Tudatosság szint

Mire jó a magasabb tudatosság?

Kezdjük három döbbenetes információval.
(Mielőtt halálra röhögnéd magad a következő információkon, nézz utána a legfrissebb kvantum fizikai kutatásoknak és kísérleteknek.

1. Ha valaki dolgozik a személyes tudatosságának növelésén, ez hatással van olyan emberekre is, akik nem teszik ezt.

Képzeld el, beülsz egy kávézóba a barátaiddal, hogy megvitassatok néhány problémát magasabb tudatossági szinten, magasabb tudatosságú szempontok szerint, és pusztán ez a tény hatással van az utca túl oldalán lévő kocsmában mulatozó emberekre is. Történik valami a szívükben, amiről még ők maguk sem tudják, mi az. Mintha egy kis szellő csapná meg a fejüket. Van aki leteszi ott helyben a poharat, és van aki odamegy felsegíteni egy asztal alá beesett társát. És az aki épp az öklét rázza egy másik emberre, egyet-kettőt morog még, aztán teljesen elcsitul. Jól hangzik, nem? Képzeld el mi lenne, ha ezt a dolgot már az iskolában megtanulnák a gyerekek? Milyen hatással lenne a világra?

2. Magasabb tudatosság nem csak azt jelenti, hogy képesek vagyunk dolgokat több nézőpontból, esetleg magasabb rendű szempontok szerint megvizsgálni és értelmezni, hanem azt is, hogy sokkal jobban tudatában vagyunk lényünknek, saját képességeinknek, Önmagunknak is.
Magas tudatossági szinten lévő embernek a szervezete megsokszorozza az öngyógyító képességét. A test minden sejtje harmóniára törekszik, és igyekszik kijavítani minden belső hibát.

3. És a legdöbbenetesebb. A tudatosság legmagasabb szintjein élő embereknek elég csak a közelébe kerülni, pusztán a jelenlétükkel képesek gyógyulást kiváltani másokból. Illetve segíteni másokat abban, hogy beindíthassák saját öngyógyító folyamataikat.

A legnagyobb probléma

A magasabb tudatossággal az a legnagyobb probléma, hogy teljesen útjában áll a még több profitra és a még több hatalomra vágyóknak. A magasabb tudatosságú emberek meglátják mindennek a fonákját. Emiatt sokszor nehezebben tudnak boldogulni az életben is. Egyszerűen nem hajlandóak olyan munkát végezni, ami közvetve vagy közvetlenül megkárosít másokat vagy tönkreteszi az emberi környezetet. Másfajta munkából, vagy szolgálatból viszont kevés van....

A tudatlanságot sok esetben pontosan az oktatási rendszer fokozza.

Sokszor a legtanultabb emberek kerülnek a legmesszebbre a megoldásoktól, és tartanak tőle vissza tömegeket is.....
Egy friss diplomásnak sokszor akkora Egója van, hogy legalább 15-20 évig kell az Életnek osztania a pofonokat, mire az alázatosság ösvényére találva sikerül vissza venni az arcából, és elindulhat a helyben topogásból is.

Sokszor fordul elő, hogy az orvos tudja a legkevesebbet a gyógyításról, a tanár tudja a legkevesebbet a tanításról, az ügyvéd áll a legmesszebb az igazságtól és a biztonsági őr az, aki a legnagyobb veszélyt jelenti a vagyonra.

Néhány kérdés

Te mire gondolnál, ha egy szép napon kiderülne, hogy a gondolataid nem csak rád, de másokra is hatással van?

Te milyen szavakat használnál, ha egy szép napon kiderülne, hogy a szavak élesebb sebeket képesek ejteni a legélesebb kardnál?

Milyen szavakat használnál akkor, ha kiderülne, hogy szavakkal gyógyítani is képes vagy?

Milyen embereknek a társaságát keresnéd akkor, ha egy szép napon kiderülne, hogy az emberi agy képes más agyakkal összekapcsolódni és saját teljesítményét sokszorosan meghaladni?.

Te milyen célokat tűznél ki az életedben, ha egy szép napon kiderülne, hogy a társadalmak egyetlen problémája az alacsony tudatosságú szintre kényszeríttet emberben gyökerezik?

Mit tennél ha kiderülne, hogy a magasabb tudatosság oktatása a legegyszerűbb dolog a világon?

Te milyen vállalkozásba kezdenél, ami összhangban van a magasabb tudatossággal, a fenntartható Élet alapelveivel, és még tisztességes profitot is eredményez?

