ElegánsPatak blogja

I never give up!

A minap ültem a vízparton és az elmúlt fél évemről gondolkoztam. Magamról, az életemről, a körülöttem lévő emberekről.

Talán mindenkinek az életében kell egy mélypont, amikor úgy érzi, hogy minden kilátástalan. Pedig nem! Ekkor jössz rá igazán, hogy mit szeretnél, ki a fontos, mik a céljaid. Amikor zuhansz lefelé a szakadékban,van még aki segítő kezet nyújtana, de Te nem fogadod el. Aztán megérkezel összetörve, ücsörögsz a mélyben és közben sírsz, hisztizel és mindenki mást okolsz azért, mert lezuhantál. Tovább »

Címkék:

Ha azon gondolkoznál, hogy feladod...

"Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Tovább »

Mit jelent az hogy "megszelidíteni"? - részlet a Kis hercegből

- Jó napot! - mondta a róka.
- Jó napot! - felelte udvariasan a kis herceg. Megfordult, de nem látott senkit.
- Itt vagyok az almafa alatt - mondta a hang.
- Ki vagy? - kérdezte a kis herceg. - Csinosnak csinos vagy...
- Én vagyok a róka - mondta a róka.
- Gyere, játsszál velem - javasolta a kis herceg. - Olyan szomorú vagyok... Tovább »

Nevessünk :)

A minap azon gondolkoztam, hogy mennyire keveset mosolyognak és nevetnek az emberek. Ha megnézünk egy kisgyereket, akkor láthatjuk, hogy mennyire önfeledten tud vigyorogni szinte mindenen, ha jót, ha rosszat csinált vagy csak úgy magában. És ha megfigyeljük ilyenkor nekünk is jobb kedvünk lesz, mert Ránk ragad. Igen, a mosoly és a jókedv ragadós. :) Ez van. Ez ellen nem tudunk mit tenni :) Tovább »

Egy út kezdete

„Egyetlen esemény felébresztheti a bennünk lakó, számunkra ismeretlen valakit. Élni annyit jelent, mint lépésről lépésre megszületni.”

Alapjában véve egy pozitív, vidám lány vagyok, aki szeret beszélgetni, társaságban lenni. Ugyanakkor – és ez talán kettőségnek is tűnhet – nulla önbizalommal, nehezen nyíló személyiséggel rendelkezem, aki szeretne mindig másoknak megfelelni. Tovább »