domcsi7 blogja

Benned van

Szeretnék nektek átnyújtani egy nagyon szép írást a hozzátartozó fényképekkel együtt. Így kerek egész. Nézzétek meg.
Azok akik a Mosoly Napon ott voltak, hallották az előadását Tofinak, akitől kaptam ezt..... Tovább adhatom, megengedte. Ezúton köszönöm neki, hogy a barátom soraiba sorolhatom.

Íme hát:

"Hol a Boldogság mostanában?…

Benned van… Tovább »

Tízmilliószoros nap

Sziasztok!

Tudom, hogy a múlt héten valaki már szólt nektek emiatt, egyszerűen csak nem találom a bejegyzését, hogy a magamét hozzátehessem.

Szóval 2009. november 9-én ismét tízmilliószoros nap lesz.... TÍZMILLIÓSZOROS.... Tudjátok..... Tovább »

Zene a rasszizmus ellen

Sziasztok!

Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy nincs-e kedvetek egyet szórakozni a Sziget nulladik napján augusztus 11-én. A Szigeten a Zene a rasszizmus ellen nevű megakoncertre kerül sor, külföldi és magyar előadókkal.
Én biztos ott leszek, esetleg csatlakozhatnátok és bulizhatnák egy nagyot.....

Tovább »

Emlékkönyv

Meg szeretnék osztani veletek egy idézetet.

Tudom, hogy az idézetek között lenne a helye, de nem akarom a sok szép idézet mellé csak úgy benyomni. Nem akarom. Azt akarom, hogy elolvassa sok ember. Nem bánom, ha nem szóltok hozzá, nem bánom, ha nincs vélemény. Csak olvassátok el. Tovább »

A kiégett szoba története

kiégett szobaTudom, hogy sok mindent tudtok már rólam, jót és rosszat egyaránt.
Tudom, hogy sokan nem is ismertek.
Most mégis szeretném mindenkivel megosztani örömömet. Tudnotok kell, hogy vannak még nagyon jó emberek ezen a világon és én ebben a hónapban nagyon sok ilyennel találkoztam.

Talán hívhatnám ezt a blogomat úgy is, hogy Minek örültem ebben a hónapban?
Engedjétek meg, hogy elkezdjem május elsejénél és a mai napnál fejezzem be.

Az egész azzal kezdődött, hogy a fiam utazott volna Belgiumba és Németországba egy focitornára. Tovább »

Egy ember, aki megalkotta a lehetetlent

szobrokSziasztok! Képzeljétek, kaptam ma egy e-mailt, amely megmozgatta egy picit a gondolataimat.
Az e-mailt biztosan nagyon sokan megkaptátok már. A szokásos e-mailek egyike, amit valaki valahonnan letöltött, majd továbbküldött, aki ismét továbbküldte, pusztán az érdekessége miatt. Egy művész miniatűr munkái vannak lefényképezve. Fantasztikusan szépek számomra és elgondolkodtató. Hihetetlen, hogy emberek ilyen dolgokat meg tudnak valósítani. Willard Wigan-ról van szó, akik egy tű fokába belealkotja az utolsó vacsorát, Elvist, a Szabadságszobrot, Hófehérkét a hét törpével, stb. Tovább »

Hálámat szeretném kifejezni

hála kifejezésSziasztok Secretesek!

Életem egyik legjobb dolga történt ma velem, és ez három társunknak köszönhető.

És nézzétek el, ha nem érthető. Egyrészt, mert vannak közöttetek olyanok, akik nem ismerik a történet lényegét, de ezt nem szeretném kiteregetni, másrészt mert küszködöm a könnyeimmel, amíg ezt írom.

Az utóbbi két hónap Tovább »

Attól függ, kinek a kezében van....

Sziasztok!

Kaptam ma e-mail-en egy nagyon jó írást. Teszem hozzá, hogy lehet ezt már ismeritek, sőt attól sem tartok, hogy esetleg ez már felmerült itt, hiszen ismétlés a tudás anyja.))))
Az írást viszont szeretném veletek megosztani, mindezt azért, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül, van aki segít minden téren. Tovább »

Címkék:

Boldogok

Sziasztok!

Tudom, hogy mindig kéréssel, kérdéssel fordulok hozzátok. Most is ezt teszem.

Évek óta keresem gyermekkorom egyik meghatározó élményét, amelyet nagyon szeretnék a kamaszodó gyerekeimnek is átnyújtani. Bízom abban, hogy valakinek ez megvan valamilyen formában.
Szóval Tovább »

Csillair születésnapja alkalmából

boldog szülinapot!Kedves Mindenki! Tudjátok, van egy ember közöttünk - vagy már nem is annyira itt - aki nagyon sokat adott ennek a társaságnak. De megbántották és elment. Én mégis szeretnék neki BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánni így egy külön blogban - bár tudom, hogy erre közös blog már született - hátha néha benéz, és akkor meg lehet őt örvendeztetni. :-)

Csillair Drága! Remélem, hogy olvasod. Tovább »

Címkék:

A siker 10 parancsolata

Sziasztok!

Ezt a pár sort interneten kaptam egy nagyon kedves ismerősömtől a pozitív hozzáállás erősítése érdekében. Lehet, hogy nem mindenki ért vele egyet; lehet, hogy ettől függetlenül nagy igazságokat hordoz magában. Ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni. Egy segítség, egy kapaszkodó, semmi több.
Olvassátok szeretettel: Tovább »

Könyvajánló

Alkimista„- Egyáltalán miért beszélget velem ezekről a dolgokról?
- Mert te megpróbálod, hogy a Személyes Történetedet éld. És most kis híján lemondtál róla.
- És ilyenkor maga mindig megjelenik?
- Nem mindig ebben az alakban, de mindig megjelenek. Néha például egy új gondolat, egy jó ötlet formájában. Máskor meg, válságos pillanatokban, megkönnyítem a dolgokat. S így tovább; az emberek többsége mindezt észre sem veszi. Tovább »

Címkék:

Párkapcsolati kérdés, egy másik nézőpontból

párkapcsolatSziasztok! Már rég írtam ide, de olvasgatni szoktalak titeket. Nos, egyetlen témához mindig visszatérek, valószínűleg azért, mert engem is foglalkoztat nagyon, és ez nem más, mint a párkapcsolat. A párkapcsolat, amely mindenkit foglalkoztat. Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy ez nem így van, hiszen aki benne él, az azt próbálja a lehető legjobban megélni, aki nem él benne, az éppen azt próbálja kialakítani.

Nagyon sok jó írás van ezen az oldalon, ami ezt taglalja. Mégis az utóbbi időben azt vettem észre, hogy Tovább »

Családunk bővülése 8 év eredménye

Kaptunk egy kiskutyát…..
Olyan igazit. Fehér szőrgombolyag, fekete gomb szemekkel. Maga a kutya most nagyjából 40 dekagramm. Rohanva ugrál körülöttünk, csipkedi a lábunkat. Hanna sikítva menekül előle, a többiek visonganak az örömtől. Tovább »

A Föld órája

Sziasztok!

Ma ezt az üzenetet kaptam e-mail-en.
Olyan sok jó ember van ezen az oldalon, és keményen küzdünk azért, hogy jobb legyen az életünk, a gyermekeink élete.
Nos, ezzel az üzenettel szeretnék ehhez a küzdelemhez csatlakozni. Ha rajtam kívül már csak egy ember megteszi, akkor máris segítettem.
Nézzétek meg. Köszönöm.

"Kedves Mindenki! Tovább »