Biorezonancia - avagy a finomenergiák szerepe a gyógyításban

Minden változásban, átalakulásban van. Szerencsére a gyógyítás is. Egyre nyitottabbak az emberek a finom-energiákkal dolgozó, természetes alapanyagokat használó módszerek kipróbálására. Ezek a gyógymódok meglepően gyors segítséget nyújtanak, főleg, ha a kezelendő személy megérti a betegség mögött húzódó üzenetet, és a kezelővel együttműködve lép fel a probléma ellen. Megértés nélkül nincs gyógyulás, ez esetben csak eseti kezelésről beszélhetünk.

A segítség nem mindig kapszula, "csodakütyü" (sorolhatnánk, a paletta végtelen) formájában jelenhet meg. Sokszor elég egy jó szó, egy érintés, egy önzetlen pillanat, és a beteg elindul a gyógyulás útján. Ez az önzetlen figyelem csodákra képes.

De térjünk vissza a biorezonanciára. Hisz minden mindennel rezonál. Ezek a számunkra megfoghatatlan, ám mégis létező finomenergiák alkotnak mindent. Ennek az energiának a tömörült formája az anyag, de a láthatatlan szféra nagysága és ereje messze felül múlja a materiálisat. A biorezonancia ezt az energiát veszi alapul, ebbe az energiába nyúl bele és korrigál. Apró, finom behatásokkal ösztönzi a szervezet születésünktől fogva adott öngyógyító képességeit, amihez csupán egy apró löket, egy régóta elhanyagolt "emlékeztető" szükséges, hogy minden a helyére billenjen.

Hogyan betegítjük meg magunkat? Gondolati és érzelmi szinten. (ajánlom olvasásra korábbi írásomat Dr. Bruce Lipton - A Sejtek mágiája című könyvéről aki bebizonyította a gondolkodás testre, DNS szintű változásokat előidéző erejét).

Finomenergiákkal betegítjük meg magunkat és ezzel is tudjuk gyógyítani. Az orvosok (minden tiszteletem az övék, hisz akkut esetben nincs más megoldás és ők életeket mentenek) csupán a tüneti kezelésben tudnak segíteni. Nem az okot szüntetik meg, csak javaslatot tesznek a tünet visszaszorítására. De ha az alap okot változatlanul hagyjuk a probléma nem fog megszünni.

Nagyon fontos egészségünk szempontjából a prevenció! De itt ismét az elcsépelt, a már "a könyökünkön jön ki" ellenállással találkozhatunk, pedig a megelőzés sokkal kifizetődöbb, sokkal empatikusabb és hatékonyabb, mint a betegség kezelése. Hacsak a betegség éppen nem tanítani szeretne bennünket! Akkor elkerülhetetlen a tapasztalat.

De hányan isznak meg naponta minimum 2-2,5 liter tiszta vízet... ha már vízlények vagyunk!?? Testünk 70%-a víz! Testünk gyógyításának elsődleges eszköze a VÍZ! Korunk betegségeinek 60-70%-a csupán vízivással megszüntethető lehetne!! Háziasszonyok! Meglocsolják a virágaikat? Szeretik a virágaikat? Elfeledkeztek valaha arról, hogy a virágokat meglocsolják? Ugye, hogy nem? És magukat mikor "locsolják" meg? Miért nem isznak elegendő vizet.

És amennyiben követnénk Dr. Masaru Emoto professzor tanácsait, a vágyainkat, álmainkat teljesítő vízet vennénk magunkhoz.

Célom, hogy a Secret oldalain a finomenergiák szerepéről, hatásairól, a vízfogyasztás szükségességéről, az alternatív gyógyászati lehetőségekről (márka és termékpromoció nélkül) folyamatosan segítsem a gyógyulni, a változni vágyó emertársaimat. Szeretném ha a Tudatos testi és lelki egészség csoporthoz minnél többen csatlakoznának, hogy önmagunkon dolgozva hozzunk létre szebb világot... mert amint bennünk, úgy rajtunk kívül is :)

Tiszta, egészséges test nélkül nincs tiszta, egészséges gondolat sem. Ébredjetek emberek! A kezetekben van minden eszköz, hogy boldogok legyetek.

Hozzászólásokkedves Gabriella, köszönet érte

kedves Gabriella, köszönet érte, remek dolog hogy itt vagy velünk és megosztod ezeket a gondolatokat! szép napot, A.Köszi :-)

Köszi ezt a remek gondolatébresztőt!
Izgatottan várom a folytatást!

Csodás Napot!Köszönet

Köszönet az észrevételért. Van igazság az irottakban, de attól még az ott vázolt probléma igaz. És jó ezzel szembenézni. De ne erősítsük... javítottam.Gondolatok...

Érdekes dolog szúrt szemet az írást olvasva. Főleg az oldal címének és szellemének jegyében.
Magával a témával 100%-ig egyetértek, saját bőrömön tapasztalom áldásos hatását mint páciens. De a cikk első bekezdését át kellene fogalmazni. Mert ahogy A Titok című filmből/könyvből is tudhatjuk, aminek figyelmet szentelünk, annak energiát adunk, és erősítjük! Egy pozitívabb bevezető többet segítene az ügynek. ;)