Biorezonancia- avagy a finomenergiák szerepe a gyógyításban - 1.) Miért biorezonancia?

Legelőször is elnézést kérek azoktól, akik várták a sorozat megkezdését és ez kicsit elhúzódott. Hiszem, hogy soha, semmi sem véletlen, és minden akkor történik, amikor az a legjobb.
Ehhez most jött el az idő.

Szeptember, iskolakezdés... itt, nálunk is :) Kezdjük a biorezonancia alapjainak megismerésével.

Az emberi test egy energetikai rendszer. Fizikai és kémiai szintre bontva atomok halmaza, de alapvetően minden részecske, minden atom alap alkotóeleme is egy-egy energia csomag, ami (materiális megközelítésben tekintve) további alkotóelemekre bonthatatlan egység. Persze ezzel a materiális szemlélettel választ adni arra, hogy ez az energia miből származtatható talán lehet, de felesleges, nem érdemes.

Örömmel töltött el, amikor először hallottam korunk egyik legnagyobb magyar tanítóját Balogh Bélát, aki mérnök, realista gondolkodással lépésről-lépésre le tudta vezetni, adatokkal alátámasztva be tudta bizonyítani a hallgatóságnak, hogy a lélek létezik - hogy ISTEN létezik.

Aki a Secret oldalán mozgolódik, annak nem kell bizonyítanunk, hogy ez tényleg így van! A lélekenergia az az energia, ami mindent áthat és mozgat; az ami elválaszthatatlanul, egységként csatlakozik ahhoz a felső energiához amit egyesek Istennek, mások Allahnak, vagy csupán Felsőbb intelligenciának neveznek. Hisz a két energia egy és ugyanaz.

És itt rögtön felmerül a kérdés: Ha tényleg a lélek energia irányít mindent – értsük a minden alatt, hogy tényleg mindent: amit magunk körül érzékelünk és látunk, legyen az élő vagy élettelen - , akkor hogy merülhet fel kétség bárkiben, hogy a fizikai testünk is nem ezeknek a finom-energiáknak, lélekrészecskéknek a temploma.

Hogy vetődhet fel bárkiben az, hogy ebből a testből egy-két darabot kivágva, a „bűnős” szervet gyógyszerekkel, műtéttel, sugárral megregulázva majd újra egész-séget, egységet teremtünk.

Igen, vannak gyógyulások a hagyományos orvoslás, a testközpontú megközelítésekkel is. Még jó, mert már lehet, hogy a Föld is kihalt volna, ha ránk, a lelki állapotunkra lenne bízva :)
De biztos vagyok abban, hogy a beteg élni akarása, pozitív együttműködő hozzáállása, élethelyzetének felismerése és igény szerinti megváltoztatása nélkül nincs tartós gyógyulás, csupán ok-okozati kezelés. Amivel nem nézünk szembe, az valahol ismét ki fog ütni.

Léteznek persze külső hatások, pl
hideg,
ütés,
genetikai hajlam,
vagy épp egy felénk rohanó villamos... :)

ami külső behatásként megbetegíthet, vagy akár meg is ölhet bennünket.
De alapjaiban tisztában kell lennünk vele, hogy a betegségek 99%-a lelki eredetű.

A biorezonancia ebbe a finoman hangolt rendszerbe képes bekukucskálni, és a harmonizációs módszerekkel finoman, rezgés szinten behatni.

És akkor egy kis „tudomány”, idézet egy cikkből:
„A mindannyiunk által ismert és tisztelt Szent-Györgyi Albert élettani kutatási eredményei szerint a sejtek bioelektronikus kapcsolata meghatározó az életműködésben. 1975-ben technikailag lehetővé vált, hogy a sejtek ultrafinom bioelektronikai jeleit mérjék. Az eredmények azt igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek. Szent-Györgyi Albert felismerésére épül napjaink új biofizikai gyógyászati eljárása a biorezonancia terápia. Ennek az eljárásnak a lényege, hogy terápiás céllal szabályozza az egymással kapcsolódásban lévő sejtek közötti együttműködést. A sejtek működése során gyenge elektromágnesesség mérhető, melyből meghatározható, hogy egészséges-e a szervezet. Későbbi kutatások azt is igazolták, hogy az emberi szervezet környezete hatásaira is reagál. Így a külső mágneses tér kialakításával a beteg sejtek egészséges működésre serkenthetők. (hozzáfűzném, hogy a mágnesterápián kívül más biorezonanciás terápiás eszköz is létezik már, több módszer is ezen az elven működik)."

