Gyógyító energia és információ az Akasából

Ezt a módszert kipróbáltam, bámulatos eredményeket elérve kutyákon. Ember gyógyításáról az a véleményem, hogy maga a test meggyógyítása, az energetikai rész javítása, feltöltése átmeneti eredményt ad csupán, lyukas korsóba víz öntögetése, ha a lelki ok kioldása elmarad.

Az állati és az emberi szervezet egy tökéletes önszabályozó és öngyógyító rendszer, viszont a lelki feladatnak, az életútnak alá van rendelve. Mit jelent ez a kutyák esetében?

Mivel a legmagasabb szeretet és elfogadás képessége az övék, tanítani és szolgálni születtek le hozzánk, a betegségük a gazdától származik. A macskákra ugyanez vonatkozik, viszont ők az önállóságra és önmagunk szeretetére és elfogadására tanítanak.

A gyakorlat a következő: Összekapcsolódsz az Akashával, a Mindentudás Tárházával, és lehívod onnan a gyógyuláshoz szükséges információt és energiát. Ezt azután a kezemen keresztül átadom a kutyáknak, így gyógyítom őket.

Ezt az első részét a gyakorlatnak kezdők mindenképpen meditációban csinálják. Ehhez a szükséges tudnivalók a

http://onmegvalositas.hu/siraly/13

csomagból könnyű szerrel elsajátíthatóak.

A második része a gyógyításnak, az energia és információ átadása a kutyusnak. Mivel amit csinálnod kell letöltötted, ezért arra van szükség, hogy a kezed a kutya aurájában mozgasd, érezz rá, hova kell tenned a kezed az aurában és milyen távolságra. Mozgasd, ha az érzed, arra van szükség, tedd rá a kezed a testére, ha azt érzed, az segít. A kezelés legalább húsz percig tartson.

Utána a kutya valószínűleg nagyon hosszan alszik, az öngyógyítás beindult. Amit elrontottál helyreraktad, most jön a kioldása az oknak. A módszer ugyanaz, mintha te lennél beteg.

Néhány példa az okokra. Élősködők jelenléte. Túl sokat adsz magadból, ez a saját rovásodra megy. Hasmenés az mindig félelem. Köhögés. Akivel egy levegőt szívsz, távol szeretnéd tartani. Sérvek. Gyengeséggel való szembenézés képtelensége. Fogíny. Ami történik nincs ínyedre.

Ha szükséges a gyógyszer, gyógynövény, féreghajtó adása, a tenyérben lévő energiát a beadás előtt betöltjük a pirulába, folyadékba.

Egyetlen esetben nem működik, ha az állatnak mennie kell. Ezt is nagyon fontos tudni, mert a szenvedést ne hosszabbítsuk meg azért, mert azt érezzük, nem tudjuk elengedni. Ők tudják, hogy mikor mennek, ha képesek vagyunk elfogadni a választ, amit kapunk, válaszolnak telepatikus úton. Látják hová tartanak, elfogadják hogy a fizikai testüket itt kell hagyniuk.

Hozzászólások:)

Asszalamu aleykum!

Kedves dkatika,

"...A legfontosabb pedig maga a tapasztalat..."-irtad.

EGYETERTEK!

Szep napot neked! :)Van egy mondás

ha valamit nem tudsz érthetően elmagyarázni, az azért van mert magad sem érted.

Én azt javaslom mindenkinek, akit érdekel a téma, nézzen utána.

Utána alkossa meg a saját véleményét. A legfontosabb pedig maga a tapasztalat. Az élet minden kérdésre megadja a választ.dkatika

Asszalamu aleykum!

Kedves dkatika,

szived joga nem egyeterteni velem.
Latom utanajartal. Szerintem erted, mire gondoltam, de lehet, hogy felreerthetoen fogalmaztam.
Tartom a sajat velemenyemet, ha nem haragszol. Ha haragszol akkor is. :))

Szep napot! :)

U.i.: Forrast nem jelolok kedves, majd ha EGYSEG lesz a gnm-es magyar kozossegek kozott, addig nem szeretnek senkivel igazsagtalan lenni, ezert nincs reklam.iker

Asszalamu aleykum!

Jo kerdesek!:)
Koszonom.
Nezz utana barmelyik neked tetszo gnm-es oldalon a KA es az MU szakaszok jellemzoinek, vagy akar az EBK leirasanak.A betegségek lelki okát meg kell találni

Felebarátikérdéstől hasznos lenne, ha az információ forrását megosztaná, ugyanis a GNM pont az ellenkezőjét állítja. Az ő, Felebarátikérdés értelmezése annyira sajátos, hogy még hasonlóval sem találkoztam :-)

"Szerencsére már az orvosok többsége is elismeri,hogy a betegségek nagy része lelki eredetű.
Egy német orvos ebben különösen elöl jár. Dr. Hamer már régóta kutatja és be is bizonyította , hogy a betegségek fizikai tüneteit lelki trauma , vagy ha több betegség zajlik egyszerre , akkor lelki traumák okozzák.
Ez a felfedezés forradalmasítja betegségről és a gyógyulásról alkotott képünket.
A pszichoszomatikus- hétköznapi nyelven lelki eredetű betegségek tudatossággal gyógyíthatók.
A betegségek nagy része lélek diszharmóniájából, azaz egy átélt konfliktusból ered.
Fontos megállapítás, hogy a betegség nem csak fizikai szinten –betegségek tüneteként –zajlik, hanem lelki szinten is és az agyi reléközpontokban is megtalálhatjuk a lenyomatát.

