Evelion blogja

Aprócska teremtések:)))))

Aprócskák...de sokszor a kis dolgokban vannak a nagy dolgok elrejtve...egy biztos, értékelni mindent és hálásnak lenni! És ami még a fő, hogy nagyon vidám, boldog és kiegyensúlyozott minden napom ezektől:)))) Világomban minden rendben van:)))) Tovább »

Címkék:

BRACO Magyarországon!!!!!

Drágáim!!!

Kaptam egy e-mailt, amiben ezt a szuper hírt küldték:

B r a c o
- a horvát származású, világszerte ismert és elismert szellemi segítő -
2009. január 11-én (vasárnap) ismét Budapestre érkezik. Tovább »

Vonzás ez vagy mi is akkor...ismét:))))

Ez a blog eredetileg május elsején született...de törlődött, mindegy miért és hogyan. Sokatok kérdezte, hova lett a blogom, mert szerettétek olvasni szép történetünket, csodás hozzászólásaitok is odavesztek. De az eredeti szöveg meg van:)))) És ez akkor is szép, ha csak pár hónapig tartott!!! Emlékezetünkből úgy sem lehet kitörölni:))) Tovább »

Sámán dobolás MA!

sámán dobolásMA ESTE SÁMÁN DOBOLÁS LESZ 19:00-TŐL SZEM VEZETÉSÉVEL A HARMONIA MŰHELYBEN!!!!!

Szem kérése azokhoz, akik ma eljönnek oda:
- hozzatok magatokkal plédet, vagy hálózsákot, vagy amit jónak láttok, hogy rá tudjatok feküdni!
- Jó néhány órával előtte NE egyetek, főleg ne nehéz ételt!!!!
- Igyatok napközben sok vizet és hozzatok is magatokkal! Tovább »

40 hét:)))))

Már 40 hete itt vagyok, mint megfogant gyermek, amikor az anyai méhből megszületik...ez épp ennyi idő:))) Akkor nyár volt, most pedig nemsokára ismét nyár lesz...mennyi minden történt ez idő alatt és mintha az egész egy szempillantás lett volna csak!!!! Tovább »

Címkék:

A Víz üzenete:)))

Drágáim!!!!

Találtam egy olyan blogot, ahol lélekemelő zenéket másoltak be a többiek linknek, de nem találom, mikor már én is szerettem volna megosztani veletek azt, ami számomra nagyon kedves!!! Kövi Szabolcs minden mennyiségben jöhet nekem:)))) Tovább »

Címkék:

Mint a mesében...

...itt a vége, fuss el véle!!!! Élt nem egész 2 hónapot...már nem vagyunk egy pár Matoval! Az én kezdeményezésemre alakult így...

Címkék:

Első találkozó:)))

Igazából nem találok szavakat...akik ott voltak, tudhatják milyen csodálatos érzésekkel és feltöltődve indulhattunk haza...aki most nem volt ott, a következőre biztos eljön:))))

Mindenkinek csodálatos napokat és boldog megtapasztalásokat kívánok:))))

Első lépések...

Úgy érzem magamat mint a járni tanuló kisbaba...lépeget, de még tapogatózik közben...én is próbálkozom, néha félszegen, működik-e vajon minden amit látok a filmben??? Tovább »

A boldog újonc:)))

Most érkeztem...talán még időben!!!! Mesélhetnék a múltamról, a sok nehézségről, amiken keresztül mentem életem során és amiben mostanáig voltam...de nem panaszkodom...mostantól bizakodom és érzem minden sokkal jobb, egyre jobban és jobban érzem magamat:)))) Tovább »