e.w. blogja

Az eredményre koncentráltam, az univerzum a módszert küldte

Vizualizálok. Mozgásba lendítem a vonzás törvényét, és átérzem minden kis sejtemmel az eredményt. Csakis arra koncentrálok. Boldog vagyok. És hiszem, hogy a végcélt majd tálcán kínálja az univerzum. De nem kínálja. Napok telnek el úgy, hogy nem történik semmi. Én mégis rendületlen vagyok. Hiszem. Mert így működik. Magabiztosságom töretlen, csak a lelkesedésem hagyott alább. Tovább »

Számíts a csodára!

Már megint sikerült. Ebben nagyon jó vagyok. A könyvek csak úgy jönnek hozzám, mintha valamiféle mágnes lennék, aminek nem tudnak ellenállni. És ez így van jól. Tovább »

Amikor az Univerzum jobban tudja...

Természetesen szülni - ez volt minden vágyam. Eufóriát akartam, megkönnyebbülést és mosolyt az arcomon. Nem császárt altatásban, seblázat és kétségbeesést. Kilenc hónapom volt, hogy a kellemetlen emlékeket felülírjam magamban, és olyan valóságot vonzzak be, ami boldoggá tesz. Tovább »

Vigyázz, mit kívánsz!

vámpírokFura dolgok történtek velem. Sodort az áramlat, én meg hagytam. Olyannyira, hogy megnéztem egy romantikus filmet. Aztán elolvastam a könyvet, amiből a film készült. Aztán elolvastam a többi három és felet, a folytatást. Persze védekezhetnék önmagam előtt, hogy angolul volt, és a nyelvtanulást segítette, de túlságosan is élveztem őket. Ezerszer eszembe jutott, hány hasonló ötletem volt, de sosem írtam meg. Aztán az is eszembe jutott, hogy Joe Vitale azt mondta: az univerzum a sebességet szereti. Ugyanazt az ihletet mások is megkapják, és az profitál belőle, aki a leggyorsabb.
A könyvek egy szerencsétlen, esetlen lány, és egy túlóvatos, romantikus vámpír szerelméről szóltak. Abban a két hétben, amíg olvastam, Tovább »

Címkék:

Szerelembe estem

szerelembe estemGyakran megesik. Őrültként, rajongva keresem ilyenkor mindenhol, mindenben vágyaim tárgyát. A háttérképek a laptopomon aszerint változnak, hogy éppen mi pörget fel. Olyasmi, mint egy virtuális kívánságtábla, csak nem osztom apró részekre, hanem egyetlen dolgot állítok a középpontba. És mivel elég gyorsan cserélem, nem is válik unalmassá.
Nemrégiben egy csodaszép éjfekete Dodge képét szemeltem ki. Imádtam az autót. Afféle lányos lelkesedéssel. Tovább »

Ihletet kaptam

Ismét írni kezdtem. Kiskölyök korom óta különféle történeteket írtam. Egyszerű kis mesék voltak ezek: meredek sztori, természetfeletti lények, némi romantika, és általában elég "Wandásra" sikerültek. Imádtam őket. Boldoggá tettek, és amikor boldog voltam, az életem csodálatosan zajlott.
Aztán valahogy mögöttem maradt az egész. Tovább »

Címkék:

Ho'oponopono a gyakorlatban

Joe Vitale a következő levelet osztotta meg az olvasóival a blogján: Tovább »

Elgondolkodtató

Szeretem Neale Donald Walsch napi üzeneteit. Elgondolkodtatóak, némelyik egészen felvillanyoz, és szó se róla, könnyebben megy a nap, ha már reggel azzal kezdi valaki, hogy semmi rossz nem történhet veled. Ezt kaptam nemrég:

"Életed ezen napján, azt hiszem Isten azt akarja, hogy tudd, Tovább »

