Győztes szeretnél lenni?

Legyél győztes te is! A győztesek bármit megkapnak, amit csak akarnak, és sikert sikerre halmoznak!

Hogy kiből lesz győztes, vagy vesztes ezt egész korán, már gyerekkorban fel lehet ismerni, de egy vesztesből is bármikor lehet győztes. Ha győztesnek születtél, jobb esélyekkel indulsz az élet minden területén, de ha született vesztesnek látod magad, akkor sem kell aggódnod, hiszen a győzelem tanulható. Ugyanúgy ahogyan egy született győztesből igazi vesztes válhat.

Ugyanígy képes vagy te is győztessé válni!

A győzelem belső lelkiállapot kérdése, és mint tudjuk a lelkiállapot tudatos gondolkozással befolyásolható. A legjobban úgy tehetsz szert magadban győztes beállítottságra, ha követed a győztes emberek példáit. Kik azok a környezetedben, akikre felnézel, és csodálod őket? Kikhez akarsz a leginkább hasonlítani? Keresd meg a saját példaképeidet, és cselekedj úgy, ahogyan ők tennének. Ráadásul most már van egy csodálatos eszköz is a kezedben, amivel a tudatalattiban elrejtett gátjaidtól is megszabadulhat.

A győztesek mindig előre tekintenek, hiszen nem hátra, hanem előre akarnak haladni. Nyitottak az új dolgok iránt, könnyen tanulnak új dolgokat, és tanulnak a hibáikból is. Ha valakivel kapcsolatba lépnek, mindig nagy hatást váltanak ki. Hatalmas személyes vonzerővel rendelkeznek, és optimistán tekintenek a világ dolgaira. Tudják, hogy bármibe is belefognak, mindig elérik a céljaikat. Ez a hatalmas önbizalom az, ami biztosítja a sikerüket.

Minden dolgot, egy nagy egész részeként látnak, és ezért fektetnek nagy hangsúlyt a részletekre.

A győztesek mindig felteszik maguknak a következő kérdést: Mi az, amit holnap jobban tudnék csinálni, mint ma? Minden győztest ér kudarc. Velük is előfordul, hogy csődbe mennek, tönkre megy a családjuk, és nem aratnak mindig sikereket. Ami győztessé teszi őket az, ahogyan kezelik ezeket a kellemetlen helyzeteket. Tudják, hogy ahhoz, hogy az környezetük emlékezzen rájuk, le kell térniük a kitaposott útról. Másként kell cselekedniük, mint másoknak, akik átlagosan élik az életüket.

A siker felé vezető úton, észre fogod venni, hogy az emberek megváltoznak körülötted. De ne aggódj, ez a terv része, ennek így kell lennie! Ha észreveszed, hogy az emberek furcsán viselkednek veled, vagy pletykálnak rólad, a szomszédod már nem is köszön neked, akkor azt jelenti, hogy jó úton haladsz. A győztes embereknek mindig vannak irigyei, és haragosai. Ez így természetes.

Győztes személyiség az, ha valaki a saját meggyőződése alapján irányítja az életét, és nem úgy, ahogyan azt mások elvárják tőle.
De ahhoz, hogy bekövetkezzék a siker, tisztán kell tudnod, hogy mit akarsz elérni az életben?

Irányítsd olyan dolgokra az energiádat, amiket a legfontosabbnak tartasz az életedben, és a siker biztosan be fog következni.

Élj a lehetősséggel és csatlakozz a győztesek közé!

HozzászólásokKöszönet

Szia Melinda, köszönöm a kedves szavaid. Légy te is mindig ez a kedves, barátságos lény aki vagy. Egyértleműen sokat adsz az embereknek.
Szép napotSzerintem

az a legjobb cél, az az igazi siker, ha minden döntés végeredménye a résztvevő felek nyeresége. Ezt nyer/nyer kapcsolódásnak hivják. A győzelem feltételezi, hogy van győztes, tehát lenni kell vesztesnek is.

Ha a sikeremmel mindenki jól jár, akkor az eredmény fájdalom, nehézség, szívnyomás helyett szeretet, életöröm, maga a tudat, hogy értelme van a létezésemnek.Gabriella11

Köszönöm neked ezen írást!Talán az sem véletlen,hogy most ismét azt éreztem fel kell lépnem az oldalra,mert sajnos már régen tettem ezt meg:-(.Ez csak is az én hibán,tudom..Ám jólesik itt elidőzni,olvasni,tanulni..,energiákat"gyűjteni":-)és itt melegszívű emberekre találok főként,ami nagyon jó!Érdekes a munkád,és gratulálok,hogy avval foglalkozhatsz amit szeretsz!(Olvastam a profilod:-))További csodás napokat,teremtéseket!!!"..... siker szoros

"..... siker szoros együttműködés a teremtéssel." - Barátnőm hétköznapi értelemben használta a szót, konkrétan a munkában való sikerre.

És pontosan amiatt nem hajszolta, mert számára egyenlő volt a fájdalommal és a nehézséggel. Ki a szösz akar ilyeneket? Így képességei felét sem használta ki.Siker, mint negatívum?

Kedves Szildiko,

Nagyon elgondolkoztató amit írtál. Siker=Fájdalom? Ha hajkurászva van ez a siker, akkor valószínűleg igen. Az én olvasatomban a siker szoros együttműködés a teremtéssel. Történjen aminek történni kell, hisz úgysem tehetünk másképp. Az így megélt siker közös lélegzés a teremtéssel. A cselekvés pedig örömmé válik.A siker = fájdalom, nehézség,

A siker = fájdalom, nehézség, szívnyomás." - Közölte minap az egyik barátnőm.