Kristály a tó mélyén

Átszűrődik a napfény a rozsdás vaskapu résein, mely lassanként nyílik, majd teljesen kitárul. Hívogat a friss szellő, lépj beljebb. Színes pillangók repkednek vidáman körülötted, hallod a madarak csicsergését. A nap sugarai csiklandozón, lágy melegséggel érintik bőrödet. Szívedet körbeöleli fehér fénye. Amint átléped a küszöböt, puha pázsit érinti talpadat, elvarázsol a gyönyörűen zöldellő táj, a virágok finom illata. Mélyen lélegzed magadba a természet friss fuvallatát.

Behunyod szemedet és a nap felé fordítod arcodat. Élvezed, hogy átjár a melegség. A közeli tisztáson kis patakocska csobog, kristálytiszta vizében fehér kavicsok fénylenek. Elindulsz a forrás irányába apró csermelyek mentén. Vaskos fák élénk zöld lombjai sugallják az erdő mély nyugalmát. Leülsz egy fa tövébe, érzed ahogy átjár az energia. Minden részletet megfigyelsz. Egy fűszál lágyan megsimítja lábadat, egy aprócska fehér virág szerényen bújik meg buja levelei között. Merülj el a képzeletbeli vízesésben, érezd a természetet, mely körülvesz. Hallgasd annak varázslatos hangját...

Szép hétvégét kívánok! :)

Hozzászólások:)

Zsuzsi, a szeretet és öröm energiaforrás... maradj meg mindig ilyennek, ez a valódi önmagad. :)
(()):)))

Nincs is jobb egy kis rendetlenkedésnél...:)))))))))))Na jó van,csak vicceltem,de tudod hogy nekem nem kell a szomszédba menni ötletekért...:)Sokszor csak úgy jön belőlem,nem is tudom hol a forrása,de olyan jó kis muris dolgokon töröm a fejem..:)És tudod mennyire igaz ahogy írod :a bármikor..:)?Van úgy hogy a buszmegállóban jön az ihlet...:))))Hát ciki,de én örülök ennek a tulajdonságomnak!:)))De szerintem itt még vagyunk így egypáran...:))))))))))

Szép hétvégét Neked,és minden errejárónak!
((((())))):))

Sziasztok,

Halev, Moyo, Zotya22, Zsuzsi33... :)))

próbáltam valami megragadót, szívbélit alkotni, valami igazán mélyről jövőt, meditatívat, ami ellazít és picit el is varázsol :), de annyira nem egyszerű szavakba önteni, amit olykor-olykor kifejezni szeretnék... ám most nagyon örülök, hogy elolvastátok írott gondolataimat és annak mégjobban, hogy tetszik is... :))

P.S. Zsuzsi, meditációs fílingből visszazökkenve még rosszalkodni is megengedett... csak nyugodtan, bármikor... :D

Újabb szép hétvégét mindenkinek! :)Diamyne!:))))))

Nagyon tetszik,benne van minden azt hiszem...köszönöm!:)Remélem a többiek is észreveszik,és szétrosszalkodjuk a blogodat,vagy mit!:)))))))))))))
Puszillak!Ez nagyon szép

Ez nagyon szép írás.Köszönöm!További csodálatos napot és hetet kívánok mindenkinek!Jajj

De jó...köszi, már az olvasásától is feltöltődtem...