Amazing grace

Amazing graceTegnap délután azon kaptam magam, hogy az Amazing grace-t éneklem teljes átéléssel, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy gyümölcsdarabolás közben dalolászom. És az is volt... Olyannyira természetesen jött belőlem, hogy csak akkor vettem észre, amikor már párszor elismételtem.
Talán mert olyan csodásan sütött a nap... olyankor mindig könnyebb hálásnak lenni... talán mert minden olyan tökéletesen sikerült... talán...
Nem vagyok az a hagyományos értelemben vett hívő. És ez a bizonyos dal sosem állt közel hozzám. Nem értettem. Mármint a szavakat egymás után igen, de sosem mondott semmit. Magam sem tudom, honnan is ismerem a szövegét...
És lehetne véletlen is, hogy pont ez jutott eszembe, de nem az. Marci Shimoff Ok nélkül boldogan című audióját hallgattam, miközben aludt a lányom délután, és abban volt egy fejezet, aminek ez volt a címe: Amazing grace... A történetben egy férfi és a felesége abszolút mélypontra jutott Tovább »

Demartini definíciója önmagunk meghatározására

Demartini"Egyensúlyi állapot valóba létezik. Amit kapsz, az értékében tökéletesen pontosan arányban áll annak értékével, amit adsz. Ezért tehát nagyon sokat mond el rólad is, hogy mivel foglalkozol, és mivel rendelkezel. Ha számtalan kuncsaftod, vállalkozásod és hatalmas erőforrásaid vannak, és óriási szolgálatot teszel a világnak, fontos embernek tartanak. Ha viszont nincs semmid, és nem is teszel semmit, valóban egy senkinek néznek majd - ez a megzuhanó emberi vélekedés pedig gyakran épp a pénzzel kapcsolatos felemás Tovább »

Szeretem magam

Szeretem a pasim. Amolyan igazi jó fej, csípős humorral, mélázó tekintettel, munkamániás Bika, meg amit a Bikákról még mondanak... :) Mostanában olyan morcos lett. De nem beszél. Nem panaszkodik. Nem ítél. Mit vághatnék a fejéhez hát, hogy mi sodorta őt a búbánat mély bugyraiba? Nem találok kapaszkodót. Tovább »

Ezt kaptam ma Neale-től

Életed ezen napján, azt hiszem, Isten azt akarja, hogy tudd...
… "a bánat ismét gyermekké tesz, és lerombolja az értelem összes különbségét."
Ralph Waldo Emerson mondta, és igaza volt. Tovább »

Címkék:

Kedvencem Mike Dooleytól

"Ma légy az az ember, aki álmaidban vagy! Lásd az életet az ő szemén át! Hozz döntéseket az ő elméjével! Hagyd, hogy minden gondolat, szó, tett az ő nézőpontjából jöjjön, mintha elérted volna már, és csak azt néznéd, hogy 2009 hogyan lett az az év, ami örökkön örökké megnevettet és amiről örökkön örökké beszélni fogsz…

Béke, szeretet és zöld M&Ms: Tovább »

Isten azt akarja, hogy tudd...

"Életed ezen napján, azt hiszem, Isten azt akarja, hogy tudd…
… te nem a saját „sztorid” vagy. Ennél te sokkal több vagy. Teljesen rendben van, ha most már elengeded a múltad.
A legtöbbünknek van egy története arról, hogyan is lettünk azzá, akik vagyunk, és hogy néha miért is olyan nehéz az élet. Mindez csak dajkamese, és semmi köze ahhoz, akik most vagyunk. Tovább »

És a Titok rámtalált...

Titok, Secret,Amióta csak először megláttam a Wellness magazinban a Titok című könyv borítóját, tudtam, hogy nekem is lesz egy példányom belőle a könyvespolcon. Fogalmam sem volt, miről szól, de a kép az elmémbe égett, és vonzott, mint méhet a virágpor. Aztán megkérdeztem az egyik parapszichológus ismerősöm, hogy mi a véleménye a könyvről, aki annyit mondott: á, csak arról beszélnek, amit úgyis tudsz! És ettől valahogy még izgalmasabb lett! Fel is írtam a 2007-es karácsonyi listámra, erre a pasim laptopot vett... Tovább »