Miért a gazdagok lesznek egyre gazdagabbak?

És aki sikeres egyre sikeresebb...

Van valami ami kevéssé köztudott. Vagyis inkább az emberek nem hajlandóak tudomásul venni. Miközben számtalan tippet, ötletet, és fontos útmutatást tudsz gyűjteni a neten, könyvekben, ami megváltoztatja a „programod”, azért van egy pár előnyük a valóban sikeres embereknek ami megkülönbözteti őket.

Ezeket az előnyöket nem fogod megtalálni magazinokban, CD-ken, vagy könyvekben, sajnos.

Ez a 3 dolog a belépő az összes több működéséhez. Lássuk sorban.

Tanácsadó

A világ legjobbjának a világ legjobb tanácsadója van, akivel konzultálhat és aki tréningezi őt. Ez a legnagyszerűbb módja, hogy a konkurenseik előtt járjanak.

A legjobbak a világon: énekesek, boxolók, teniszezők, sebészek, vezetők, top-vállalkozók mind nagy összegeket fektetnek be tanácsadókba és coachokba. Miért? Ez egy különösen kritikus pontja a nagy eredményeknek.

A jelenséget úgy hívják, hogy tudatalatti inkompetencia. Ez a csúnya nevű dolog azt jelenti, hogy te magad nem mindig tudod, hogy valamit jól csinálsz-e, illetve kihozod-e a legtöbbet magadból, vagy egy helyzetből. Szükség van egy külső nézőpontra, aki megfigyeli és azonosítja a tetteidet, aki tovább ösztökél, amikor elakadsz, vagy feladnád, hogy ezáltal mindig a következő lépcsőfokot el tudd érni.

Ha többre akarod vinni az életedben, ha szeretnél sikeresebb lenni, akkor meg kell találnod a számodra elérhető legjobb tanácsadót, coachot, aki segít, hogy eljuss oda.

Kapcsolatok

Itt nem csak arról van szó, hogy a legjobbak a világon kit ismernek és kihez van kapcsolatuk. Ennél sokkal értékesebb az az ajánlói csoport, akik őket kiszolgálják.

Közismert emberi tulajdonság, hogy a teljesítményünket növeljük vagy csökkentjük annak hatására, hogy milyen közegben mozgunk.

Ha egy olyan emberrel sétálsz együtt, aki nálad gyorsabban megy, először kényelmetlen lesz számodra, de utána automatikusan (és tudattalanul) gyorsítani fogsz. Ez fordítva is igaz. Ha lassabban sétál az illető, azt a ritmust veszi fel a mellette sétáló.

Sokan csodálkoznak, hogy nem sikerül eredményeket elérniük – egyedül nem megy. Csatlakozz egy csoporthoz, ami segít elérni a céljaidat.

Ezért van az, hogy a különösen sikeres emberek több klubnak is a tagjai, ahol találkozhatnak hasonlóan elszánt, sikerre törekvő emberekkel. Tudatosan és tudat alatt is (az előzőekben leírtak szerint) segítik egymást, hogy egyre előrébb jussanak.

Ha szeretnéd meglépni a következő szintet, csatlakozz sikeres emberekhez, társasághoz!

Stratégia, Rendszer

A top cégvezetőknek van egy különlegességük. Hogy a céljaikat átültetik pontos tervekké. Ez teszi lehetővé számukra, hogy egyre sikeresebbek és sikeresebbek legyenek. A legtöbben bukdácsolnak, belezavarodnak, és csodálkoznak, mert nincs egy kézzelfogható tervük, amit megvalósíthatnának. Ismerned kell a kulcsfontosságú szabályszerűségeket, ismereteket.

Összegzés

1.Keresd meg a legjobb tanácsadót, aki elérhető számodra!
2.Találj olyan társaságot magadnak, ahol sikeres emberek találhatók.
3.Tanuld meg azokat a specifikus stratégiákat amivel a legjobb lehetsz.
4.Ezekre remek alkalom a Milliomos elme tréning. Akik most ott lesznek, stratégiai előnnyel indulnak a most következő nem éppen rózsás időkben. A tréning ára nevetségesen alacsony a megszerezhető tudás értékéhez képest. Most utoljára. Még van 6 hely. A többieknek pedig teljesen őszintén sikeres információvadászatot kívánok. Információs társadalomban élünk, ami egyfelől azt jelenti, hogy szinte minden tudás elérhető mindenki számára. De a rengeteg tudás közül, tudni kell szelektálni, és idő kell szelektálni. Ha nincsenek éveid keresni, tanulni, próbálkozni, akkor még időben vagy, talán beférsz a 6 ember közé.

Elric Freeman
www.teljessegforrasa.hu