encike blogja

éld az életed részlete

; Filozofia néhäny alaptétele

1.Teljes mértékben felelösek vagyunk mindazért,ami történt és történik velünk.

2.Minden egyes gondolatunk a jövönket alakitja.

3.A Hatalom lényege a mostban rejlik. Tovább »

IDÉZETEK

Megfogott idézetek!!

Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik amit mondasz,és elfelejtik,amit teszel.Az egyetlen dolog amire emlékezni fognak az,hogy milyen érzéseket vältottäl ki belölük..(Maya Angelou) Tovább »

Címkék:

mit tegyek segitsetek

Sziasztok Tovább »

egy különleges séta

tapasztalás2009 március 28. volt ez történt velem akkor nap.. ma reggel felkeltem, és tele volt a fejem nyugtalan dolgokkal, és mégis semmivel. Felkeltem és kinéztem az ablakon, és csodálatosan sütött a nap. Éreztem hogy ebben a napban is lesz valami csodálatos. Ahogy kinéztem az ablakon egy ismerőst fedeztem fel, kinyitottam az ablakot és köszöntem neki, mire ő szépen rám mosolygott és azt mondta Nézd milyen csodás idö van miért nem jössz ki egy kicsit? És akkor ugy éreztem igaza van miért ülök itt a sötét szobában egyedül, elmegyek sétálni egy kicsit. Elindultam a háztol és egy utat választottam egyenes volt és nem tudtam hova vezet, ahogy sétálva mendegéltem összeszedtem a gondolataimat, és azt mondtam magamnak. Ez LEHETNE akár az ÈLET UTJA is Tovább »

Címkék:

hogyan bocsässak meg magamnak?

sziassztok,,megint irok de ez azt jelenti megint elgyengültem,, olyan nehéz meg bocsolytani talän a leg nehezebb dolog az életben ,,kedvesem elhagyott akit anyira szerettem és pont olyan hejzetbe amit soha nem värtam volna töle egyedül hagyott a meg tört lelkemmel ugy érzem semmit nem érek mert ha neki nem kellek majd mäsnak sem fogok nem értékelt mert én sem értékeltem önmagam n Tovább »

Címkék:

lekell zärni

sziasztok!!en a kis törtenetemet szeretnem leirni es talän tanäcsot is tudna valaki adni mert nem tudom elvagyok keseredve,,,en egy lezbi läny vagyok es ezelött 3evel megismertem egy länyt,,akibe majdnem szerelem elsö lätäsra törtent,,gyönyörüen ismerkedtünk meg es romantikus volt hamar össze is költöztünk minden megbeszeles nelkül,,csak ugyereztük elsö szeretkezes utän hogy Tovább »