ElvenSpirit blogja

Amikor sikerül a hiányt teljesen kizárni a rezgéseinkből...

arckrémTeremtettem, bár nem szándékosan. :-)

Külföldi kiküldetésen voltam és már érkezéskor felfedeztem a repülőtéren, hogy egy elég drága, de kozmetikus ismerős által kiválónak ítélt arckrémcsalád sokkal olcsóbb, mint magyar üzletekben. Már akkor eldöntöttem, hogy visszafele lehetőleg veszek egy arc és egy szemkörnyékre való krémet, ugyanis korábban ezt a márkát ajánlották vízhiányos bőrömre, én azonban sokalltam az árát.
Úgy alakult, hogy a napidíjamból sikerült elég sokat megspórolni, egyrészt a szálláson is kaptam enni, másrészt ebédre is többször meghívtak a külföldi kollégák, akik egyébként is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, amiért hálás vagyok. Egyébként is jól sikerült a kiküldetés, sok újat tanultam, sok szép helyet láttam, így azt hiszem nagyon sokat voltam a hála és a pozitív rezgések állapotában. Tovább »

Egy barátság vége

szomorú lány
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de amint valaki komolyan elkezdi alkalmazni a Titkot, pozitív gondolkodást, vagy bármi hasonlót, előbb-utóbb szembesülnie kell azzal, hogy régi, kedves barátságai megszűnnek, mert a többieknek nem tetszik a változás. És még akkor is előfordul ez, ha elviekben a másik is ugyanazon az úton jár, és ugyanúgy próbálja a Titok és a pozitív gondolkodás elveit alkalmazni az életében.

Van egy barátnőm, akivel annak idején még az agykontroll tanfolyamot is együtt végeztük el. Időnként kapok tőle továbbított emaileket, amelyekben sajnos időnként a kormányt szidó, ilyen-olyan állami, nagyvállalati összeesküvésekről szóló stb. tartalmúak is vannak. Ezeket én nem nagyon szeretem, sosem küldtem tovább, de mióta elmélyedtem a pozitív gondolkodás különböző módozatairól szóló tanításokban, azóta különösen károsnak tartom őket, el sem olvasom, hanem azonnal törlöm. Kaptam most is egy ilyet. Tovább »