Empátia nélküli manók

Avagy: ez itt most nem TITOK: Minden kis gonosz lénynek, akik fütyülnek, s mendegélnek, válaszúton elakadnak, lopva figyelnek, meg nem fordulnak és vágyakozzák, szemük fényét e szavak ne rontsák. Így félő, hogy imigyen sorokba fűzött betűim helyén is csak hatalmas fehér folt fog éktelenkedni tekintetük sugarában, s már nem hisznek nekem sem, pedig most árad... áramlik belőlem az energia... Na sebaj, majd felvillanyozza, picit megrázza őket. :) Tuti! =) Nincs idő, nincs tér, sem mező... Éljen a szabadság! ;)

Elhiszem már, hogy az égiek a csupa jót szánják nekünk és óvnak az ufóktól és a rút szörnyecskéktől! :D Brrr... ! Öntisztítja magát a természet, szertefoszlanak körülöttünk az undok és gonosz manók! Kiskoromban számba rágták (fránya illemtan!), ha mosolyogva kérdeznek, nevetve illik visszaválaszolni.:) Ha most valaki félbeszakít az önzetlen szeretettel, megharapom! =) Az iskola egét időközben felszárította a globális felmelegedés, s voltak akik tüstént elpárologtak. Hé! Nem rólad beszéltem, maradj veszteg, nem fejeztem be... :) Ja igen, most látom, többen is vagytok. :D Önáltatva öntörvényeket faragtok faragatlanul: falaztok. A tegnapi viharban fülembe kiabálta a szél, hogy kifelejtettetek egy egettörően fontos paragrafust: ha kapunk és fogadunk, vissza is kellene (jajj, a fenébe se illene!) az energiát pozitív áramlatában... tudjátok... szóval értitek... hogy meglegyen a... áhh, közhely! Ne maradjon hát közötte hely! :D Üzenem, súgom nektek, menjetek a... magatok kemény feje árnyékában! :D „... nagyot koppan akkor, s azután elhallgat...“ Olvassatok Aranyat! :D Szeressétek magatokat, nyeljetek békét... de ne kapjátok be... a legyet! :D Ültessetek diófát, hogy legyen őszre bő tartalék! :D Ád és adjon az élet nektek egy halom kemény diót! Húzzatok a ... zebra mellé csíkot krétával! :D De Krétára ne menjetek, mert nagy halak vannak arrafelé! Menjetek északra, haverkodjatok jegesmedvékkel! :) Hibernáljátok szívetek, úgysincs már benne vérző hidegszál! Ám legyetek óvatosak, mert az új haverok ölelésében még könnyen arcotokra fagy a mosoly! :)
Vigyetek iránytűt, nehogy még véletlenül egyszer az én utcámba keveredjetek! :D Láthatatlan vagyok és a láthatatlan dolgok veszélyesek. =)
Viszlát! ;)

P.S. Akinek nem inge.... DE! akinek igen, feltétlenül vigye, mert északon szüksége lesz rá! =)

Hozzászólásokmendegéljenek mosolyogva...

mendegéljenek mosolyogva... régi írásom ez, amikor valamiért egy hullámcsapás erejéig zsinórban senki nem reagált irányomba aki felé üzenetet intéztem, mintha csak Óz láthatatlanná varázsolt volna soraimmal együtt egy röpke pillanat alatt.. s kiakadtan papírra vetettem - félig viccesen - amit ennek hatására épp éreztem. A minap akadtam rá ismét, s utólag megmosolyogtatott... ahogyan - feltételezem - Titeket is... :)Mosolygos lények mendegélnek, útjuk az élet

benned remélnek, kenyerük a szájuk eledelt benne ne találjunk, hiába kiabálunk rettenetes a szándékuk,
reményük keltethető ha guggolva ropnak táncot és egekbe ugrálna jó-kedélyük a csillagos ég.Navégre..

:-D ....Kijött minden ami ottan bent van....