Daphne blogja

A siker útján

Rég nem írtam már ide… de jó indokom van rá….:) Az elmúlt egy év hatalmas változáshoz segített hozzá, melyet szeretnék most veletek is megosztani, bár az áhított alak elérése felé vezető út felénél tartok csak. Az elmúlt egy év kitartásra, türelemre nevelt, amiből rengeteg hasznom származott az életem egyéb területein is.
2013. márciusában döntöttem el teljesen, hogy lefogyok. Akkor 108 kilót mutatott a mérleg, bár sokan, amikor mesélem, hogy mennyi volt a súlyom el sem hiszik, mert nem néztek volna annyinak… De én éreztem a súlyt… nyomta a hasamat, a mellkasomat, a lábaimat, nehézkesen telepedett rá az egész testemre… tudtam, hogy nő vagyok, de nem éreztem, mert elnyomta a háj, ami hatalmába kerített a hosszú évek alatt… De döntöttem. Tovább »

Hiszem, ha tapasztalom!

Hiszek a vonzásban. Mindig mindenhol hiszem, hogy az életemet csakis én irányítom. Hálás vagyok a javaimért és azért, hogy minden téren egyre jobb és jobb lesz minden. Mert jobb… minden teljesebb, mióta a vonzás törvényét tudatosan használom. Nem azt mondom, hogy őrült tempóban záporozik felém minden jó (természetesen ez csakis tőlem függ), de a legtöbb esetben mindig csak jót kapok, akármerre is vigyen az élet. Tovább »

Zene vagyok, te vagy a fül, s mi mind együtt vagyunk a MOSOLY!

Van egy álmom. Egy csodálatos álom. Igazi tündérmese. Olyan világ, ahol az emberek pozitívak, vidámak, a nap süt és mindenki feltétel nélkül jól érzi magát, pozitív dolgokat vonzanak, és egyre csak gyarapszik minden és mindenki.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy ezt hogyan tudnám magam köré megteremteni. Hát írni kezdtem. Tovább »

Csinos vagyok és vékony! Én vagyok!

Rég nem írtam már ide..:) Kicsit megkavarodtak a dolgok a fejemben és nem voltam teljesen önmagam, de mára már rájöttem, hogy mindennek meg volt az oka…
Súlyfelesleggel küszködöm, mióta az eszemet tudom. Úgy gondoltam, hogy, ha már így sikeresen megismerkedtem a vonzás törvényével és sokat köszönhetek neki, akkor itt az ideje annak, hogy ezt a megszokást is megváltoztassam… tehát lefogyjak. Tovább »

Hogyan tudatosít az írás

Vonzásaim történetei közül az egyik legérdekesebbet szeretném elmesélni nektek. A vonzást a dalszövegeimmel. Bármennyire hihetetlennek is tűnik a legtöbb jót az életemben, ami most van leírtam, félig-meddig tudattalanul az általam írt dalokban. Íme, egy két példa:
A szöveg:

Névtelen végtelen

Egy esős, őszi éjjelen
egy angyal álmodik velem
karjába zár a végtelen, Tovább »

Előre!

Az élet lényege a haladás. Minden, ami ezt a célt szolgálja pozitív hatással bír. akár látszik elsőre, akár nem. Eddigi életem során sok mindenen mentem keresztül. Sok tapasztalatot hozó, kívülről negatívnak tűnő dolgon, de a végén mindig kiderült, hogy meg volt a miértje, az oka, hogy egyes dolgok „összeomlottak”. Amikor eljött egy fájónak vélt szakítás, vagy egy könnyekkel megélt történés, vagy lépés még nem láttam az okokat, de később tudatossá vált bennem, hogy ezek a dolgok is csak a fejlődés bizonyos fázisaként vannak jelen és nem szabad ragaszkodni hozzájuk, egyszerűen csak el kell engedni. Tovább »

Hogyan alkalmazod a pozitív gondolatokat?

Sokat látogattam mostanában pozitív gondolkodással foglalkozó oldalakat. Virtuális útjaim során sokféle gondolatba akadtam bele, sok tündöklő, pozitív eredményt hozó gondolatba, de sok olyanba is, amiről nem tudom eldönteni, hogy hogyan kapcsolódik egy pozitív szemléletű ember gondolataihoz.

Aki már őszintén próbált tudatosan, szívből teremteni, az tudja, hogy az alaptétel tényleg törvényszerű és minden történést saját magunknak teremtünk. Tovább »