Abban már sokan egyetértenek, hogy a betegségek elsődleges okai a lelki traumák, amit mindannyian máshogy élünk meg.
Egy biztos :a stressz, a lelki sérülések,a lappangó, lassan kialakuló feszültségek vagy a hirtelen jövő erős negatív érzelmi traumák valamilyen szinten mindenkit megbetegítenek .

Hacsak…….ezeket az erős lelki traumákat nem tudjuk megfelelően kezelni, feloldani a valós vagy a lelki életünkben.

A GNM konzultáció célja, hogy rávezesse a tőle segítséget kérőt, -egy személyes,bizalmas beszélgetés formájában- hogy mely lelki traumák, konfliktusok válthatták ki nála a kialakult kóros elváltozásokat, betegségeket.

„Mert meggyógyulni kizárólag megnyugvás által lehet, és mindegy hogy ezt hogyan éred el.Ha megnyugodtál, a gyógyulásodat el sem tudod kerülni.Ez az anyatermészet menetrendje.” (Palladio)

Forrás: http://www.jump.hu/gnm-ujmedicina-konzultacio/

másik forrás

http://szervatlasz.hu/images/szervatlaszdemorig/010.jpg

az 5 törvényből az első kettő tisztán alátámasztja amit mondtam

1. A lelki konfliktus az agyon keresztül beindít egy szervi elváltozást
2. ha a lelki ok ki van oldva, akkor van ez a kettő szakasz, amelyből az első a konfliktus oldása, a másik a gyógyulás.

Tehát ha nincs oldva, a betegség akkor is bekövetkezik, ami krónikussá válik és/vagy halállal végződik.

Harmadik forrás

"Pénteken volt GNM Klub gyűlés Debrecenben, és részt vett rajta egy olyan GNM-es orvos, aki alkalmazza ezt a készüléket. Igazolta azt a sejtésemet, hogy a konfliktus megoldása nélkül nem lehet vele tartós eredményeket elérni. Tapasztalták konkrét eseteken, hogy a kezelés hatására ugyan tényleg pusztulni kezdtek a ráksejtek a szervben, de egyidejűleg azonnal megjelentek a szerv egy más pontján. A konfliktus megoldása kulcsfontosságú a gyógyulásban."

http://forum.2esely.hu/gnm/index.php?topic=130.15

Végül de nem utolsósorban a saját tapasztalataim :-) Egy lány aki szívritmuszavarral küzdött, oldottuk a blokkot, a panasz magától elmúlt, ebben a sorrendben.

Blokkok oldásával foglalkozom, a saját és a hozzám fordulók tapasztalatai minden esetben megmutatták, hogy a lelki ok kioldása elvezet a gyógyuláshoz. Természetesen egyet értek abban, hogy a gyógyulás fázisában az energia kezelés a folyamatot meggyorsítja, súlyos betegségnél szükséges.

http://domoszlaikatalin.fw.hu/index.htmlHogy van ez ?

Kedves Felebaratikerdes !
Én azt hittem úgy működünk, hogy adódik egy lelki konfliktus, attól megbetegszik a test. Ha megoldjuk a lelki konfliktust, gyógyulásnak indul a test. Ezzel szemben írásodból arra következtetek, hogy adódik egy lelki konfliktus, amit így úgy megoldunk, majd ezután betegszik meg a test ?? Akkor mi a fenének oldjuk meg ? Azért, hogy betegek legyünk ? Ok, tudom, hogy ez most hülye gondolat, de akkor sem tudom hogy kell ezt érteni.
Legyél olyan jó, és segíts átlépni a tudatlanságomon. :)
Üdv.:
Iker.

Asszalamu aleykum!

Szia dkati,

"...Ember gyógyításáról az a véleményem, hogy maga a test meggyógyítása, az energetikai rész javítása, feltöltése átmeneti eredményt ad csupán, lyukas korsóba víz öntögetése, ha a lelki ok kioldása elmarad..."-irtad.

Ezt a GNM megcafolja, mivel a test 'megbetegedese' az mar -a 'betegsegek' tobbsegenel- a lelki konfliktus feloldasa utan kovetkezik , tehat a test mar eleve gyogyuloban van. Ha ezt a gyogyulo szakaszt megerositjuk szeretetenergiaval, mert pl. gyenge az immunrendszer, akkor a szervezetnek konnyebb a felepules.

Udv.