Hit

2012-ben is legyen meg a hitünk szerint.

Dr. Ihaleakala Hew Len „meggyógyított” egy egész őrültek házát Hawaii-n, csupán azzal, hogy önmagát gyógyította.
Hogy csinálta?
Az Ön-Azonnosság ho’oponopono-val.
Amikor dolgozni kezdett az intézetben, azt mondták neki, csináljon, amit akar. Ő pedig elvonult a szobájába, és csak tisztította, tisztította önmagát...
A ho’oponopono lényege, hogy önmagunk tisztításával a világot is megtisztítjuk.
Miként működik a folyamat?
Te teremted a valóságod. Így ha valaki megjelenik a valóságodban, nem lehetséges, hogy te teremted magát a személyt is?
Éppen elég megemészteni, hogy felelősek vagyunk mindazért, amik vagyunk, és most jön Dr. Len, és azt mondja, mindenért felelősek vagyunk. Mi segítünk létrehozni a másik embert. A világ, amit látunk, csak kivetítés. Illúzió. Te teremtesz mindent odakint, és ebben benne van a többi ember. Nem csupán, amit látsz, hiszel, akarsz, hanem magukat a helyzeteket is az emberekkel és az ő élményeiket is!
Dr. Len úgy véli, nem mi irányítjuk az életünket. A hiedelmeink irányítanak. A tudatos elménken másodpercenként 7 bit információ halad át, míg a tudattalan elménket 55 billió bit! Nem irányíthatjuk a tudattalant, de kitisztíthatjuk.
Töröljük a negatív programot!
Dr. Len megértette, hogy száz százalék felelősséggel tartozik az általa teremtett valóságért. Minden pillanatban. Amikor tisztítani kezdte önmagát, nem az embert, a helyet, vagy az eseményt tisztította, hanem a gondolatait ezekkel az emberekkel, helyekkel, vagy helyzetekkel kapcsolatban. És amikor a gondolatai megtisztultak, minden más megtisztult.

Mindenkinek megtisztulást kívánok :)

Címkék:

HozzászólásokEnti Ön tudatossága

mesélj kérlek szépen a tiédről te miként teszed a dolgaidat ily esetben..