Gabriella11 blogja

Biorezonancia- avagy a finomenergiák szerepe a gyógyításban - 1.) Miért biorezonancia?

Legelőször is elnézést kérek azoktól, akik várták a sorozat megkezdését és ez kicsit elhúzódott. Hiszem, hogy soha, semmi sem véletlen, és minden akkor történik, amikor az a legjobb.
Ehhez most jött el az idő.

Szeptember, iskolakezdés... itt, nálunk is :) Kezdjük a biorezonancia alapjainak megismerésével. Tovább »

Biorezonancia - avagy a finomenergiák szerepe a gyógyításban

Minden változásban, átalakulásban van. Szerencsére a gyógyítás is. Egyre nyitottabbak az emberek a finom-energiákkal dolgozó, természetes alapanyagokat használó módszerek kipróbálására. Ezek a gyógymódok meglepően gyors segítséget nyújtanak, főleg, ha a kezelendő személy megérti a betegség mögött húzódó üzenetet, és a kezelővel együttműködve lép fel a probléma ellen. Megértés nélkül nincs gyógyulás, ez esetben csak eseti kezelésről beszélhetünk. Tovább »

Egy nap hányszor bírálod felül a döntéseidet?

Egy nap hányszor bírálod felül saját döntéseidet??

Legyinthetünk, célokat, álmokat kitűzni a világon a legkönnyebb dolog.
Álmodozni tudunk, ennél mi sem egyszerűbb.

Mégis, amikor számot vetünk az életünkben, szomorúan jövünk rá, hogy a vágyott célokból bizony igen kevés teljesült… vagy egyáltalán semmi sem! Tovább »

Győztes szeretnél lenni?

Legyél győztes te is! A győztesek bármit megkapnak, amit csak akarnak, és sikert sikerre halmoznak!

Hogy kiből lesz győztes, vagy vesztes ezt egész korán, már gyerekkorban fel lehet ismerni, de egy vesztesből is bármikor lehet győztes. Ha győztesnek születtél, jobb esélyekkel indulsz az élet minden területén, de ha született vesztesnek látod magad, akkor sem kell aggódnod, hiszen a győzelem tanulható. Ugyanúgy ahogyan egy született győztesből igazi vesztes válhat. Tovább »

Ne feltételezz soha semmit!

Hajlamosak vagyunk mindenfélét feltételezni. Ezzel az a baj, hogy a felvetésünkről azt hisszük, mindjárt igaz is. Akár meg is esküdnénk rá, hogy igaz. Feltételezzük, mit mond, vagy cselekszik a másik - személyeskedésnek vesszük - aztán gyorsan megvádoljuk, és érzelmi mérget fröcskölünk rá. Valahányszor feltételezünk valamit, abból komoly gondunk támad. Feltételezünk, félreértünk magunkra vesszük, és a végén óriási kalamajka keveredik a nagy semmiből. Tovább »

Út egy harmonikus élethez

Dr. Bruce Lipton
Pozitív gondolatok a mindennapokban
A gondolatok és a gyógyulás

“Dr Bruce Lipton arról beszél, hogy a pozitív gondolkodás miért nem tud működni sokszor. Ahhoz, hogy az elmét sikeresen használjuk egészségünk visszaállítása, sikerességünk elérése és problémáink megoldása céljából, tisztába kell kerülnünk azzal, hogy milyen programok működnek a tudatalattinkban.” Tovább »