Dorcus blogja

Összefogás, segítséget kérnék

Sziasztok! Jó újra itt lenni veletek. Emlékszem még mikor kislány voltam és napról napra számolhattam be nektek kisebb-nagyobb sikeres vonzásaimról. Azóta felnőttem a céljaimmal és az álmaimmal együtt. Sok mindenre rájöttem, és tapasztaltam ez az egy-két év során, de ennél szebb és összefogóbb közösséget mint ti, mint mi, nem láttam. Valami olyanhoz tudnám hasonlítani mint két régi barát akik már a testvériségnél is többet táplálnak egymás iránt, és az életükben a másik életét helyezik előrébb. Az ő sikere fontosabb, mert tudom hogy ettől én is gazdagabb leszek. Tovább »

Mi történik velem?Segítség!

Mikor már ott voltam, hogy mindent meg tudok teremteni magamnak kimondottan szárnyaltam az örömtől,hogy a titok létezik és minden tökéletes az életemben, elkezdtem összegyűjteni azokat a dolgokat amire vágytam.Most gondolhattok mindenféle dologra.Éppen amire vágytam.Sokáig küzdöttem ezekkel vizualizáltam, éreztem boldog voltam de nem jött.Csak nem jött.Sok időnek kellett e Tovább »

Megváltozok!Változz meg te is!

Ülök, és nézek ki az ablakon.Süt a nap.Gyönyörű.
De még mindig az az énem vezérel aki azelőtt is voltam.
Elhatároztam!
Megváltozok!
Mindenben csak a szépet fogom elsőre meglátni, segítek, toleráns leszek és akkor majd azt mondhatom:
Igen!
Sikerült!
Már el is kezdtem.Vettem szüleimnek- egy-egy csokit.Mindenkinek azt amit szeret.
-Mi történt veled?-kérdezte apu. Tovább »

Láttam, Hallottam, Tapasztaltam

láttam, hallottam, tapasztaltamNem megy a teremtés? Megakadtál? Elmagyarázom. Megvan a kívánságtábla, a papír amire össze van írva, hogy mit is szeretnél. Szuper! Vizualizáltad? Szuper.
De itt még nincs vége. Mint ahogy sokan mondták előttem, ne várjuk a sültgalambot. Bármilyen élehetőség adódik igenis el kell vállalni tenni kell érte.
Pár hete még megvolt a kívánságlistám. Az is rajta állt hogy gazdag vagyok. Tegnap rájöttem, hogy egész minden amiket felírtam, telefon, pénz stb., mind nem is kellettek igazából. Tökéletesen boldog vagyok anélkül is. Tovább »

Az igazi csoda

A mai történelem órán:
-A pszichológia szerint három énünk van.
Egy magunk fölött amik szeretnénk lenni, amik az álmaink, akikké válni szeretnénk
Egy magunk mögött akik voltunk az összes sérelemmel a nem vágyott dolgokkal
Egy magunk teli kérdésekkel döntésekkel a kettő között, ennek van a legnagyobb befolyása a két énünk eldöntése érdekében. Tovább »

Egy segítő kéz

segítő kézNemrégóta ismerem a titkot. Sikeresen alkalmaztam kisebb nem fontosabb dolgokon próbálkoztam. Mint például 100Ft vagy hogy egy ilyen meg olyan autó menjen el mellettem vagy hasonló nem igazán hasznos dolgok. De ezek adták a biztonságot, tapasztalatot abban hogy később merjek nekiállni és hozzálátni a legnagyobb dologhoz. Az életem próbálom élni olyan módon ahogyan jól érzem magam benne. Van egy kis baj ami szerintem a legtöbb emberrel megtörténik.
2 hete elképzeltem hogy kapok ezer Ft-ot. Rá 3 napra kb. megkaptam. Tovább »

Címkék:

A titok és a gyerekek

titok és gyerekekÚgy gondoltam ezt meg kell írnom. 14 éves vagyok Pécsről, és nemrég regiztem az oldalon. Ma már aki idetéved, nem véletlenül. Ugye. Na de a mai felnőttek eképpen nevelik majd gyereküket, boldogság és szeretet lesz, és ez csodálatos. De mi van azokkal a szülőkkel akik nem értik meg ennek a súlyát? Nem eszerint nevelik a gyereküket?
Vegyük például az én szüleimet. Nem hisznek ebben, elvetik, még engem is lenéznek mikor szóba kerül egy ilyen dolog. Nagyon nehéz, de szerencsére egy fórumos barátom segített... Köszönöm! Tovább »

Címkék: