Társ

"Ne felejtsd el: várnak. Mindig várnak! Akkor is, ha egyedül vagy, ha senkid sincs, ha üres a szobád, az ágyad, ha fagyos világban élsz, és sötét a láthatár. Akkor is, ha elhagytak, ha gyűlölnek, ha nem találtál társat, ha mindenki vadidegen körülötted - várnak!
És aki vár, annak nagyon hiányzol! Épp úgy, mint neked ő. Ha fiatal vagy, és nincs még párod, és nem találsz később sem senkit, sőt, ha megöregedtél, és egyedül maradtál - ne felejtsd el: várnak!

"Jövök!" - gondold a magányodban. Ő is ezt gondolja. És menj. És ő jön. Ez a bizonyosság szülte valaha az istenhitet. Van, hogy egy életen át keressük azt akivel megoszthatjuk életünket de érdemes keresni és kell is... mert valahol mindenkire vár az, az egy aki csak ránk vár. Van, hogy meg kell érnünk rá és amikor igazán tisztán látjuk azt amit szeretnék csak akarni kell tisztázni magunkban... és valóra válik. Talán a sok csalódás annak az oka, vagy, hogy nem értünk meg érzelmileg sem értelmileg arra... ami most már a kezünkben van és csak jól kell alkalmazni és bevonzunk azt akire vágyunk... Mindenkinek sok sikert hozzá és csodálatos társat kívánok!!!

Címkék:

HozzászólásokKedves Éda!

Nagyon aranyos bejegyzés:)
Igen mindenkit várnak valahol.....
De mikor???
És hol???
Már eleget bolyongtam aszem.............
Bújj elő kedvesem.:)
Kellemes estét neked! (a kép és cuki):)

Nagyon szívesen! :)Csodálatos!

Csodálatos, köszönöm, lenyűgöző volt olvasni! ;-)Ez nagyon szép! köszönöm hogy

Ez nagyon szép! köszönöm hogy megosztottad velem/velünk.