Kanapészörf

Több mint ingyen szállás: kanapészörf

Ha akad otthon egy fölösleges ágyad - de ha nem, az sem baj -, a couchsurfing (magyarul: kanapészörf) segítségével bejárhatod a világot. Közben új barátokat találhatsz, megláthatod egy idegen ország igazi arcát, és a szállásért sem kell fizetned.

Hogyan lehetsz te is kanapészörfös?

Akárcsak a többi közösségi oldalon, itt is létre kell hoznod a saját profilodat. Írj magadról minél többet, hogy olyan emberekkel találkozhass, akiknek hasonló az érdeklődésük! Aztán vagy te jelentkezel be valakinél, hogy nála töltenél néhány napot, vagy téged keresnek meg ismeretlenek.

Nem számít, hány éves vagy
A kanapészörfözők mindenkit szívesen látnak a közösségükben. Lényegében olyan embereket keresnek, akik nyitottak, akik megértenek másokat. A Couchsurfing.com nem utazási iroda, hanem egy találkahely, ahol rengeteg ember - kulturális és ideológiai hovatartozástól függetlenül - veheti fel a kapcsolatot és köthet barátságot egymással. A vendéglátók úgy találkozhatnak másokkal a világ összes pontjáról, hogy nem is mozdulnak ki otthonukból. Akik pedig ellátogatnak más országokba, részt vehetnek a helybeliek életében. A szörfölők kisebb költséggel utazhatnak, hiszen nem kell fizetniük a szállásért.
De a kanapészörfözés nemcsak az utazóknak jó. Ha nem tudsz befogadni másokat, akkor is rengeteg barátra tehetsz szert világszerte.

Biztonságos e?

Mennyire biztonságos megszállni egy vadidegen embernél, vagy egy vadidegen embert beengedni a lakásunkba?
A couchsurfing működtetői, állításuk szerint, kiépítettek egy biztonsági szűrő rendszert, amely úgy működik, mint egy szemfüles szomszéd: figyel a másik biztonságára.

Ti hallottatok erről?
A kérdés már csak az meritek vagy nem?
Bele vágtok vagy nem?

Nagyon népszerű.

Mostanában sokat beszélnek erről,azért ehhez bátorság is kell,de ha már az meg van és be regisztráltok,akkor KANAPÉRA FEL-vagyis KALANDRA FEL!!!!

Nekem nagyon tetszik ez a dolog,főleg azért mert nagyon sok új embert lehet megismerni,és mert jópofa az egész,és működik,több ezren keresnek így szállást!