Dorka blogja

Pánik betegség, avagy hogyan tovább?

Az a helyzet, hogy a párom a jelek szerint pánik beteg lett. Igazából a fő problémát én abban látom, hogy Ő ezt próbálja hárítani, nem akarja elfogadni. Inkább keresi a tünetek testi okát. Anno mikor én magamon tapasztaltam, tudtam a lelki okát, így könnyebben kijöttem belőle. Tovább »

Temetés utáni gondolatok

temetés, gondolatokMa temetésen voltam. Szerencsére csak egy ismerős, akinek a halála engem nem érint közelről. Mégis a hatása alá kerültem. Átéreztem a szerettei fájdalmát. Mindíg nehéz a halált elfogadnunk, mégha megváltás is volt már neki. Ahogy álltam és hallgattam a papot, önkéntelenül a saját szüleimet néztem. És elöntött a hála, amiért ők még itt vannak nekünk. És szépen sorban eszembe jutott a többi körülöttem élő szerettem, a gyermekeim, a kedvesem, a testvérem, a tágabb családom. Még a kutyim is:)) És a saját életem. Mennyit aggódok hogy holnap miből eszünk? Tovább »

Keresek egy linket, aki tud segítsen légyszi.

Sziasztok.
Valahol itt az oldalon találtam a napokban egy linket, ahonnan e-könyveket lehet letölteni. Összesen talán 4 könyv tölthető, A kulcsot és a Váltsd valóra legvadabb álmaidat le is töltöttem, de a Titkot nem. Erre az oldalra szeretnék visszajutni. Ha valaki szintén járt az oldalon és tud segíteni, megköszönném. Csodával teli napot mindenkinek.

Címkék:

Érzelmi hullámvasút

Huha, nehéz ez. Gál Jani után szabadon, én is beültettem magam egy hullámvasútba. Egy érzelmi hullámvasútba. Csak hogy én utálom a hullámvasutat. Nem bírja a gyomrom. Ennek megfelelően rosszul is érzem magam. Iszonyatos mélységek, és meredek emelkedők sorjáznak előttem. Balga módon azt hittem már semmi nem téríthet el az egyenes utamról. Azt hittem ismerem önmagam. Tovább »

Címkék:

Vihar odakint-és Idebent

Iszonyatos vihar közeledik. Valahogy egész nap nyugtalan voltam. Különösebb okom nem volt, sikerült magamat már reggel jó hangulatba hozni, hiszen már csütörtök van, holnap jön a kedvesem, megbeszéltük hogy romantikázni fogunk. Ezen a hétvégén ő fog engem meglepni valamivel, jövő héten én őt. Tovább »

Címkék:

Az én utam hozzátok.

Sziasztok.
Én még nagyon új vagyok köztetek. Igaz, hetek óta olvaslak és figyellek benneteket, hogy tanuljak. Ma az önbizalomhiány című fórumot olvasva gondoltam úgy, hogy regisztrálok, és megszólalok. Tovább »

Címkék: