dreamer blogja

Balatonpartján

Nagyon szép napot kívánok nektek innen a Balaton partjáról!

Számomra hihetetlen mennyi energiát tud adni egy ilyen nyugodt,békés hely mint a Balaton.Kedden éjszaka érkeztem meg,de ahogy belélegeztem ezt a tiszta levegőt tudtam,hogy végre feltöltődhetem. Tovább »

Pozitívan az univerzum felé

Rengeteg érzés kavarog bennem folyamatosan. Sok bennem az elfojtott düh, fájdalom a múltból és képtelen vagyok megbocsátani az engem ért sérelmekért és saját magamnak.
Pontosan ezek miatt döntöttem úgy,hogy leülök és kiírom magamból. Elővettem egy füzetet és mindent ami eszembe jutott leírtam. Amire csak emlékeztem az egész eddigi életemből. Tovább »

Eltévedtem...

Kedves Bloggerek!

Több mint féléve egyetlen szót sem írtam,mert "eltévedtem" természetesen nem a szó szoros értelmében de nem azt az utat követtem,amit elkezdtem és én helyesnek ítéltem.
Amióta nem jártam erre rengeteget változtam,minden azt mondja,hogy pozitív irányba de érzem ez még mindig nem elég. Tovább »

Segítség nektek!

A könyvben amiről az előző bejegyzésben írtam van pár segítség amit most leírok nektek,remélem tudok vele segíteni:

¤Univerzum az én kiapadhatatlan forrásom,a pénz gyorsan és könyedén áramlik be az életembe,mindíg tökéletes módon. Tovább »

A karmának nincs humorézéke

Először is Nagyon Boldog Új Évet kívánok nektek:) Tovább »

Új évi "vonzatok"

Először is Kellemes Ünnepeket szeretnék kívánni mindenkinek!
Már egy ideje gondolkozom rajta hogyan írjam le a gondolataim most már eldöntöttem,hogy ahogy jön úgy írom:) Tovább »

Címkék:

Ayrton Senna is ismerte a titkot?

Ayrton SennaÉn mint Formula-1 rajongó, gondolhatjátok, hogy minden nagy versenyzőt "ismerek" és tisztelek. Egyik nagyon-nagy kedvencem Ayrton Senna, aki 1994-ben vesztette életét amikor én 2 éves voltam. Sennáról amikor vidókat, interjúkat nézek-, olvasok mindig az jut eszembe, hogy én ezt az embert ismerem, ami természetesen elvileg lehetetlen, de aki egy kicsit is hisz különfajta spirituális dologban, az biztos tudja, hogy semmi nem vész el csak átalakul...

Lényegre térvén hoznék pár idézetet tőle, Tovább »

Egy csésze kávé

Egy csésze kávé

Egy csoport diák, akik nagy karriert futottak be, összejöttek, hogy meglátogassák régi egyetemi tanárukat.
A beszélgetés hamar panaszkodásban csapott át a stresszes élet és munka kapcsán. Tovább »

Panaszkodás

panaszkodikMostanság azt figyeltem meg magamon, hogy akarva-akaratlanul is sokat panaszkodom. Pedig tudom, hogy ez nagyon rossz.

Azon kezdtem el gondolkozni, hogy ilyenkor amikor panaszkodom, mennyi rosszat vonzok magamhoz. Ezért elhatároztam, hogy megkérlek titeket, hogy segítsetek nekem, hogyan tudnám ezt a problémámat kiküszöbölni. Akinek van erre bevált gyakorlata, azt Tovább »

Ajándékozás-mint szeretetnyelv

Igen ahogyan a címben is láthatod az ajándékozás is egy szeretnyelv(van több is összesen 5).
Ilyenkor karácsony közelettével mindenki arról beszél,hogy mennyi pénzt dobunk ki az ablakon de én ezt teljesen máshogy látom. Tovább »

Érezd jól magad:)

Minden nap más mint a többi ezért kell minden nap jól érezned magad.Vegyük például a mai napot ma az utolsó hónap 1-je van ,sok embernek van ma a szülinapja(ezúton had kívánjak boldog szülinapot mindenkinek akinek ma van a szülinapja:))és ez a nap más mint a többi,persze most meglehetne kérdezni,hogy mért és társai... Tovább »

Mire képesek gondolataink

Szóval az egész tegnap kezdődött tele lettem csalánkiütéssel valami ételtől és pont "jókor",mert a nővérem barátjának volt időpontja a bőrgyógyásznál és megmutattam neki mert igazából nem tudtam,hogy mi volt ez. Tovább »

Címkék:

I'm yours

Hallgatom az I'm yours című dalt és nagyon megihletett.
Talán mert ma amúgy is ilyen hangulatban vagyok de lehet csak a refrén miatt amit ha jól értelmezek ezt jelenti:

So, i won't hesitate no more, -Többet már nem hezitálok
no more, it cannot wait i'm sure -többet nem,nem tudok várni már biztos vagyok Tovább »

Címkék:

Titok és én

Én 16 éves vagyok, gimnazista hatalmas álmodózó de mégis más mint a korombeliek mert én nem "csak" álmodozom hanem tudom,hogy egyszer minden valóra fog vállni.
Nap mint nap elképzelem hogyan fogok élni és érzem is(sok idő kellett mire ezt megtanultam de sikerült hála a titoknak). Tovább »

Címkék: