Fazekas Gabriella blogja

A lelkemben ücsörgőnek szeretettel....

Mindig arra figyelünk mit súg a szél, közben pedig arra kéne ,mit súgnak a szélben a fák.
Mert a szél némán tovaszáll...
a fa pedig marad és nekünk kiabál.

Címkék:

Találkozások...

Rég voltam itt... de most ezt le kell írnom, mert jelen pillanatban ezt érzem...

"Vannak emberek, akiket egy időre ajándékba kapunk, hogy elkísérjük élete egy szakaszán. Nem igazán azért, hogy birtokoljuk vagy uralkodjunk felette. Meg azért sem, hogy tanácsokkal megfojtsuk. Néha csak azért, hogy menjünk mellette. Átláthatóan. Elég ha csak tudjuk, hogy ő a világra jött, gondolhatunk rá. Tovább »

Címkék:

Neked.... érzéseim

Egyszer majd kötéllé fonom kimondatlan szavaim.
A szavakat, amiket akkor halgattam el,amikor beszélnem kellett volna.Szavakat amiket nem mondtam ki mert féltem a következményektől,és szavakat amik súlya lelkem törték össze. Tovább »

Csak úgy mert ,ez most eszembe jutott...

Minden barátság azzal a homályos érzéssel kezdődik, hogy valahol már találkoztunk. Mintha régen testvérek lettünk volna. S azért a találkozás csak viszontlátás. Amikor pedig ember a barátjától elszakad, tudja , hogy ez a távozás csak látszat.Valahol együtt marad vele úgy, ahogy együtt volt vele a találkozás előtt. Tovább »

Címkék:

Merjem ne merjem??? Segítsetek....

Előttem egy lehetőség, amire hónapok óta várok, és nem tudom meg merjem e tenni , lépni , hogy megragadjam az alkalmat.... félek a csalódástól a visszautasítástól, de a kisördög ott susmutól a fülembe....hogy menj csináld, mit veszíthetsz! Hát ez az, hogy ha megteszem veszítek e , egy álmot amiben élek vele kapcsolatban, vagy hagyjam a fenébe és az élet majd elém dobja akkor ott amikor kell. Tovább »

Hozzászólás....

Ezt a bejegyzésemet egy valakihez intézném , de hozzászólásként túl direkt lenne , amit már nem tehetek meg sajnos. Ő tudni fogja , hogy miért és én is tudom:(. Tovább »

Címkék:

Egyszer volt ,hol nem volt....

Egyszer volt ,hol nem volt..mert ugye minden mesét igy kezdenek, szóval volt egyszer egy királyné aki egy arany várkastélyban élt a királyával. Ez a király sokat harcolt , hadakozott, nem volt otthon soha. A királyné szomorkodott és egyedűl volt mindig. Aztán pár hónapja egy herceg költözött az országukba. Ez a herceg csinos volt és fiatal... erős , bátor, merész. Tovább »

Ikerlelkek

Tegnap a munkámból és a munkahelyből adódóan egy olyan dolgot láttam, amit már nagyon régen, vagy talán soha. Ahol dolgozom ott van egy temető, egy szép, kicsi, tiszta vidéki temető. Ebbe a temetőbe jár egy idős házaspár minden héten látom őket kéz a kézben, hihetetlen szeretetben vagy inkább szerelemben - itt azért megjegyezném, hogy a néni és a bácsi is túl vannak a kilencvenes éveiken is - szóval azt látom amikor jönnek hogy nagyon szeretik egymást. Megtudtam hogy a gyermekeiket már eltemették, és az ő sírjukhoz járnak. Tegnap is vettek virágot és elindultak a sírhoz ami nincs messze a bejárattól úgyhogy látom őket amíg ott vannak. Tovább »

Címkék:

Virtuális Szerelem .., avagy társkeresés a neten...

Amiről most írni fogok az valójában sok mindenkit érint ebben a személytelen világban.... mert ugye sokan vagyunk és vannak akik társra vágynak különböző ideálokat elképzelve az életükben. A neten való társkeresés éppen ennek a világnak a végterméke vagy ez még csak a kezdet, és egyszer valóban lesz olyan hogy egy kütyüt a fejünkre rakunk és már ott is a megfelelő társ vagy szexpartner. Tovább »

Jött egy Angyal.....

Jött egy angyal ....hogy miért, minek, nem tudom . Egyszer csak ott volt és éreztem azt a melegséget amire már nagyon vágytam. Hónapok óta vágyom rá, mert még mindig el kell engednem dolgokat az életemből hogy valóban boldog legyek. Már reggel éreztem hogy az a nap valahogy más lesz , valmi jót éreztem, könnyedséget, és még talán mosolyogtam is . Tovább »

Címkék:

Mit akar a nő???

Soha sem tudhatod mit akar anő valójában. Sokszor még ő maga sem tudja. Ezért nem érdemes azzal foglalkoznod hogy kitaláld, milyenné kellene válnod. Inkább azt fedezd fel , hogy ki vagy te,majd egyszerűen csak légy önnmagad.
és hogy mit akar anő valójában , talán ez a történet választ ad erre . Tovább »

Tibet

"Tibet: a belső út. Tibetben találkozhatunk önmagunkkal. Sokan szembesülnek gyermekkorukkal, egy életszakasszal, amelyben a félelemek, vágyak és preferenciák kialakulnak. Kivétel nélkül minden tibeti út az élet értelmének keresése. A természet kopársága és tágassága visszhangzik lelkünk mélyén. Senkit sem hagy hidegen a táj üressége. A tágasság kihúzza az ember lába alól a talajt. Olyan érzés mintha megszűnne a testet a Földhöz kötő gravitáció, és egy ismeretlen hatalom beszippantaná a lelket a tér mélyébe. Tovább »

Címkék:

Gondolatok...

" Az élet egy nagy szerepjáték. Mindannyian játsszuk az általunk választott karaktert, és csak egy dolog van ami kizökkenthet minket a szerepünkből, s az nem más mint a szerelem. Mikor jön valaki aki az első perctől fogva átlát rajtunk, az ő szemében az álarcunk lehull, és megsemmisűl. Tovább »

Címkék:

Szellemsebészet

Hogy miért írom ezt itt most le nektek kedves olvasók... mert tegnap valami olyasmit mondtak nekem, amit nem akartam elhinni, és nem azért mert nem tudtam hogy mi ez, és nem hinnék benne, de aki mondta az a gyermekem volt. Tovább »

Új kor gyermekei

Először is azzal kezdeném hogy nekem is van egy 9 éves fiam, aki születése óta okoz nekem meglepetéseket. Sok mindent "lát" és "érez" és ezáltal sok olyan dolgot élünk meg együtt ami sok szülőnek csak álom. Pedig ha kicsit jobban figyelnének és hinnének akkor ezek a dolgok csodás élményekkel gazdagítanák az életüket. Tovább »