én blogja

minden változik

Már másképp látom az életem, talán más lesz a jövő, mint ahogy azt én képzeltem. Nem baj, a mostani kilátások sem rosszak! Minden kérésem valóra válik, csak kicsit más köntösben! Majd leírom részletesen is! Úgy érzem vár rám a boldogság!

Címkék:

végre

Tegnap beszéltünk, igaz csak néhány szót, de én ennek is nagyon örülök! Sokkal jobban érzem magam! Hiszek a vágyaim megvalósulásában! Tele vagyok szeretettel, mágnesként vonzom Őt magamhoz!

Címkék:

2 hét

Két hét tegnaptól számítva ennyit adtam az Univerzumnak, hogy teljesítse a kérésemet! És tudom, hogy teljesíti is. Hogy hogyan az majd kiderül.
Én a fogadás állapotában vagyok, úgy érzem mindent megtettem, teszek.

Címkék:

közel

Úgy érzem közel a cél, nem tudom miért, de úgy érzem! Talán azért, mert valamikor hetekkel ezelőtt úgy gondoltam, hogy akkor lesz teljes a hitem, ha majd azt álmodom, hogy újra együtt vagyunk! Ez ma éjjel megtörtént! Olyan csodálatos érzés volt, az álom minden pillanatára, minde érzésére emlékszem! Boldogok voltunk! Gyönyörű volt! Tovább »

Címkék:

kis csoda

Valóban történt egy kis csoda! Kimondtam a nevét és pár másodperc múlva ott állt! Igaz nem beszéltünk, de rám nézett mosolygott! Boldog vagyok! Minden kérésem valóra válik!

Címkék:

hit

Hiszem, hogy holnap valami apró csoda történik majd velem, fogalmam sincs, hogy mi, de érzem, hogy történni fog valami! Ez annyira jó érzés! Várom! Remélem a szerelmemmel lesz kapcsolatos! Ez valami intuició! Néha rám tör! Majd leírom, hogy mi történt!

Címkék:

visszakapott szerelem

Sziasztok! Tovább »

teremtéseim

Sziasztok!
Ma nagyon szép nap van! kicsit esett az eső, de most már gyönyörűn süt a nap! Köszönöm!
Drága Univerzum! Köszönöm, a tegnapi napot, ami boldoggá tett. Köszönöm, hogy találkozhattam a párommal, és hogy még este is felhívott telefonon! Tovább »

Címkék:

teremtéseim

Sziasztok!

Úgy gondoltam ide fogom leírni a titokkal kapcsolatos történéseket, eseményeket.
A minap csodálatos dolog történt velem. Tudom, hogy csak magamanak, a titok működéséba vetett hitemnek köszönhetem! Ez a siker nagy-nagy erőt adott nekem, hogy még inkább higgyek magamban! Tovább »

Címkék: