Szellemsebészet

Hogy miért írom ezt itt most le nektek kedves olvasók... mert tegnap valami olyasmit mondtak nekem, amit nem akartam elhinni, és nem azért mert nem tudtam hogy mi ez, és nem hinnék benne, de aki mondta az a gyermekem volt.

Modern világban élünk. Nap mint nap hallunk "csodákról" és különös esetekről. Valamit elhiszünk és valamit nem, de a legtöbbünket foglalkoztatják a misztikus, természetfeletti, paranormális esetek. Hogy miért? Mert az ember ösztönösen keresi a miérteket a létről és a nemlétről, a kezdetről és a végről. Már ha van ilyen, hiszen az élet egy nagy végtelen körforgás. Miért van az hogy az ismeretlen mindig izgalmasabb, mint ami a szemünk előtt történik? Mert találgathatunk hogy mennyi igaz, és mennyit tettek hozzá az emberek? És mi van akkor amikor a tudomány széttárja a karjait, és azt mondja: ez az, amire nincs magyarázat. Megnyugszunk? Talán. Mert érezzük hogy a vég biztosan nem olyan egyszerű, amilyennek látszik. És ha nem is tudjuk felfogni, valami van odaát. Valami megfoghatatlan különös, érthetetlen valami, amit majd egyszer mi is megtapasztalunk.

Jose Arigo szellemsebészként vonult be a történelembe. Arigo műtéteit transzban végezte, betegei beszámolói és a korábbi feljegyzések szerint Arigo a "műtétei" alatt németül vagy német akcentussal beszélt, és az 1918-ban elhunyt német orvos, dr. Adolphus Fritz szellemének nevezte magát.

A legtöbb beteget gyorsan és egyszerűen "operálta". Sterilizálatlan késsel vágott ki daganatokat, csomókat, elhalt ereket és szöveteket, miközben betegei sem félelmet, sem fájdalmat nem éreztek. Meghökkentő módon a sebekből nem folyt vér, vagy csak alig észrevehetően, a hegek extra gyorsasággal behegedtek.

A szellemsebészet egy olyan gyógyítási lehetőség, amely a hit által, szellemi síkon végzett beavatkozás. A szellemsebész az az ember, aki a pszichotronikai tudását felhasználva, a szellemet gyógyítva a fizikai testet gyógyítja.

És hogy magyarázatot adjak az első mondataimra, ahhoz tudnotok kell, hogy egy hónapja egy nagyon komoly betegségen és műtéten estem át. Szerencsére már jól vagyok, és meggyógyultam, amit a hitemnek is köszönhetek. A fiammal nagyon sokat beszélgettem erről a betegségről, aki 9 éves korához képest felnőttek módjára kezelte ezt a helyzetet. Tegnap azt mondta este, "ugye anya tudtad, hogy ott vagyok veled, és gyógyítalak?"
Azt még tudnotok kell, hogy a műtét után 3 nappal begyógyult a sebem, és hihetetlen gyorsasággal felépültem, ami előtt az orvosom is széttárt karokkal állt. Köszönöm, hogy megoszthattam veletek ezt a pár sort!

Szeretettel.

HozzászólásokKedves FazekasGabriella!

Kedves Gabi!

Ez a téma nagyon érdekel.
köszönöm a bejegyzést!
CSodás napot neked!Szia Fazekas Gabriella!

Érdekes történet, köszi, hogy megosztottad! :))

Gratulálok a gyermekedhez! :))

Nagyon jó egészséget, és minden jót kívánok!

KálmiGabi örülök,hogy jobban

Gabi örülök,hogy jobban vagy!...és arról tudni valamit,hogy ezt mostanában csinálja-e valaki?