domoszlaikati blogja

Érzelmi blokkok oldása

A világ úgy bánik veled, ahogy a szüleid tették, ahogy a környezeted elfogadott, szeretett, bátorított vagy éppen elhanyagolt, kigúnyolt, megszégyenített.

Aztán eldöntöd, elfutsz, harcolsz, elbuksz, keseregsz, pótlékokat hajszolsz, szeretetért kuncsorogsz... Meg akarod változtatni a többieket, megmenteni a világot. Tovább »

Gyógyító energia és információ az Akasából

Ezt a módszert kipróbáltam, bámulatos eredményeket elérve kutyákon. Ember gyógyításáról az a véleményem, hogy maga a test meggyógyítása, az energetikai rész javítása, feltöltése átmeneti eredményt ad csupán, lyukas korsóba víz öntögetése, ha a lelki ok kioldása elmarad.

Az állati és az emberi szervezet egy tökéletes önszabályozó és öngyógyító rendszer, viszont a lelki feladatnak, az életútnak alá van rendelve. Mit jelent ez a kutyák esetében? Tovább »

A materializált szeretet: főzzünk!

Már egy ideje így csinálom, de most gondoltam meg is osztom veletek, hogyan tehetünk tudatosságot, célzott energiákat az anyagba. Magyarul főzzünk a családnak. Nagyon sok ember, köztünk én is, most érkezett el ahhoz a fejlődési szinthez, hogy a megszerzett elméleti tudást, az igazi spirituális életminőségeket ne csak elméletben, meditációban élje meg hanem az élet minden vonatkozásában, a legegyszerűbb dolgokban is. A legkisebb dolgokkal elért sikerekre építve aztán egyre nagyobb dolgokat tudunk teremteni. Tovább »

Spiri Ego és a játszmái

Minden cselekedetünk, ami hatással van egy vagy több emberre, energia cserét hoz létre. A kicserélődött energia mennyisége elsősorban attól függ, hogy a részt vevő embereket mennyire érinti érzelmileg az, ami történik. Akár spiri egóról, akár szimpla egóról van szó, amikor játszmázásba kezd, a célja ugyanaz, energiát szerezni. Teszi ezt számomra elfogadhatatlan módon, mert a lényege az önzés, a nekem legyen jó, akár azon az áron hogy neked rossz lesz. Egyik jól ismert módszer a sajnáltatás, a másik a támadás. A támadás finomabb formája a lekicsinylés, lenézés, de elmehet a fékevesztett düh megnyilvánulásáig is. Tovább »

Hála füzet

Nagyon egyszerű módszert szeretnék bemutatni nektek, egyszerűsége ellenére bámulatosan hatékonyan működik.
Minél nagyobb kátyúba jutott az ember élete, minél több életterület omlik össze, annál nehezebb pozitív gondolatokkal megteremteni a változást, kiemelkedést. Tovább »

Hogyan keressünk tárgyakat

A legegyszerűbb bevonzás gyakorlat, amit a mindennapi életben használok.

"Hogyan keressünk tárgyakat" Ha valami nincs meg, és keresni kell, akkor a legtöbb ember beidegesedik. Ahogy egyre dühösebb lesz, úgy csökken az esélye annak, hogy megtalálja. Aztán az adott dolog vagy soha nem kerül elő, vagy akkor, amikor valami mást keresünk. Tovább »

Címkék: