Botrány

Cirkuszt, és kenyeret! A mottó nem mai keletkezésű,mint azt mindnyájan tudjuk, de lássuk be mind a mai napig elég jól tartja magát. És mielőtt még megbacna az unalom, téma van bőven. Ki mikor kivel kufircolt, éppen ki verte nyilvánosan a farkát, melyik celeb hagyta,hogy a férje éveken keresztül üsse-vágja. A témák halmaza ezzel még koránt sem teljes, de talán eljött az ideje annak,hogy kimondjuk végre azt,amit már eddig is tudtunk. A celeb hírek, a lelőtte, megfojtotta, megzsarolta kezdetű ismeretterjesztő buziságok valójában hiánypótlásra szolgálnak. Feledtetik annak a hiányát, hogy épp nem a saját életedet éled, elterelik a figyelmet a valódi problémákról, és ami épp ilyen fontos, a problémák megoldásáról.

A naivitás még épp átszövi a világunkat. az a naivitás, ami abból táplálkozik, hogy a problémák megoldhatatlanok. És ez pont annyira igaz globálisan, mint a saját életed szintjén. De természetesen ez nem igaz. Ismerjük a mondást: "Ahol a figyelem, ott az energia".

Amíg a celeb és erőszak világának naivitásában élünk, addig minden marad a régiben. abban a pillanatban azonban, hogy vesszük a fáradságot, de jobbat mondok, ha hagyjuk magunkban feltörni a tudásvágyat, máris más irányt vesz az életünk, a világunk. Kitörve a sorsszerűség bűvöletéből, magunk kezébe vesszük az irányítást a saját életünkben. Felismerve azt, hogy minden jó, és rossz dolog az életünkben nem csupán vonzás, hanem saját teremtésünk eredménye.

(Az isten minden tud. Ez így van. ha akár egyszerű teremtményként is képes létezni. Képes megszületni, élni, és meghalni. Aztán fel is támad. )

A bolygónk rezgésszintje nem csak hogy emelkedik, de már egy ideje meg is emelkedett. Ennek következménye a tudat ébredése épp úgy,mint az érzelmek finomhangolása. Aki jön, az jön, aki marad, lemarad:)

Címkék: