A hét lelki törvény - VI. VONZÁS törvénye

A következő törvény a vonzás törvénye. A vonzás törvénye azt mondja, hogy minden ember egy élő mágnes. Egy élő mágnes. Amely ellenállhatatlanul magához vonzza azokat az embereket és körülményeket, amelyek összhangban vannak uralkodó gondolataival.
Tudjuk, hogy a világegyetemben minden energia a vibrálás állapotából származik. Minden vibrál. Még ez a tábla is vibrál. A bőrünk is vibrál. Minden anyag vibrál, molekuláris szerkezete folytán. Azt is tudjuk, hogy létezik egy kisugárzási törvény, azaz minden vibrálás kifelé hat.

Ez az energiaveszteség folyamata. Rájöttünk, hogy minden, amire gondolunk – mert gondolataink is forrásai az energiának – vibrál és kisugárzik belőlünk, méghozzá a fény sebességével. Tehát nagy távolságból is befolyásolhatunk embereket és körülményeket.
Sokunkkal megesett, hogy gondoltunk valakire. A telefon megszólalt, és ő volt az. Vagy hogy mi hívtunk fel valakit, aki azzal kezdte: „Éppen rólad beszéltünk.” Vagy hirtelen beugrik egy gondolat, amikor éppen összhangban van házastársával, és eszébe jut: „De szívesen elmennék ebbe és ebbe az étterembe ma este.” Fölhívja őt, és ő azzal kezdi: „Nem megyünk el ma este ebbe és ebbe az étterembe?” Ezek mind jól példázzák a vonzás törvényét.

A vonzás törvényét sokan az emberi lét egyik legfontosabb törvényének tartják, és okkal. Mindig magunkhoz vonzunk pozitív vagy negatív embereket és körülményeket, melyek összhangban vannak uralkodó gondolatainkkal. Bármi legyen is uralkodó gondolatunk, mindig életünk körébe vonzzuk az annak megfelelő helyzeteket és személyeket. Akár egy mágnes. Ezért olyan rendkívül fontos, hogy arra gondoljunk, amit akarunk. Arra gondoljunk, amire vágyunk, nem pedig arra, amit nem akarunk. És ne feledjék: ahogy egyre gyakorlottabbak és pontosabbak leszünk ennek a módszernek az alkalmazásában, a vonzás törvénye is egyre gyorsabban és pontosabban fog működni.

Tehát legyünk óvatosak, hogy jól hasznosítsuk!

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/

facebooldal kérlek lájkold:https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608?fref=ts: