A pénz bevonzása

Biztosan hallottál már a vonzás törvényéről, vagy láttad a Titok című filmet. Tele voltál reménységgel, hogy végre itt az eszköz, amivel meg tudod változtatni az életedet. Megkaphatod a házat amire mindig is vágytál, vagy vezetheted azt az autót amit már évek óta kinéztél magadnak. Belelkesedtél, és mindent bevetettél. Elképzelted, amint vonzod a kívánt dolgokat. Listát írtál, lerajzoltad, kivágtad, kiragasztottad és bár eltelt már egy kevés idő még mindig nem történt semmi. Majd végül úgy döntöttél, hogy ez is csak egy újabb dolog ami nem működik.

Miért van az, hogy valaki ösztönösen ráérez, hogyan kell alkalmazni a vonzás törvényét, van akinek pedig egyáltalán nem működik?
Nézzük pontosan mi is az a vonzás törvénye:
A vonzás törvénye kijelenti, hogy amit sugárzol az univerzum felé az hasonló frekvenciájú, rezgésű, rezonanciájú energiákhoz csatlakozik.
Sok módja van, hogy kifejezésre juttasd a vonzás törvényét:
amerre a figyelmed irányul, arra áramlik az energiád is
az, hogy miről mit gondolsz
a hasonló hasonlót vonz

A vonzás törvénye teljesíti azt is, amit akarsz és azt is, amit nem, attól függően, hogy milyen jelet küldesz az Univerzum felé.
Azt vonzod, ami vagy és amire éppen koncentrálsz. Ha negatív érzéseid vannak, azt vonzod és negatív élményeid lesznek. Csak azokat a dolgokat tudod magadhoz vonzani, amit már birtokolsz. Tehát, ha szabad életet akarsz és boldogságot, akkor érezned kell, milyen az a szabad élet és boldogság az életedben már most!
Mindenhol leírják, hogy ez az egész folyamat lazán, görcsösség nélkül kell, hogy megtörténjen, különben nem lesz belőle semmi. Könnyű ezt leírni, de nem annyira könnyű megtenni. Amikor pár éve mindenki stresszben van mert válság van és már riogatnak a következővel, kevés ember tudja megtenni, hogy elengedi a félelmeit és csak hagyja megtörténni a dolgokat.
Pedig ez a kevés ember jár jól. Úgyhogy mindenkinek aki pénzt szeretne vonzani, az első tanácsom, hogy minél kevesebbet foglalkozzon a témával. Elmondom miért. Minden embernek a hitrendszere, tudatalattija az, ami meghatározza, hogy mennyit kereshet. Amíg ezen nem változtat, addig a feje tetejére is állhat, akkor sem fog több pénzt vonzani. Vagy ha igen, akkor az szépen el is tűnik. Jön egy hirtelen kiadás, stb. A jó hír az, hogy ezen könnyű változtatni. Rejtély számomra, hogy emberek, akik vonzanak mindenfélét ezerrel és valami összejön, de leginkább nem, miért nem ezzel foglalkoznak először? Elég sok időt és bosszúságot megtakaríthatnának.
A folyamat:
1. Légy tisztában azzal, hogy mit és hogyan kell csinálnod. Értsd meg.
2. Ismerd a céljaidat, amiért bármit megtennél.
3. Szánj rá egy órát és nyilvánítsd ki, amit szeretnél az Univerzum/Forrás/Isten felé.
4. És itt hagyd az egészet békén. Szállj le a témáról, szépen mondva bízd rá a Forrásra, hogy hogyan kapod meg.
Mikor fog megtörténni? Majd ha nem gondolkozol ezen. Próbáld ki: ültess el egy magot. Majd ásd ki minden nap és nézd meg, hogy hajt-e már. Aztán számolj be róla, hogy milyen növény lett belőle. Van némi rutinom a kérdésben, a helyes válasz: semmilyen. Éppen így, ha állandóan azon gondolkozol, hogy mi lesz, hogy lesz, abból se lesz semmi. Ha úgy érzed, hogy ezt nem tudod megtenni, de fontosak annyira a céljaid, akkor keress fel, „kiverjük” a fejedből ezeket a gondolatokat.
Játékosság
A pénz vonzásának egyik legfontosabb aspektusa a megfelelő érzelmi állapot. Milyen a kapcsolatod a pénzzel? Mohón vágysz rá, szükséged van rá, izgatott vagy, netán reményteli?

Ha a szűkösség, a hiány, vagy a túlzott komolyság állapotából közelíted meg ezt a folyamatot, akkor nagyon nagy a valószínűsége, hogy hibázni fogsz.
Ez a megfelelő rezgés ahhoz, hogy a semmit vonzd, vagy olyan dolgokat, amiket nem szeretnél.
Tehát, ha azt mondod: „Igazán szükségem van 100.000 Ft-ra, hogy a következő hónapban ki tudjam fizetni a számláimat, szóval most akkor keményen fókuszálok erre és elkezdem vonzani ezt az összeget…” nos, sok sikert hozzá. De ellened fogadok.
Erre nagyon figyelj oda, mert az emberek 99,9 %-a itt rontja el. Amíg szükséged van rá (ill. amíg ezt érzed) inkább ne is csinálj semmit, mert csak ezt fogod erősíteni. Valamint ide kapcsolódik a korábban említett hitrendszer is.
Valamivel jobb rezgés a remény, de még ez is gyengécske. A reménnyel önmagában nem fogsz messzire jutni.
Sokkal jobb a kíváncsiság és a kísérletezés. Ezzel a rezgéssel, egy sor kielégítő eredményre szert tehetsz. Én ezt nagyon tudom ajánlani. Mivel a vonzás főleg érzelmekről, gondolatokról szól, nehéz leírni 100%-os pontossággal a tapasztalatokat, ezért mindenkinek saját kutatásokat kellene folytatnia a témában. Egyrészt így kevésbé koncentrálna a hiányra, másrészt hamarabb jutna egyről a kettőre.
Ennél is erősebb rezgés, a játékosság és az izgatottság. Ez tökéletes arra is, hogy vonzzál pénzt. Fogd föl játéknak a dolgot!
Jó ha tudod, hogy a pénz már most is ott van a közeledben. Ha el is bújt, úgy tette, hogy azért könnyedén észrevehető és elérhető legyen. A pénz és a lehetőségek az orrod előtt vannak. Csak be kell állítanod a szemeidet és az elméd, hogy észre is vegye őket. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a gondolataid és érzelmeid rezgését elmozdítod, abba az irányba, hogy hatékonyan megtaláld a pénzt.
Kezdd el kicsiben és haladj a nagyobb összegek felé. Vonzz forintokat, száz forintokat, ezreseket, tízezreket majd ha ezek jól mennek százezreket, milliókat. Ezek után -hozzám hasonlóan- valószínűleg elfordulsz egyéb témák felé, amit vonzani szeretnél, utazások, kapcsolatok stb. Őszintén szólva, összehasonlítva a többi dologgal, pénzt vonzani meglehetősen unalmas. Kicsit olyan mint megszállottan pontokat gyűjteni a számítógépes játékokban. Mindig többet és többet, egy új szinthez, de értelme (az új szintnek) nem sok.
A folyamatot mindenképpen tartsd be, a korábban említett korlátozó hiedelmek miatt. Így is az utadba fognak állni, de mivel lesz sikerélményed az apróbb összegekkel, egyszerűbb dolgod lesz.

Sok sikert! És számolj be az eredményekről!

https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608

Címkék:

HozzászólásokA vonzás....

Örülök, hogy olvashattam ezt, illetve, hogy leírtad a folyamatot. Rengetegszer merült fel bennem ezzel kapcsolatban kérdés, gondolom ezzel nem vagyok egyedül. A dilemma sokáig az volt, hogy melyik "módszer" a jó? Az, ha kitartóan, minden nap gondolok a célomra, foglalkozom vele, vagy ha egyszer foglalkozom vele, majd elengedem?
Tulajdonképpen a rendszeres összpontosítás egy adott célra ugyanúgy szokássá válhat egy hitrendszer által...amit aztán pont emiatt nehéz lehet megváltoztatni.
Amikor berobbant a Titok és folyamatosan adták ki a New Age könyveket (A vonzás törvénye, Kérd és megadatik, Vonzásfaktor, stb.stb.), akkor azt "tanultuk" meg, hogy ahhoz, hogy elérjük egy célunkat, sokszor kell arra gondolni, elképzelni, átérezni...meg beszélni róla. Majd aztán amikor ezzel elegendő energia "gyűlt" össze, akkor megvalósul a célunk. Ez tényleg működik is, csak úgy vettem észre, hogy jóval lassabban jön az eredmény, mint a fent leírt folyamat alkalmazásánál (vagy nem is jön). De mivel a Titok az, amit először láttam és a hasonló rengeteg könyv, amit olvastam, így kialakult az a hitrendszerem, hogy sokat kell gondolni valamire. Ez természetesen görcsöt szül, mivel azt hiszi az ember, hogy ha nem gondol rá eleget, akkor letehet róla...
Beleestem én is ebbe a hibába.
Az utóbbi időben számtalan olyan írás, könyv került a figyelmembe, amelyben viszont arról van szó, hogy egyetlen egyszer kell foglalkozni valamivel, amit szeretnénk. Érdekes, amikor valamit sokáig nagyon akarunk, aztán nem kapjuk meg és lemondunk róla, hirtelen ott terem. :) Eszembe jut erről Weöres Sándor idézete:

"Mihelyt nem kell, mindenem a tiéd. - ez az élet vásárcsarnokának felirata. "

Valahogy úgy magyarázzák, hogy ha többször gondolunk a célunkra, akkor a már kiküldött gondolatforma mindig visszafordul egy újabbért és így csak kering, de nem ér célba.
Nálam már előfordult többször az is, hogy nem egyszer, nem is sokszor, hanem néhányszor gondoltam valamire, amit szerettem volna, viszont nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, nem ragaszkodtam hozzá. Bámulatos módon vált valóra. A kulcs a nem ragaszkodás.
Igyekszem elengedni a régi szokást és egyszerűen, egyetlen gondolattal, elengedéssel teremteni.

Kinek sikerült már?

Sok példa van rá az életemben. Csak sokáig nem vettem észre.

Csodás napot kívánok Mindenkinek! :)