A betegség nem egyik pillanatról a másikra alakul ki, egy-egy betegségnek különböző stádiumai vannak. A kezdeti stádiumban a változások molekuláris- majd sejtszinten történnek. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet.

Sajnos sokszor az ilyen panasszal érkező betegeket maguk az orvosok is egészségesnek tekintik. Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság, rövid ideig tartó rosszullétek és még sorolhatnánk.
Ha ebben a stádiumban nem korrigáljuk az elváltozásokat, akkor a betegség tovább mélyül és egyre erősödő formában jelennek meg a már ismert betegségtünetek. Mivel minden szervezet más és más, ebben a későbbi stádiumban az orvostudomány eszközeivel már nem mindig sikerül az egészséget teljes egészében visszaállítani.

A biorezonancia már ebben a korai, még energetikai szinten jelentkező elváltozást képes megtalálni, és a megfelelő kezeléssel (több módszer létezik...) helyreállítani, ezáltal a betegség elkerülhető, még csírájában visszaszorítható. Egy beteg, eldeformálódott állapotot már mindig nehezebb harmonizálni, mint preventív módon, megelőző jellegű, önépítő magatartást felvenni.

A hozzám fordulóknál ezért nem csupán a test, de a lélek nehézségeivel is foglalkozom. Feltárom, hogy mi az a lelki elakadás, félelem, ami a testi elváltozást okozza.
Mindegy melyik oldalról indulunk el! A test elmeséli, hogy miért fáj a lélek! A lélek, a jellem elmondja, hogy „hol fogok a testben betegséget” találni. Ezért érdemes a testi állapotfelmérést kiegészíteni a lelket, a személyiséget feltáró, a születéskor hozott életfeladatot is megmutató elemzéssel kiegészíteni (pl. kronobiológiai, asztrológiai, számmisztikai elemzéssel .. több módszer létezik... ).

Nincs komplex gyógyítás komplex odafigyelés nélkül.

Nem lehet a testet gyógyítani a lélek gyógyítása nélkül.

Figyelj oda tested üzenetére! Figyelj oda lelked rezdülésére!

(A következő részben a máj és epe területéhez tartozó testi- és lelki tüneteket elemezzük).

HozzászólásokPatek Philippe cette année

Patek Philippe cette année pour cette montre en particulier à se joindre à la technologie, puis avant, ce Gossamer brevet Patek Philippe, utilisez uniquement la bride extérieure. Nous savons tous que les cheveux ont les extrémités intérieure et extérieure, dans la plupart des cas, nous insistons sur le fait l'extérieur, il faut avoir entendu ce que Gossamer final Breguet, replique montre double Gossamer, fin de la courbe Philippe du spiral, la fin de la courbe autour du Gossamer Et ainsi de suite, ceux-ci se réfèrent à la fin des cheveux pour effectuer le traitement de la courbe, en afin d'améliorer la isochrone. oscillation Gossamer, le cercle doit faire un mouvement régulier centripète et centrifuge, au milieu du cercle peut être fait très régulière, à égale distance, mais la fin, car il doit être fixé à la pile de nageur, et ne sera pas déplacer, de sorte que l'extrémité extérieure de l'oscillation Gossamer contiendra-la concentricité du Gossamer, Patek Philippe Montre de sorte que le général fera la fin de la courbe de Rao, afin de minimiser la fin du mouvement concentrique arachnéenne de l'impact. en plus de la fin de t il visite aura une incidence sur la fin, la même extrémité doivent également être fixés, il y aura l'impact, mais beaucoup de tables ne le font pas.koszonom

Bekesseg nektek kedves Gabriella!

Koszonom a valaszt es a pontositast.:)

Szep estet!Válasz

Kedves Felebarátikérdés!

Igen, több a módszer. Részleteibe nem mennék bele, mert egyrészt oldalakat írhatnék, másrészt erről fog a folytatás szólni. De felvázolni fel tudom. Egy dolgot szeretnék az elején tisztába tenni. Azt írod, hogy mit tesz egy biorez. szakember a lélekelemzés után? A biorezonanciát egészítem ki lélekelemzéssel, maga a biorezonanciás elemzés egy fizikai tevékenység, amely során a test energetikai pályáinak kivezetési pontján mérem az adott energiameridián feltöltöttségét, illetve az ehhez az állapothoz kapcsolódó szervállapotokat.

