Evol blogja

Csodálatos nyári zene - a legújabb sikerlemezem!!

Kedves Barátaim,

engedjétek meg, hogy a legújabb sikeremről számolhassak be nektek! Alig 1 nap alatt rekord letöltés lett a legújabb lemezem, ami ontja magából vidámságot, a nyarat! Nem hiába, hiszen ezzel szerettem volna örömet szerezni mindenkinek, aki csak letölti!

Még korlátozott ideig TI is letölthetitek innen: Tovább »

Meglepetéééééés!!! :))

Kedves Barátaim,

nagyon rég nem voltam itt, és gondoltam, hogy legújabb bejegyzésemet egy meglepetéssel kezdem!
Gondoltam, hogy ötvözöm a kellemeset a hasznossal és csináltam egy The Secret háttérképet iPhone-ra! :)) Tovább »

!!S_E_G_Í_T_S_É_G!! MOST!

Kedves Mindenki!

az imént "botlottam bele" egy üzenetbe a legnagyobb kapcsolattartó oldalon és olyat olvastam ott, hogy döbbenet!!!

Kérlek, olvassátok el a link alatt lévő oldalt és minden lehetőséget megragadva segítsünk!
Elsősorban arra gondolok, hogy mutassuk meg, a bennünk rejlő Titok és hit mindent képes gyógyítani!

Tovább »

Újra itt...

Először is köszönöm a méltató sorokat az előző bejegyzéseimhez, valamint a megkereséseket, hogy írjak újabb "gondolatokat" ezen a csodálatos oldalon! Tovább »

Barátok

barátokAlap mondás, hogy madarat tolláról embert barátjáról! Hogy ez mennyire igaz??!

Egy ideje másképp nézem a barátaimat, illetve azt, hogy ki maradt igaz barátom. Ami az egészet elindította bennem az az a vágy, hogy napról napra jobb emberré váljak. Mind többet és többet adjak magamból a világnak. A kreativitásomból, a gondolataimból, az érzéseimből, hogy másnak, bárki másnak jobb legyen és örömére, szolgálatára váljék. Szeretek adni, és egyre inkább csak adnék!

Megismerkedtem az utóbbi időben, pár teljesen kívülálló emberrel. Tovább »

Elkezdődött 2

Ahogy ígértem, folytatom. Viszont elsőként szeretném nektek megköszönni, hogy ilyen figyelmet fordítottatok az írásomra. Igazán jól eső érzés, kívánom, hogy tapasztalja meg mindenki! Tovább »

Elkezdődött

titokElőször is nagyon köszönöm, hogy itt lehetek veletek, és hálás vagyok mindenért, ami idáig juttatott! Gondolom mindenki tudja miről beszélek! :) Elkezdődött. Nem véletlen, hogy ezt a címet adtam, mivel pont erről szeretnék a következő sorokban írni.
Gyorsan hozzáteszem, hogy a 2006-os és 2007-es évem olyan rossz volt, hogy azt kimondani és leírni sem lehetett. Annak ellenére, hogy -én azt hittem - mindent megtettem, úgy ahogy azt kell. De nem ment semmi. Vért kellett izzadjak ahhoz, hogy centiket haladjak előre míg mellettem mások 100-la gázzal söpörtek tova.
Nem értettem, nagyon nem. És mivel logikusan építem fel a dolgaimat, próbáltam magyarázatot találni arra, hogy miért nem mennek a hőn áhított dolgaim. Aztán egyszercsak jött bennem egy elhatározás - olyan újévi fajta - hogy bárhogy is legyen, nekem az új csak jót fog hozni, elegem van tökéletesen az egyhelyben ácsorgásból! Így lesz és kész! Mi bajom lehet? Tovább »