Milyen könyveket olvasnál, ha egy szép napon kiderülne, hogy a megfelelő szavak minden egyes sejtedre hatással vannak?

Milyen kérdéseket tennél fel, ha egy szép napon kiderülne, hogy a kérdéseknek sokkal nagyobb átalakító ereje van, mint a válaszoknak?

Olyan emberekkel vennéd körbe magad, akik mindenre okos tojás módon tudják a válaszokat, vagy olyanokkal, akik alázattal keresik azokat?

Növekedj! (film)

!

Forrás:

HozzászólásokENTI!

Nagyon jó lenen ha békén hagynál!
Ne szóljál be!!!!
És ne foglalkozz velem!
Nem kötelező elolvasni amit írok!!!!!!!
NEM A TIÉD AZ OLDAL!!!!!!!!!!!!
Kevés eszem???
Mér ismersz engem drága Enti?
Ha nem akkor meg mért írsz ilyeneket???

Foglalkozzál másokkal!!!!!!!!!!!!!Jó, hogy én is olvashatlak újra, Keisla.

Hiányoztál. :-)Szia Ori!!:))))

Köszönöm kérdésed, jól vagyok. És előnyben, hiszen én szoktam ám olvasgatni, amiket írsz.:)))Szia, Keisla. :-)

Jól vagy? Már rég nem hallottam Rólad. :-)Kedves Enti!:))

Már láttam a filmet, köszönöm.)

Igen, magamról (is) írtam. Itt vagyok a Földön, tehát a tudatszintem ide való, ahogyan minden embernek. Ezért nem értem, miért szóljuk meg, és piszkáljuk egymást, hiszen egy csónakban evezünk. Sosem állítottam, hogy én különb lennék, és még azért sem utállak, amiért kilószám ölöd a zöldségeket:DD

Életszemléletem nincs.
Épp azon vagyok, hogy elfelejtsem mindazt, amit a fejembe vertek, amit az elmém igaznak hisz, és elkezdjem megérteni, valójában hogyan is működik a világ - előítéletek nélkül, feltétlen elfogadással szemlélve:)

Örömteli napot Neked is!:)Kedves Keisla :)

Az Életszemléletem :

!

Kérlek nézd meg :)

Én úgy gondolom, akkor fogok szeretni mindent és mindenkit, ha kialakul bennem az Egységlátás.

A folyamat beindult :)

Te én vagyok :) és én Te :) magadról írtál :)

Örömteli napot :)És még valami, kedves Enti!:)

Tudom, hogy előtted nem lehet Istent emlegetni, és valójában én sem rajongok érte. Nevezzük hát LÉT-nek, létezésnek. A létezés tudatszintje az öröm, az élni akarás és élni hagyás, az elfogadás - mások szeretetnek nevezik, de nem ez a helyes kifejezés, mert ha azt mondom, "szeretet", az emberek az egos szeretetre gondolnak, arra, hogy szeretlek, mert olyan vagy, amilyennek látni akarlak, de ha egyszer, csak egyszer nem olyan leszel, többé nem foglak szeretni.:)
Nem!
A LÉT legfontosabb eleme az elfogadás, a feltétlen szeretet.
Elfogadlak bármilyen vagy is.
A létezés mindent szeret, mert mindent elfogad, ami létezik. Hogy is ne tenné, hiszen Ő hozta létre. Létezik vagyis létezéssel teli, vagyis a LÉT jelen van benne, mert elfogadta. Nevetni fogsz, de a LÉTEZÉS elfogadja a rablót is, hiszen az is él, az is őtőle létezik. Elfogadja a gyilkost, elfogadja a hazugot, a tolvajt, még a fenyőfa tolvajt is. Elfogadja a húsevőt, a nem húsevőt, a bagóst, a nem bagóst - elfogad mindent és mindenkit, aki ÉL, máskülönben az nem is élhetne - nem tudom, érted-e a lényeget.

Az emberek világa azért olyan, amilyen, mert az emberek olyanok, mint Te.
Képtelen elfogadni egymást, képtelenek elfogadni mindent, ami más, mint ők, vagy mint amilyennek ők látni szeretnék. Ezzel az emberiség önmagát zárja ki a létezésből, hisz önmagát nyilvánítja érdemtelennek a létre. Már rég rájöttem, hogy a gonoszt a világban pont az a hozzáállás jelenti, amivel Te is például a többi emberhez viszonyulsz. Utálod, mert húst eszik, vagyis utálod, mert nem olyan, amilyennek SZERINTED lennie kéne. Utálat, gyűlölet van a szívedben, és temérdek harag, ezzel mérgezed a világot, és közben szentül hiszed, hogy Te milyen jó ember vagy.
Az unokaöcsém épp ilyen fanatikus, mint Te.
Egyszer azt mondta, az lesz a Föld legszebb napja, amikor az emberiség egy atomrobbanás miatt elpusztul, mert akkor végre a Föld, az állatok megszabadulnak, és nyugodtan élhetnek. Erre én megkérdeztem, Ő, aki az egész emberiség vesztét óhajtja, miért gondolja jobbnak magát annál, aki reggelire sült szalonnát eszik, és álló nap ott segít a rászorulókon, ahol csak tud. Csak azért, mert Ő répát rágcsál, de a közelében nem lehet megmaradni, mert semmi más, csakis gyűlölet, harag és keserűség sugárzik belőle, nos, ettől még nem lett jobb ember. Azt a gyűlöletet, haragot, keserűséget az egész létezés érzékeli. Érzékelik a növények, az állatok is, mert az egyes emberből kifelé áradó haragnak, gyűlöletnek, keserűségnek nincs célpontja. Az MINDENRE irányul, A MINDENSÉGRE irányul, megsínyli minden és mindenki. Hiába, hogy Te azt mondod, engem utálsz, mert húst eszem, és bagózok, ha egy tehén áll melletted, az is a gyűlöletet érzi áradni Belőled, sőt, még az imádott fenyőid is. Nem engem mérgezel a haragoddal, hanem önmagadat, és az egész létezést. A MINDENSÉGET.
Miattad, és a Hozzád hasonlók miatt tart az emberiség ott, ahol tart.
De lásd, a LÉT még Téged is szeret, különben nem lennél itt.
Itt léted révén megadja Neked az esélyt, hogy kitakarítasd a szívedből a LÉTEZÉS ELLENES ENERGIÁKAT,
EZ AZ EMBERI ÉLET CÉLJA.

Visszatérni a gyűlölet, harag, megvetés, ítélkezés tudatszintjéről a LÉTEZÉSBE, a létezés tudatszintjére, ami a feltétlen elfogadás, és a vele kézen fogva járó öröm.:)Kedves Enti!:)

Kedves vagy, de aki csak azért kedvel, mert olyan vagyok, amilyennek látni akar, az nem kedvel engem igazán, pontosabban nem engem kedvel, ígyaztán ezzel nem tudok mit kezdeni.:)

Sajnálatos, hogy ilyesmik történnek.
Biztosíthatlak, én nem loptam Tőled fenyőt, műfenyőt használok már vagy 20 éve:)
Igazából a Karácsony számomra az egyik leggyűlöltebb nap az évben, és tudod, miért?
Mert a képmutatásról szól.
Úgy teszünk, mintha...:)
Akit szeretek, szeretem máskor is, akit nem, azt Karácsony napján sem.

Elmesélek én is valamit.
20 évvel ezelőtt vásároltam egy házat. Mindig szép kertről álmodoztam, egyik évben rászántam magam, parkosítottam a házam kertjét. Rengeteg, szebbnél-szebb növényt ültettem, és boldogan gondoztam őket. Volt egy lucfenyő sövényem - csodaszép. Míg a kutyám oda nem szokott a pisiléssel. Kiégett az egész. Ültettem másikat, a kutya közben elpusztult. Évekkel később, amire az új sövény is gyönyörű lett, beköltözött hozzám az utcáról egy kóbor kutya. Rossz a kerítés, több helyen lyukas, nincs több szézezrem másikra - a saját portámon kénytelen vagyok eltűrni a kóbor kutyát, hiába zavarom ki a kapun, hol az egyik, hol a másik lyukon jön vissza. Kipisilte az összes növényemet, mind az utolsó szálig elszáradt, amelyiket nem kipisilte, azt kiásta a nyáron a rekkenő hőségben, hogy menedékre leljen alatta.
Mégsem mondom, hogy utálom a kutyákat. Sőt, etetem a kóbor kutyát, noha néha úgy állok, hogy nekem is csak kenyerem van. (Azt ő nem eszi meg)
Az egyik legszebb álmomat törte derékba, mégsem utálom.

Tudod, a magasabb tudatszint OTT KEZDŐDIK, hogy el tudom fogadni, hogy mások nem olyanok, mint én, mások nem azt teszik, amit én jónak látok, nem parancsolhatok az egész világnak. Ha ezt nem tudnám elfogadni, folyton dühös, keserű, csalódott lennék - mint Te. Míg arra vársz, hogy az egész világ a Te normáid szerint éljen, csak mert Te azt mondtad, addig ne várj sok jót az élettől:)Kedves Keisla :)

Hogy vagy?
Sajnos már régen írtál itt. Én kedveltem az írásaidat, és tiszteltem az életszemléletedet. Persze csak azért, mert olyan mint az enyém :)
Az idén ősszel 100 db. fenyőcsemetét ültettem, csakis dísznek.
Tíz évvel ezelőtt 300 db. fenyőcsemetét ültettem, csakis dísznek.
Mikor a fenyőim elérték a karácsonyfa méretet, minden évben fogyni kezdett a számuk.
A kedves keresztény honfitársaim a tőlem lopott fenyővel ünnepelték a szeretet ünnepét :)
Az idén ültetett fenyőfáimat is felajánlom a lopós keresztényeknek ~ kedvesen ~
Sajnos utálom a húst ~ bocsánat :)
Sajnos utálom a cigit ~ bocsánat :)

Szép estét :)Láttom mindenki itt van:)

Szép estét mindenkinek!Na, Jézus meg halat és kenyeret teremtett.

Biztos nem látta a Nagy ho-ho-ho horgász mesét. :-)
És evett.
Kenyeret, édes kis búzaszemek szétmorzsolásából.
Halat.
Legyilkolva.
Fúj! :D
Viszont tudta, hogy itt az élet már csak ilyen.
Rossz és jó. :-)Harmi!

Tudod, hogy Kila nem örül, ha írok neked.
Kérlek ne provokálj!
Én nem azt írtam, hogy energia felvétel nélkül kellene élnünk.
Viszont ~ a fénytáplálkozásra való áttérést feltétlenül megelőzi a vegás életmód.Ilyen az Élet

Vannak, akik empátiáról papolnak, s közben simán bekajálnak egy malacot, vagy bárányt.
Ezeknek az embereknek nincs szívük, csak agyuk. A vérkeringésüket egy gép működteti.
A nők az ölés mocskát áthárítják a férfiakra, ők csak a malacka megsütését vállalják, esetleg.

Ha majd a te csecsemődet ölik meg, és megsülve a díszasztalra teszik, akkor biztosan nem azt fogod mondani, hogy az élet márcsak ilyen.
Persze a növények is élőlények. Ezért kellene visszatérni a fénytáplálkozásra.
Szerintem ~

Örömteli napot a fényevőknek és a nem fényevőknek :)Pedig halál nélkül nincsen élet sem. :-)

Csak mások életét élhetjük, nem a sajátunkat.
Vagyis nem élünk, mert félünk.
A saját döntéseink súlyát, a változást nem vállaljuk fel.Bizony, bizony, Krisztian. :-)

Nem könnyű felvállalni a felelősséget a saját életünk döntéseiért.
Félünk.
Aki nem éhezett még sohasem, aki erre nem képes, az fél.
A haláltól, a változástól félünk, hogy nem lesz mit enni és éhen hal a testünk.
Ezért versenyzünk, mindenkinél jobbak, tökéletesebbek akarunk lenni.
Vagy annak akarjuk mutatni magunkat...
Nehéz önállóan dönteni, és kimondani, ebben én voltam a hibás, mert rosszat tettem.
Mert akkor meghalhatok, változni kell, ha rosszul döntöttem, már nem lehetek én a domináns.
Hmm.
Nem könnyű.Szerintem mindenki maga választ. :-)

Nem véletlen, hogy a döntés lap a szeretők kártyával egyenlő. :-)
Mindenkinek a maga kezében van a saját életének döntéssorozata.
Egy rossz választás sok-sok negatívumot hozhat maga után.
Ezért vagyunk itt.
Hogy döntsünk.
Ma szabad iskolaválasztás van például, szerencsére. :D
A versenyzés azért van, mert az ember fél.
Fél attól, hogy esetleg meghal, ha nem ő lesz a domináns.
Nem vagyunk különbek egy állattól.
Sőt, néha egy állat különb nálunk mindaddig, míg meg nem tanuljuk meghozni a saját döntéseinket.
Egyszerű dolog hagyni, hogy látszólag mások döntsenek helyettünk, de ez csak látszólagos, hiszen azt, amit összehozunk az életünkben, valójában mi magunk akarjuk. Vannak, akik számára nehezebb a döntés, a jó választása, a szeretet, mert nehezebbek az életkörülményeik. Viszont egy szegény lánynak sem kell feltétlenül prostituálódni, ha nem akar. Elmehetne kapálni is éppenséggel. De máshogy DÖNT.
Te milyen döntéseddel nem tudsz szembesülni, Enti?
Mit fogsz másokra?
Miért?
Mit tettél, amit szégyellsz?
Vagy mit nem tettél meg, amit meg kellett volna tenned?" Ez így szerintem is rendben

