Ami a buddhizmusból is kimaradt

Ha úgy érzed,hogy érdekel.
A mottó ez esetben is egyszerű.Amikor megkérdezték Jézust a tanítványai, hol van az a szép világ,amiről meséltél nekünk,ő így válaszolt: Nem fogjátok észrevenni,mert ott lesz az orrotok előtt. Igaza volt.

HozzászólásokEgy és Ua. :-))

Jó!
Tetszik!

Azonosulok azzal, hogy amíg nem élted meg, ne papolj. SŐT! Talán még empatikus se lehetsz igazán, míg nem vág a húsodba a téma.

S igen:

Mindenkinek kívánom, hogyha egyszer is, de legyen része igazi, viszonzott szerelemben, vágyakkal, bohón, és mindennel. Megáll az idő és átjutsz egy negyedik dimenzióba. Aztán a vágyak csitulnak s mély, időtálló, összetartozássá, szeretetté válhat a kapcsolat. A nagy Ő-höz azonban hosszú lehet az út, hisz a nagy Én-t (ne értsétek félre) is meg kell megtalálni, ehhez kell pár kapcsolat, mások szemének tükre. Egyedül, a hegyormon mantrázva ücsörögve sosem jössz rá, ki is vagy. Tisztelet a kivételnek, mert van!

Bár....van valami... a 7. perc körül:
".. ha elküldesz valakit a kurva anyjába, akkor ez a tisztelet, érdekes módon, megszűnik egy pillanatra.."
Ez talán attól is függ, hogyan küldted el, lehet azt higgadtan, stílusosan és humorral is, és akkor lesz tisztelet... :-))
Bár ha már elfogytak az érvek, a stílusba ugye mindig bele lehet kötni. Hisz tudod, ízlések és pofonok...

Grat! Köszi!Szia, tegnap végig

Szia,
tegnap végig hallgattalak. Jó érzés tudni, hogy van férfi még a világban, aki tiszteli a nőket. De a nem- témán kívül is nagyon klassz reformáló gondolataid vannak. :)
Minden jót! :):)

Érdekes hanganyag.
Köszi.