erricca blogja

CsillagMag meditáció Nagykanizsán!

CsillagMag meditáció (Nagykanizsa)
(Kiss Balázs Kunó)

[ 2010. február 27. szombat; 15:00 - 17:00. ] Az esemény megnevezése: CsillagMag meditcáió (Nagykanizsa)

Helyszín: Nagykanizsa, Halis István Könyvtár, Kálvin tér 5

Az esemény leírása: Mindhárom meditáció megtartásra kerül, a második-harmadik egyben egy kicsit összevonva – de az energetikáját megtartva. Tovább »

Angyal - pasziánsz

Angyal-pasziánsz

Három angyal üldögél a felhőn, lelóg a lábuk. Unatkoznak, nézelődnek. Minket figyelnek, embereket. Talán éppen téged. – Na, tessék, nézzétek meg. Már vagy negyven földi perce ül a számítógépe előtt, és bagózik.
Hirdetés

– Min töpreng?
– Valójában semmit. Sajnálja magát. Tovább »

Címkék:

Reményik Sándor: Egy lélek

Reményik Sándor: Egy lélek

Egy lélek állt az Isten közelébe'
S az örök napsugárban reszketett
És fázva félt,
Mert érezte, hogy vonzza már a föld,
És keserűn kelt ajkán a "miért",

Mikor az Isten intett neki: "Készülj!

Valaki ott lenn meg akar születni,
Neked szőtték e színes porhüvelyt:
Pici kezeket, pici lábakat;
És most hiába, le kell szállanod, Tovább »

Angyalok vigyáznak Ránk - Gondolatok minden napra

Szeptember 23.

Ha mindaz, amit tudunk, belefér egy gombostűfejbe, és mindaz, amit nem tudunk, minden a gombostűfej körül van, ki merné azt állítani, hogy nem léteznek angyalok?

Szeptember 24.

Reggelre virrad, s mosolyra derül az angyalok arca. Sokáig vágytam rá, hogy ezt megláthassam.
(John Henry)

Szeptember 25. Tovább »

Címkék:

Atlantisz bölcsessége

Atlantisz bölcsessége- A szeretet és a remény tanácsai - 04.27
Mai napra a szeretet és a remény tanácsai, Atlantiszi bölcsességeken keresztül.

Uralom az elme fölött

Az atlantisziak gyermekkoruktól tanulták uralni az elméjüket. Ennek eredményeként képesek voltak a gondolataikat egy erős energiaáramlássá sűríteni, amivel tárgyakat mozgattak, kristályokat programoztak és további más célokat valósítottak meg. Ez a képesség kizárólag a jó célok érdekeit szolgálta a boldog napokban. A magasan fejlett mágusok esetében feltételezhető volt, hogy testi folyamataikat irányítani tudták, például a testhőmérsékletüket Tovább »

Címkék:

Részlet: F. E. Eckard Strohm: Atlantisz angyalai c. könyvből

"És Isten megteremtette az angyalokat-
Erőt az Erejéből -
Fényt a Fényből" (Atlantiszi Teremtés könyve) Tovább »

A mennyei prófécia

mennyei próféciaKarácsonyra kaptam egy igazán nagyon jó ajándékot. James Redfield: A mennyei prófécia c. könyvét, hát az igazat megvallva nem bírtam letenni a kezemből.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, rám nagyon nagy hatással volt, és már alig várom beszerezzem a folytatást.
Egy kis ismertető a könyvből, talán fel tudom kelteni egyesekben az érdeklődést olvasása iránt. Tovább »

Címkék:

A kis hívő és a kis szkeptikus meséje!

Egy várandós anya két gyermeket hord a méhében. Az egyik egy "kis hívő", a másik egy "kis szkeptikus". A "szkeptikus" azt kérdezi:
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Hát persze - mondja a "kis hívő". - Az itteni életünk arra való, hogy felkészüljünk a születés utáni életre, hogy elég erősekké váljunk arra, ami ott kint vár bennünket! Tovább »

Címkék:

Nyitott kézzel szeretni!

"Egy könyörületes személy látta, hogyan küszködik egy pillangó, hogy kiszabadítsa magát a bábból. Segíteni akart neki. Nagyon gyengéden, szálanként bontogatva kitágította a lyukat, kialakított egy kijáratot. A pillangó kiszíbadult, kibújt a bábból, bizonytalanul bukdácsolt, de nem volt képes repülni. Tovább »

Minden ember rendelkezik az élete megváltoztatásához szükséges erővel, a dolgok nem mindig olyanok, amilyennek látszanak

hazatérés, KryonÚgy gondolom minden ember életében eljön egy adott pillanat mikor meg szeretné változtatni életét. De miért is? Talán mert elérkezett az az időpont mikor magasabb rezgésszintre emelkedett és érzi, hogy valamin változtatni kell, de a nagy kérdés, hogyan változtassak? A régi rosszat el kell hagyni, helyette egy erősebb magasabb rezgésszámú újjal kell felváltani. A kérdés megint, hogy is csináljam? Aztán el kezd gondolkodni mit, hogyan, miképp, majd megszületnek a tervek és megpróbálja megvalósítani, ha van elég erő, kitartás és ismeret. Mindent meglehet valósítani, először akarni kell, majd beszerezni a megfelelő ismereteket hozzá. Tovább »

Angyalokkal gyógyítás c. könyvből részlet (+ még egy kis Angyali számok)

Dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyítás című könyvéből:

Az angyalok azt mondják:
"Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok-különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után Tovább »

Mit érdemes tudni dr Doreen Virtue-ról

Doreen Virtue tisztánlátó pszichoterapeuta, aki a Chapman Universitin doktorált, egy vezető magánegyetemen Kaliforniában, Oreange-ban. Dr. Virtue 22 könyv szerzője. Tovább »

Dr. Doreen Virtue: Angyali számok

angyalok számok számmisztikaMit üzennek az angyalok az életünkben előforduló számok által? Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon szeretik a számjegyeket, számsorokat. Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy a pontos idő formájában, esetleg máshogy jelennek meg előtted.

Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és ezzel a mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. Tovább »

Dr. Doreen Virtue: Földangyalok (Testet öltött angyalok, elementálok, csillagemberek, lélekváltók és bölcs lelkek)

E remek zsebkönyv segítségével megértheted, miként befolyásolja szellemi eredeted az életfaladatodat, emberi kapcsolataidat, egészségi állapotodat, személyiségedet és külső megjelenésedet. Már most készen állsz arra, megismerd küldetésedet, és rész vegyél ebben a csodás munkában! Tovább »

A csillagos ég lakói

Egy verset szeretnék megosztani Veletek, sajnos a szerzője ismeretlen számomra.

A csillagos ég lakói

Napnak fényessége,
Holdnak világossága,
Éjszakának sötétsége,
Napnak fényessége.

Elszáll a lélek,
Az égi mezőn,
Isten karjában ringatózik csendesen.
Csillagok vigyázzák álmát.
A földi lét idelent álom,
Az égi lét odafent álom. Tovább »