Fehér Holló blogja

gondolatok

Az ember változásokat él meg,mindennap megújúl.Minden embernek a saját döntése hogy merre indul el,vagy elindul-e.
Számomra sokat tanitottak az elmúlt napok:
-feltárhatod leki mélységeidet,de mindig légy óvatos,amit te nagyszerünek és egyedülinek vélsz
lehet csak pillanatnyi állapotod
-mindig uralkodj érzéseiden,ez megerősít Tovább »

Címkék:

az igazi mester

Az embernek van hite,akkor bármit elérhet,csak a szivedre hallgass az érzéseidre.Azt tedd amiről ugy érzed hogy kellemes és jó,néha legyél önfeledt mint a gyermek,én csodálom a gyermekeket,tanulok tölük,te is tanulj.Mindenkinek megadatik hogy tanuljon és fejlődjön.A gyermek is mestered lehet,megtanít rengeteg mindenre,figyelj rájuk.A gyermek használja az isteni adotságait,mí Tovább »

Címkék:

Új kezdetek

Hálás vagyok hogy sikerült lezárnom egy kevésbé mükődő kapcsolatot.Már kialakulóban van egy másik,olyan emberrel akivel folyamatosan lelki,szellemi kapcsolatban állunk.Tanulunk egymástól,ő egy csodálatos nő.Nagyon hasonló az életszemléletünk,elfogadjuk egymást tiszteljük egymás tudását.Mellette végre önmagam lehetek,és az életem egyre pozitivabban alakul.Érzéseimbe Tovább »

apró

keresd magad,
soha ne félj
senkit el ne ítélj,
legyen hited
töretlen,
szeress hogy,
szeressenek
bízz magadban
az erő benned van

Címkék:

Szeretve gyógyítva

A hétvégén találkoztam egy igazi gyógyítóval,megtanultam az igazi gyógyító szerény, öszinte és a szeretet energiája mindent körbe vesz.Sok helyen megfordultam már,de ilyen érzéseket kevésbé tapasztaltam.Tehát nem a tv-évben kell keresni,ne higyjünk hogy a szélhámosoknak.Az energia mindent körbe vesz,van aki a szivéből gyógyít,nem pénzért.Fontos hogy tudjuk,vannak re Tovább »

Nézz Láss Érezz

érezzSokunkal megesesik hogy nem a valóságot látjuk. Rengeteg képessége van az embernek amiről nem tud, fedezzük fel és használjuk. Mindenkinek megadatott a "látás" képessége is csak elfelejtettük. Legyünk bátrak az érzéseinkre, intuícíonkra hagyatkozni. A mai világban nem a szívünket használjuk, mindent a logikánkal akarunk megoldani. Találjunk egységet magunkban, hiszen mindenki képes rá. Egy kapcsolat is akkor mükődik, ha mi magunk kiegyensúlyozottak vagyunk. Higgyünk magunkban, hisz' isten eszközei vagyunk. Fénnyel teli napokat! :)

Címkék:

életvezetés

Ma is tanultam valamit,hagyd hogy vezessenek.Nem feltétlenül emberi vezetésre gondoltam,bár egy igazi mester sokat el tud érni a tanítványaival.Vigyázzunk kit nevezünk mesternek,én azt tartom az ember legnagyobb mestere: ÖNMAGA.Születéskor mindenki kap egy "vezetőt" maga mellé,bár lehet hogy nem fizikai értelemben.Ez a vezető ősztönözz arra hogy rálelj az igazi célodra.Az h Tovább »

Címkék:

Kitartás, önállóság, változás

vízcseppAz embernek mindig készen kell lennie a változásokra, nem szabad belekényelmesedni az unalomba, egyhangúságba. A Biblia is azt mondja: "Legyetek készek". Az utóbbi napokban megtapasztaltam ezt a nagy igaszságot, ezért azt mondom, soha ne törődj bele a szürkeségbe, egyhangúságba. Minden nap változik a világ, ha valaki elmenekül a változások elől, rosszul teszi.
Bár nem nyertem nagyobb pénzösszeget, vagy egy utazást, de még az is adódhat. Az ember szüntelenül keresi önmagát, valaki meg is találja, a sikere a KITARTÁSÁBAN rejlik. Nem kell a könyvekben elveszni, mert a végen akit megtalálunk, azok nem mi leszünk. Tovább »

igaszság

Bizony vannak olyanok,akik nehezen szembesülnek az igaszsággal,még saját maguknak sem vallják be.Pedig nem igazán boldogok,bár vannak akik képesek így leélni életüket.Őket nehezen értem meg,félnek mert nem ismerik igazán önmagukat.....

Címkék:

önbizalom

Szeresd magad,mert ha szereted másokat is könnyebb.Ha nincs önbizalmad,az azt jelenti:csak a rossz tulajdonságaimat veszem észre,mostohán bánok magammal.Téves elképzelés ,hogy mástól várjuk azt hogy megerősítse a magunkba vetet hítünket.Bízzunk magunkba,legyen bátorságunk bízni magunkban.Kivánom hogy magadra találj....

Címkék:

Kellemes Napom volt

Ma Lélekemelő napom volt találkoztam azzal akit már régota vártam.Nagyon feldobott vagyok,az új társaság is nagyon kellemes,mert tapíntható az IGAZ SZERETET.Rengeteget beszélgettünk,elmondhatatlan hogy milyen jól érzem magam.Köszönöm Istenem,Nagyon Hálás vagyok.Kivánok mindenkinek hasonló jókat.:):):):)

kapcsolatok

Az ember mindig tanul valamit,ha nyílt szivvel fordul mások felé.Mindig kap valamit,számomra fontos hogy jó kapcsolatokat ápoljak mindenkivel.Nap mint nap kivetítünk valamit,legyen pozitív vagy negatív.Azt látunk amit látni akarunk.Ezért vigyázzunk,kiről mit gondolunk.Ha azt mondom:ez egy barátságos kedves ember,akkor már tettünk valamit hogy jobban érezhessük magunk egy olya Tovább »

Címkék:

hála

Hálás vagyok mert jól telt a hétvége.Naponta gyüjtöm,azokat a dolgokat amit megoszthatok veletek.Néhány nap alatt elolvastam a Titkot,és rájöttem hogy jól sejtettem a valóságot.Szivesen beszélek a tapasztalataimról,például bevonzottam egy új munkahelyet.Eldöntöttem hogy boldog vagyok,örülök annak amim van.Nagyon hálás vagyok,mert az előző munkahelyemen keresnek a vá Tovább »

Címkék:

gondolatok mára...

Napról napra azt tapasztalom hogy sokan a saját hálójukban vergődnek,címkéket aggatnak magukra.A lényeget elfelejtik,mindenki egyenlő isten szemében.Szeretni csak ugy képes az ember,ha szivböl szeret.Vannak olyanok akik csak félrevezetnek,megtévesztenek.Az az igaszság hogy azt kapja az ember amit megérdemel.Milyen jó lenne ha összefognánk és terjesztenénk a valódi HIT-et a S Tovább »

Címkék:

Úton...

Felismertem,hogy a véletleneknek nagy jelentősége van az életemben,ezért ha valakivel találkozom mindig azt kérdezem milyen üzenete van számomra?Olvastam rengeteg könyvet én is, de rájöttem hogy a fontos információkat más forrásból is megkaphatom.Hiszem,és tudom hogy jó úton haladok hogy megvalósítsam vágyaimat.Célom:segítsek az embereknek felfedezni magukban,a valódi l Tovább »

Címkék: