább »

Címkék:

Azért sem hagyom...

..., hogy bekerüljek a rossz napom van érzés spiráljába. Tovább »

Állásinterjú

Holnap állásinterjúra megyek:)
Ezért ma ez kerül a füzetembe.Fodrászhoz megyek és este szépítkezek és relaxálok a fürdőkádban, hogy holnap a legjobb énemet mutathassam.

Címkék:

A FÜZET és kísérlet

Pár napja csináltam egy füzetet amiben leírtam a 10+1 legfontosabb vágyamat és célomat. Az a tervem, hogy minden napra kerüljön majd valami bejegyzés ami majd előre visz.Vagy legalább 2-3 naponta. Tovább »

Címkék:

Éjszaka

Eddig is tudtam, hogy nehezen tudok ellazulni és vizualizálni de ami tegnap este történt az még engem is meglepett. Tovább »

Címkék:

Amire jutottam

Na eltelt a nap. 14 pontos listát írtam délelőtt.Ebből eddig 8-t sikerült megcsinálnom ami szerintem azért nem rossz.Főleg, hogy még nincs vége a napnak illetve, hogy nehezítésként van egy 22 hónapos csemetém is:) Tovább »

A tettek mezejére lépés

Azt hiszem a legnehezebb az egészben.Én kb. 2 hete kezdtem újra az életem de igazándiból nem sok érdemlegeset csináltam eddig.Egyszerűen csak jól éreztem magam.Most viszont itt az ideje, hogy tegyek is valamit az álmaimért amiből meg kell hagyni nem kevés van.Engem ugyanis nagyon sok minden érdekel és nagyon sok mindent szeretnék még csinálni ebben az életben . Tovább »

Címkék:

Jó dolgok

Két dolgot szeretek nagyon amikor adhatok és amikor adhatok:) Tovább »

Címkék:

Csak röviden

Elmentem a temetésre és egyáltalán nem bántam meg.Ennek ellenére most nagyon fáradt vagyok és nem túl vidám de nem baj.Most alszok egy nagyot és holnap szuper napra ébredek.

Talán már tudok valamit

Biztosat még nem mondhatok de kezdem érteni ennek az egésznek a lényegét, hogy hogyan kell jól csinálni.Legalábbis azt hiszem. Tovább »

Címkék:

Döntésképtelenség

Azt hiszem le kell írjak valamit ami aggaszt különben megbuggyanok.
Péntekre 2 programom van és mindkettő nagyon fontos.Az egyik szakmailag a másik emberileg és nem tudom melyiket válasszam. Tovább »

Újabb napok

A tegnap olyan igazi semmilyen nap volt csak úgy eltelt.Kicsit önsajnálatba roskadtam, hogy pont most tör ki rajtam valami kór amikor változni akarok.Ez a nap csak úgy eltelt. Tovább »

Címkék:

Második és harmadik nap

Újra itt vagyok, akkor kezdjük a szombattal. Bár rájöttem ennek az időbeni eltolódásnak (mármint ami a megélést és az írást illeti) az a nagy hibája, hogy kopnak az emlékek:) Tovább »

Címkék:

Első nap

Szóval elég rosszul indult a nap..esik meg minden...a férjem is vigasztalja a gyereket amikor látványos hisztibe kezd ami ellenem szól. Tovább »

Címkék:

Ezer év után....

...újra itt vagyok.
A távollétnek rengeteg oka van.Költözés a hit elvesztése és az internet hiánya többek közt. Tovább »