VILÁG

Az emberiség ellen elkövetett bűnöket mi magunk idéztük elő.
Elgondolkodtam azon,vajon az embert miért támadják meg betegségek,miért történnek vele balesetek,és vajon miért nem lehet teljesen egészséges. Nos ha a vírusokat nézem ,az emberek nem nagyon tudnak védekezni ellene,mert új mutációk jönnek létre,mindig egy újabb vírus fejlődik ki,hogy megtámadja az emberi szervezetet.

Mért nem támadják meg az állatokat ezek a vírusok ???

Nos ,szerintem reálisan gondolkodva,a természet mindig az egyensúly fenntartására törekszik,mindenben,és mivel elvesztettük a természettel a kapcsolatunkat,ezért itt is egyensúlyra törekszik .A föld gyógyítja magát .

Vírus lettünk,az emberiség vírus lett a föld számára és megpróbálja meggyógyítani önmagát !

Elfajultunk,ellehetetlenítettük a földet és magunkat is.Helyre kell hoznunk mindent Ha nem leszünk képesek ezt felfogni elpusztulunk,a föld így vagy úgy de meggyógyul, ezt már nem lehet félvállról venni.

Összefogással egy élhetőbb világot kell építenünk,minden régi dolgunkat el kell felejteni. Teljesen új gondolkodásmódot,új struktúrákat,új, és nem életellenes energiákat,kell létrehozni,megvalósítani.

Nem azért kaptunk az élettől lehetőséget és tudatot,hogy az állatoktól átvett hierarchia- ban éljünk. Nem azért lettünk emberek mert mi így akartuk,de azt igenis akarhatjuk,hogy szebb legyen az életünk,és azt igenis akarhatjuk,hogy a természethez visszatérjünk.

Ne akarjátok felesleges eszközökkel,felesleges eszméitekkel felülírni a természetet.

Az ember nagyon kicsi a természet és az univerzum törvényeihez képest.

Bármikor vége lehet mindennek az életetekben,bármelyik pillanatban,és Ti csak a saját kis hülye módon élt életetekkel foglalkoztok .Lássátok be végre, önmagatok egyszerű lények vagytok,akik nem képesek ezek ellen tenni,de hatalmas nagyszerűségetek, mindent képes megvalósítani,ami nem a természet ellen való!

A FÖLD IS RÁJÖTT ARRA,HOGY ,JOBB HA BÉKÉSEN INTÉZI EL A DOLGÁT AZ EMBEREKKEL,SZÓVAL EZÉRT ÉBRESZTI INKÁBB FEL ŐKET,LÁSSÁK MEG MAGUK,HOGY MENNYI HÜLYESÉGRE KÉPESEK ,ÉS AZT IS TUDJÁK,MIKÉNT OLDHATJÁK MEG AZ ÖSSZES PROBLÉMÁJUKAT.

HozzászólásokNeked mi a javaslatod Feri?

Neked mi a javaslatod Feri?Szia Feri :)

Ha nem vagy normális (átlagos) akkor örülj neki, nagy szükség lesz a segítségedre.helló Pista!

Igazad van különben,már néha én sem tudok semmit,lehetén vagyok a legbolondabb a világonSzia Feri :)

"Az emberiség legnagyobb vívmánya nem a számos mûvészeti, tudományos és mûszaki alkotás, hanem saját mûködészavarának, saját õrûltségének felismerése."
/Eckhart Tolle/

Szerintem is, ha valaki alszik, attól még továbbra is őrült marad.
Ne mond nekem, hogy épeszű emberek azok, akik, saját élőhelyüket/életfeltételeiket tönkreteszik.
Látogass meg, és én megmutatom Neked mit művelnek az emberek a Földel, pár ember őrületes kapzsisága miatt.

Szép napot Neked Kedves Barátom :)helló

Járom az utam,ez lett a feladatom,amit írok ,szinte nem is már az én gondolatom,hanem az ÉN gondolatai,a józanság és tisztánlátás gondolatai.
Senkisem bolond,legfeljebb alszik,vagy azt hiszi ébren van,vagy akármi is lehet,de bolond nem.Szia Feri :)

Felsorolhatnám az összes spiri mestert, akiknek ugyanaz a véleményük az emberiségről, mint pl. David Suzukinak.
Ha már nem vagy őrült, akkor megvilágosodottnak mondhatod magad. Nem hibáztathatsz senkit, ha még az őrültség betegségében szenved. Nem is tudsz senkit kigyógyítani. Azt sem tudni, mitől bolondultak meg az emberek. De hogy bolondok az biztos.
Kérdésem az, ha én hajlandó vagyok 200 évvel ezelőtti életvitel szerint élni, akkor bolond vagyok e, vagy kezdek gyógyulni?

"Biológusként kényszerü szükségét érzem, hogy a Föld életének jelenlegi összetételét az evolúció legfrissebb stádiumának tekintsem - az oknak, amiért bolygónk olyan termékeny amilyen.
Bár kevéssé fogjuk fel, mik az élet e bonyolult hálójának alkotórészei, azt a legnagyobb biztonsággal tudjuk, hogy e háló így ahogy van, egészében tette lehetővé, hogy az ember létezhessen.
E gigászi szétagolása, ekkora közöny saját jövőnk iránt öngyilkossághoz vezető kollektív őrültségről tanuskodik."
/David Suzuki/