Érzelmi blokkok oldása

A világ úgy bánik veled, ahogy a szüleid tették, ahogy a környezeted elfogadott, szeretett, bátorított vagy éppen elhanyagolt, kigúnyolt, megszégyenített.

Aztán eldöntöd, elfutsz, harcolsz, elbuksz, keseregsz, pótlékokat hajszolsz, szeretetért kuncsorogsz... Meg akarod változtatni a többieket, megmenteni a világot.

Van megoldás ami rólad szól. Megoldás ami belülről fakad, a személyiséged átalakításával megnyílsz a pozitív élmények bevonzására, a siker megtapasztalására.

Ezt a blogot azoknak szántam, akik hisznek a vonzás törvényében. Sok mindent kipróbáltak és még sem sikerült megváltoztatni az életüket. A bőség ott van körülötted, benned, de a blokk megakadályozza, hogy elérd.

Miből áll a blokk? Néhány példa, amivel találkoztam:

Önértékelési problémákból.
A szerethetőség hitének elvesztéséből.
Szükségtelen áldozat vállalásból.
Felesleges és romboló kötődésekből.
Görcsölésből.

A belső gyermek megmutatja, mit cipel. Át kell venni tőle a terheket. Soha nem késő hogy boldog gyerekkorod legyen :-) Ahogy a benned élő gyermek oldott és boldog, amikor biztonságban érzi magát az életöröm és a kreativitás, a játékosság és a teljes ellazulás képességével rendelkezel. Így játszva megvalósíthatod az álmodat.

Készítettem egy hangfelvételt a blokkoldásról. Ha tetszik a módszer az elérhetőségem sonshine@citromail.hu.

2. rész

HozzászólásokJóóó hogy le írtad~

Nagyon jóóó írás,gratula:)Nagyon várjuk, Kati! :-)

Remélem, meglesz a megoldás. :-)
Mi is köszönjük. :-)Köszönöm :-)

Azt hiszem írok egy témát hamarosan arról, hogy milyen tudat alatti motivációk, blokkok, hiedelem-rendszerek generálják az internetes fórumokon rendre visszatérő jelenségeket.

Addig is érdemes átgondolni a következőt.

Gandhi az mondta: Én nem erősítem az ellentéteket. Én nem valaki ellen lépek fel. Én az indiai emberekért teszem a dolgomat. A jogok tiszteletben tartásáért dolgozom.

Tehát tegyünk valamiért, valami jobbért. Egész más a rezgése, mintha valami ellen lépnénk fel. Valami ellen szót emelni, elítélni, harcolni negatív energiát szül. Jobbá tenni valamit, elsősorban a saját belső világunkat, ez az, amire szükségünk van.

Példát mutatni nagylelkűségből, elfogadásból, megbocsátásból. Őszintén. Ehhez meg kell találni az indulatok mögött található un. gyökér okot és kioldani. Amíg ez nincs kioldva a viselkedési minták újra és újra generálják ugyanazt a karmát.

Ez a Titok :-)Jó ez az írás. :-)

Éppen időszerű itt. :-)