Ha azon gondolkoznál, hogy feladod...

"Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak.

Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Repkedtem a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet, esküdtem örök hűséget, de volt, hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Sírtam zenehallgatás, vagy fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért,hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem meghalok a vágytól és féltem elveszítek valakit aki nagyon fontos számomra, a végén mégis elvesztettem. DE TÚLÉLETEM! És még most is ÉLEK! Az életet nem csak túlélem és Neked sem ajánlom, hogy ezt tedd. ÉLJ! A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszteni és merészen győzni, mert a világ a bátraké és az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon." (Chaplin)

HozzászólásokÚÚÚ! Chaplin már vagy 20 éve

ÚÚÚ! Chaplin már vagy 20 éve a szerelmem. Ahogy megláttam pár évesen... :)) Köszönöm, hogy megosztottad a gondolatait! :)

Szépséges Napot!.

Igen, igazat kell adnom.
Engedd el! Ha szeret és még van közös utatok, akkor úgyis visszatér! De ne ragaszkodj hozzá! Ez a legrosszabb, amit tehetsz.
Bocsi, ez nem kioktatás, hanem tapsztalat! :) Egyébként meg az sem kizárt, hogy mire visszajönne, addigra meg már Te nem akarsz Tőle semmit, mert ez a szakasz csak tanulás volt számodra. Ugyhogy fel a fejjel!
Én is nem olyan rég tanultam meg. Mi azóta barátok vagyunk :) nekünk vszínű ez a közös utunk :)

Amúgy meg köszi a hozzászólást! :)Ha van ...

Látom Harmatcsepp, te nem akarod feladni, ... ha jól értelmezem, amit írtál:

"Add vissza nekem! Ő kell! Még látni akarom!"

Látni akarod? Nem akarsz veszíteni?
Kiábrándítalak, ez nemcsak rajtad múlik! :)
De szerintem, vagy te annyira értelmes, hogy megértsd! :) Kettőn áll a vásár, ahogy mondani szokás!
Elhiszem, hogy fáj nagyon, elvégre nem vagyunk fából, de egy határon túl a fájdalom csak hátráltat, nem segít! :)
Itt a fórumon gyakran javasolják, engedd el ... ha van közös utatok, visszajön, ... ha meg nincs, ... ha megzöldülsz, ha belepistulsz, akkor sem lesz a tiéd! :))
Kívülállóként könnyű osztani az észt, ... a magam dolgában én sem vagyok ilyen okos! :)
Nem akartalak megbántani, csak elgondolkodtatni! :)