A lélekelemzés része is több összetevős: egyrészt konkrétan csak az erre irányuló elemzéseket végzem el (kronobiológia, számmisztika, hozott születési fizikia-lelki-szellemi jegyek vizsgálatával), mert ez a mérést megelőzően is ad egy képet a páciens életviteléről, beállítottságáról, illetve arról, hogy mennyire éli, vagy mennyire nem a születéskor hozott életfeladatát. Ez valamennyit nekem is segít, de tapasztalataim szerint ez főleg a kuncsaft kezdeti gátjait segít oldani, mert "szájtátva" hallgatja, hogy 10-15 perc alatt mindent elmondok róla, hogy ki ő. Nekem a biorezonenciás mérés is elegendő lenne, mert az ott talált adatokból is látom, hogy milyen személyiség, mit nyom el és mit fogad be az életében, mennyire stresszes...stb. De amikor a monitoron azt látja, hogy "orrmandula", "garat" vagy éppen "kötőszövet", nem igazán tudja "összerakni", hogy ebből én honnan tudom, hogy otthon miért veszekszik a férjével, vagy épp mennyire becsüli alá magát.

Több módszer.... mágnesterápia, oxigénterápiás kabinom van, illetve olyan bioinformációs készítményeket ajánlok, ami a teljes energiapálya elváltozását tudja helyrehozni. És nem csupán a testi, de a készítményekbe elhelyett pozitív mantrák és információk révén a lelki okokat is oldja.... Ez a testi gyógykezelés

Lelki gyógykezelésre pedig a legjobb módszer az önfejlesztés. Önmagunk megismerése, a lehetőségeink jobb kiaknázása, a világ összefüggéseinek megértése nélkül nincs belső, és ezáltal külső változás sem. Életmód tanácsadás, folyamatos konzultáció, önismereti tréning, meditáció, kinezológia, családállítás, auralátás, tisztánlátás... a legkiválóbb szakemberekkel van szerencsém dolgozni, így aki nyitott a változásra megkapja a segítséget.

Cél: Megértetni az emberekkel, hogy mindennek oka van, minden megváltoztatható és bizony fel kell vállalnunk a felelősséget a saját életünkért, a saját egészségünkért! És a siker nem marad el!tobb modszer...

Bekesseg nektek kedves Gabriella11!

"....(több módszer létezik)...."-irtad.

Melyek ezek a modszerek?Milyen technikaval 'gyogyit' egy biorez. szakember, a lelekelemezes utan?

A tema nagyon erdekes, koszonom, hogy felvetetted. Varom a tobbi reszt.:)

Bekes, szep napot!Köszönet

Szia ÉN.

Nem is írhattad volna jobban, mint Én :). Teljesen igazad van. Ezért gondolkozom egységként az egészség területén, és elhanyagolhatatlan a páciens megértése, félelmeinek oldása, a szeretet elfogadására való képességének emelése és tudásbázisának kitágítása. Kezünkbe kell vennünk a saját egészségünket, ez az egyetlen esélyünk a különböző lobby-érdekekkel szemben.Az jutott erről a cikkről az

Az jutott erről a cikkről az eszembe, hogy mikor Szent-Györgyi Albert és társai éltek, kutatásaik és eredményességeik kimagasló volt. Mind a mai napig fennmaradtak és alapjául szolgálnak további kutatásoknak, fejlesztéseknek és a tudomány előrehaladásának. Itt a korszerűtlen eszközöket értem, amik hiányában értek le mégis páratlan eredményeket. Egy csomó halálos betegségnek kikiáltott betegséget tudtak végül ezen úttörők munkásságaival visszaszorítani, meggyógyítani.

Ám mi a helyzet ma?
Technikánk minden addigi elképzeléseinket felülmúlja, felfedezéseink ás ismereteink szintén és még mindig nem tartunk ott, ahol ezek az emberek tartottak.
Vajon véletlen?

Azt hiszem nem. Nem véletlen és azt gondolom, hogy ma már érdekek vannak ezek mögött és abban sokkal nagyobb az üzlet, ha kipurcansz, vagy fennmarad, azaz fenntartatják veled a betegségedet azzal, hogy kikiáltják gyógyíthatatlannak. Nem az, csak elhitetik veled, mert fogalmad sincs erről az egészről és pénzeled továbbra is az érdekelteket. Ők meggyógyulnak a hiányérzetük miatt általad, te pedig... :)

Ez csak egy kis elgondolkodtató.