descriptif blogja

Karácsony

Áldott Békés Karácsonyt Kívánok mindenkinek!!:) Sok szeretet, sok finom ételt, sok szép karácsonyi fényt, örömöt, illatot és még sorolhatnám:)

Címkék:

Beszéld meg!

beszéld megMilyen érzés ha nem tudsz valakivel megbeszélni valamit? A napokban megnéztem egy filmet. Eléggé durva drogos film volt. Egyből kavarodtak a fejemben a gondolatok, és azokat meg is osztottam másokkal.

Van úgy hogy ez nem sikerül, és nem tudom elmondani valakinek a történéseket velem kapcsolatban. Ilyenkor emészt a dolog, és muszáj olyan embert találni aki ha csak „ahan”-nal is válaszol, de meghallgat. Lehet az a történet annyi, hogy Tovább »

Néha gyengén....

Megint beteg vagyok. Egy héttel ezelőtt is így ültem itt, de utána kicsit meggyógyultam. Most visszaestem, és szédülök is. Nagyon jó. Nem értem a betegségeket. Társadalmi hatása van? Mindeki erről beszél és beleivódik a tudatunkba. Lehet. Vagy tényleg figyelmeztetés hogy nincs valami rendben a lelkünben? Vagy valós a biológiai folyamat? Nem tudom. Tovább »

Címkék:

Telihold

Ma telihold van! Nagyon szeretem. Sokan begubóznak, és lehúzzák, a redőnyüket, behúzzák függönyüket és idegeskednek hogy nem tudnak elaludni. Én meg annyi fényt gyűjtök be tőle amennyit csak tudok, mert tele vagyok energiával ilyenkor:) Remélem nem bánja... Tovább »

Címkék:

Első bejegyzés

Mindig elkezdek naplót írni, vagy blogot, de a naplóírást megunom, vagy nincs rá időm, a blogírástól pedig féltem, hogy illetéktelen emberek olvassák el. Tovább »