Éda blogja

Rá kell ébrednünk, hogy a szeretet nem mindig menti meg azokat, akikért küzdünk.

Az intenzív osztályra belépve és meglátva Öt, úgy éreztem megnyílt a lábam alatt a talaj és zuhanok, zuhanok, zuhanok. Azt gondoltam bárcsak cserélhetnék vele, bárcsak átvehetném a fájdalmát. Az orvosok legyintettek rá…. reménytelen eset, árulván el az arcmimikájuk által. Elhagyatott lelki állapotomban Én még megköszöntem a tapintatlan információt. Az igazság fáj. Tovább »

Címkék:

Hűség, Szeretet, Önzetlenség...

"Ő a másik szem, mely átlát a felhőkön, a másik fül, mely a szél zúgásán is túl hall. Egy kis rész belőlem, amely a tengerig elér. Ahogy a lábamnál pihen, amint a legkisebb mosolyomra farkcsóválással válaszol, s a fájdalmas pillantás, ha nélküle indulok el, ezerszer elmondta már, hogy egyedül értem él. Tovább »

Címkék:

Társ

"Ne felejtsd el: várnak. Mindig várnak! Akkor is, ha egyedül vagy, ha senkid sincs, ha üres a szobád, az ágyad, ha fagyos világban élsz, és sötét a láthatár. Akkor is, ha elhagytak, ha gyűlölnek, ha nem találtál társat, ha mindenki vadidegen körülötted - várnak!
És aki vár, annak nagyon hiányzol! Épp úgy, mint neked ő. Ha fiatal vagy, és nincs még párod, és nem találsz később sem senkit, sőt, ha megöregedtél, és egyedül maradtál - ne felejtsd el: várnak! Tovább »

Címkék:

Nézőpont

Egy vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap, táblával, a következő szöveggel:
"Vak vagyok kérem segítsenek" Tovább »

Címkék: