Napfelkelte

A véletlenek kezdenek feledésbe merülni.

Ahogy mondani szoktuk, az emberiség most kezd erőteljesen tudatossá válni, és ez sem véletlen. Azonban a tudatosság sosem jelentette azt, hogy a nap 24 órájában a gondoltaidat kéne figyelned. "Csupán" azt jelenti, hogy sok mindent megértünk. Ki merjük hangosan is mondani mindazt, ami a szívünket nyomja, vagy amit eddig csak négyszemközt igen, de nagyobb társaságban, közösségben nem mertünk.

Saját személyiségünket felvállalva lényegtelenné válik, ki mit gondol rólunk. Ugyanakkor egyéni boldogulásunkkal egy időben fontossá válik mások boldogsága is, és a környezetünk épsége,szépsége. Végre túl látunk magunkon.

Eljött az ideje, hogy felvállaljuk a felelősséget a döntésinkért.

Erőteljes, dinamikus, mégis felelősségteljes korszakába lép az emberiség.

Megértjük, hogy a politikusok, a vallási vezetők, a pénzvilág vezetői, vagy a médiában szereplők egy kollektív manipuláció résztvevői. Az ő tevékenységük azonban csak addig bír jelentőséggel, amíg te magad, mi magunk jelentőséget tulajdonítunk nekik. Mert ahol a figyelem, ott az energia. Amíg rájuk, a konfliktusokra,a megoldatlan problémákra koncentrálunk, addig erre van igényünk.

Meg kellett élnünk a sárember korszakát, ami jellegénél fogva materialista. Ezzel háttérbe szorult az érzelmek, és a gondolatok ereje. Pedig valójában saját gondolkodásmódunk, érzelem világunk teremti meg mindazt, amit magunk körül látunk, érzékelünk. Megéltük azt is, milyen az amikor szimpla teremtmények vagyunk, aki képtelen változtatni bármin is, és alá kell rendelődnie istennek, királynak, kormányoknak bankoknak. Lényegtelen, hogy kinek, a valódi ok az alárendeltség, a kiszolgáltatottság, és a tehetetlenség érzésének tudatának megélése. Ezért saját teremtői énünket felismerve most önállóvá válunk. Így szűnik meg a hatalom, és az uralom minden formája. Ezzel egy időben jelentős fejlődésbe kezdünk, aminek köszönhetően a konfliktusok jelentős része megszűnik,mind bennünk, mind kívülünk.

Ne azzal törődj tehát, amit még épp a világ eléd rak, hanem azzal, amit a szíved súg! Ne hagyd hogy mások teremtsék a saját valóságodat, vedd kezedbe az irányítást! Mert képes vagy rá..:)

HozzászólásokMert ahol a figyelem, ott az energia. :)

Köszönöm! Ez klassz! :) Jó volt emlékeztetni magam!
És Harmatcsepp magnószalagját én is visszatekertem vagy 3x. :)))))