" Ez így szerintem is rendben :) De az elmén, az agyaláson túl van Az Egy Élet ~ és Most a tudomány ennek megismerhetőségét feszegeti, ami megismerhetetlen."

Pont ez az. Mindig keresünk valamit amivel be akarjuk tölteni azt a tátongó űrt amit megismerhetetlennek mondunk.
Az a helyzet hogy szerintem megismerés sem létezik. Csak létrehozás. Amit mi megismerésnek nevezünk tévesen az csupán a teremtés folytatása. Vagy nevezzük fejlődésnek vagy akármikor. Megy tovább és kész.
És pont ezért téved a tudomány. A tudomány jelenleg félrevezet. Legyen az akár kvantum fizika. Tökmindegy.

Egyedül magadban bizhatsz csak. Csak ezt meg nem mered megtenni.Kedves Ori :)

Ha természetes képességünk az empátia, akkor mikor és miért tűnik el az emberekből?

Szerintem akkor tűnik el, amikor a pedagógusok elkezdik nyomatni a gyerekekbe a felesleges ... és versenyszellemre nevelnek.

Szerinted?Nem kell tanítani azt, ami mindenkiben benne van, Enti. :D

Neki ki tanította vajon? :-)

Mindenki maga választ jó és rossz között. :-)
Ennyi az egész. :-)
Nem ruházhatod át a saját felelősséged másokra.
Mit tettél, hogy ennyire fontos számodra a szentségesnek beállított énrészed?
Milyen dolgot nem akarsz elfogadni magadban?
Emlékezz arra, ami bánt!Kedves Ori :)

Tetszik amit írsz :)
Csak nem értek vele egyet.
Szerintem, az empátiát, az egymásra figyelést, az alázatot, már az óvodában tanítanotok kellene.
Itt van pl. Harmi aki pedagógus. Szerinted tesz valamit a tudatosodás érdekében?
Szerintem az empátia szintje, egyenlő a tudatosság szintjével.

Szép napot :)Különben a disznó egy kedves állat, ahogy például a macska ...

is nagyon édes, na, és a kutya is. :-)
És ez a leglényegesebb. :-)Entinek, Harminak és minden kedves disznónak az alázatról:

"A harcos szembenéz a sorsával, és alázatosan fogadja, bármi legyen is az. Elfogadja önmagát, de kihívásként, és nem azért, hogy ürügyet találjon a sajnálkozásra.
- Mindannyiunknak időbe telik, míg megértjük ezt és a maga teljességében átéljük. Én például a puszta említését sem állhattam az alázat szónak. Indián vagyok, és mi, indiánok mindig alázatosak voltunk, és mindig csak lehajtottuk a fejünket. Úgy véltem, az alázatosság nem a harcos útja. Tévedtem! Most már tudom, hogy a harcos alázata nem a koldus alázatossága. A harcos senki előtt nem hajtja meg a fejét, ugyanakkor azt sem engedi meg senkinek, hogy fejet hajtson neki. A koldus viszont lépten-nyomon térdre rogyik, és a földön csúszik azok előtt, akiket magasabb rendűnek tekint; ugyanakkor megköveteli a nála alantasabbaktól, hogy csússzanak-másszanak előtte.
Ezért mondtam, hogy nem tudom, miként vélekedik egy mester. Csak a harcos alázatosságát ismerem, az pedig nem engedi meg, hogy bárkinek is a mestere legyek."
(Carlos Castaneda)Krisztian.

A lényeg mindig ugyanaz marad.
Empátia, egymásra figyelés, szeretet.
Bárki bárhogy tanítja, megtanulni csak mindenki maga tudja. :-)
Mindig. :-)
A lényeg az lenne, hogy megtanuljunk egymásra figyelni, és a kis szigeteinkről átnézni mások kis szigeteire és ezek a kis szigetek eltűnjenek az óceánban... :-)
Ez a lényeg. :-)Harmi!

