Holografikus Univerzum

Manapság már mindenki ismeri a hologramokat, a lézerekkel kivetített háromdimenziós képeket. Most, két élenjáró gondolkodó - a Londoni Egyetem fizikusa, David Bohm, Einstein korábbi kedvence, és a világ jelenleg egyik legelismertebb kvantumfizikusa, valamint a Stanford Egyetem idegélettan kutatója, Karl Pribram, modern agyfelfogásunk egyik megalapítója - hiszi, hogy a Világegyetem maga egy óriási hologram, szó szerint egyfajta kép vagy elmeszülemény, amit legalábbis részben az emberi elme hoz létre.

Ez a figyelemreméltó újfajta Univerzum-látásmód megmagyarázza nemcsak a fizika mindezidáig megoldatlan rejtélyeit, hanem az olyan titokzatos jelenségeket is, mint a telepátia, testen kívüli élmények, halálközeli élmények, "tisztánlátó" álmok, sőt a vallásos, spirituális élményeket is, mint az egység érzését a Világmindenséggel, valamint a csodálatos gyógyulásokat.

**********************
beküldő: angyay | 2012. november 27. kedd - 12:15
Végre sikerül rád találnom:))

olvassátok és tegyétek és értsétek meg

***********************

HozzászólásokTűz szertartás

December 21-én kapcsolódva a „Fénylánchoz“ () tüzet gyújtunk barátainkkal.

Ha másra nincs lehetőséged, akkor gyújts egy gyertyát ~ kevesenBocsánat

"Amig ezt meg nem nézik nem értik meg a holagrafikus elvet"

Tehát, elvről van szó.

Bocsánat, de nem fárasztom magam elvekkel, ezért nem néztem meg Alfajáró ajánlatát.

Értesz Kuni?

Szép estét :)Számomra, megdöbbentő az,

Számomra, megdöbbentő az, hogy a misztikusok több ezer éve tudnak az Élet jellemzőiről, talán többet, mint amit mostanában a kvantumfizikusok kapirgálnak.
Úgy gondolom túl sok az agyalás, az EGYszerüség túlbonyolítása.
A Tudat nem más, mint az emberi agy terméke. Képtelen elviselni a "nem tudást" a megismerhetetlen misztériumot, ezért kitalál különböző agyament fogalmakat.☾ ☆

Alfi... minden holon ;)
Szerintem! :D

ölelés :)))