Harmi! Fájdalmat érzek, ha olvaslak téged és a disznót :(

"Akkor leszel igazán tudatos amikor rá jössz, hogy tudatlan vagy. Amikor elismered hogy tudatlanságban vagy."
/Krisztián/

Ez így szerintem is rendben :) De az elmén, az agyaláson túl van Az Egy Élet ~ és Most a tudomány ennek megismerhetőségét feszegeti, ami megismerhetetlen.

Szép napot :)Akkor leszel igazán tudatos

Akkor leszel igazán tudatos amikor rá jössz, hogy tudatlan vagy. Amikor elismered hogy tudatlanságban vagy.
Nem pedig amikor a kocsmában nyomod a süket dumát a tudatosságról, hogy a szemközti alkoholista tudatos lesz e. A némelyik Alkoholista tudatosabb sok önmagát Tudatosnak nevezőtöl. A és ez nem vicc. Itt is akad jó pár.Egyet értek azzal, hogy a

Egyet értek azzal, hogy a pénzről szól ma a világ. De én a fórumon lévőkhöz írtam. A spiritualitás is tudományág. Tehát megint csak gumicsont a kutyának. Beszél mindenki a spiritualitásról és azt sem tudja mi az. Csak megy a tömeg után. Higgyétek el, hogy a spiritualitással is csak progrozzák a fejeteket.
Nincs spirituális sem. Csak te. Azzal amiben élsz.
Régen a keresztény, a református a katolikus volt a menő szó és hozzáállás. Ma már gyűlöletet kelt. Mi lesz a spirituálisan gondolkodokkal 20 év múlva? Őket fogjátok utálni mert tönkre tették a világot.

Vegyétek észre végre hogy az orrotoknál fogva vezetnek. És okosan mert azt hiszed hogy tudatos lettél. :-). Tudatosnak lenni ma divat és jól fizet. Régen a rozsakeresztes volt a divat. Mindig jön újabb. De miért jó Tudatosnak lenni? Mert megint kaptál egy újabb lehetőséget, hogy különlegesebbnek érezted magad másoknál. Kicsinyes énekes elvonási tünetekben szenved, muszáj "szúrni".

Gondolkodj már végre önállóan. Ha mersz. Légy önmagad ne pedig az akit alkotni akar a világ. És akiről azt hiszed hogy a fasza gyerek.
Vitatkoztok olyan dolgon ami nincs is. És így ez a dolog elérte a célját. Lemaradtatok a lényegről. :-)

És vajon mi a lényeg?....Mármint az ő részükre??? :D :D :D

Balogh Béla, Hamvas Béla, Szepes Mária, Eckhart Tolle, aki a Cambridge-i Egyetem fiatal kutatójaként világosodott meg, Carlos Castaneda antropológusból lett tolték harcos, a dalai láma a tibeti buddhizmus gelukpa iskolájának legmagasabb rangú tanítója, Ken Wilber, aki ugyan nem végezte el az egyetemet, mert ő többet tudott, a KÖNYVEKBŐL, amelyekből megalkotta integrál szemléletét, saját szellemi útjára lépve önállóan olvasta és foglalta szintézisbe a nyugati és keleti tudományos, filozófiai és pszichológiai irányzatokat...
És még folytathatnám a tudós emberek sorát...

Diplomát csak a Földön lehet szerezni. :-)
Ami a mindenség, az nem ismeri az ilyen fogalmakat...
És mi itt vagyunk most a Földön.
Legalábbis én és még sokan mások.
Mert vannak, akik önmagukba zárva élnek, sajnos...
Túl nagy az egójuk, és ezt kivetítik másokra. :D
Csoportokra osztják a világot, mert félnek...
Ismerős???Javítottam. :-)

Köszi az észrevételt. :D
A pohár soha nem lehet tele. :D
Egy mese:Kedves Ori :)

Láthatóan hülye vagy :-)

Ki az a Krisztíne, akinek itt írogatsz?

Felvilágosítalak, hogy krisztian01 nick név alatt egyik férfi barátom írt.

Felfogtad?

Szerintem a te poharad már tele van. Nem fér bele épeszű tudás :)

Szép napot :)A Mező (*)

Diplomások részére:
Lynne Mc Taggárt az ENERGIAMEZŐ Az Univerzum rejtett erőinek kutatása.

Nem csak diplomások részére:

!

MOST beismerem, hogy a diplomámat nem a Földön szereztem :-)

Szép napot :-)