Geisha blogja

Elmarad a mai klub találkozó Veszprémben

Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitől de a kiküldött meghívóimra jött válaszok alapján a mai nap senkinek nem jó a találkozóra,ezért a következő összejövetelünket januárra halasztjuk.Természetesen küldök erre is meghívót mindenkinek és persze itt is kiírom!

További szép napot mindenkinek!

Geisha

Címkék:

Veszprémiek figyelem!

Sziasztok!

Felhívnám a figyelmeteket,hogy holnap december 2-án 17 órakor immár másodszor klub találkozónk lesz Veszprémben az Íródeák kávézóban!

Várlak szeretettel benneteket!

Geisha azaz Tóth Gyöngyi

Címkék:

Veszprémi Secret Klub

veszprémKedves Veszprémi Secretesek!

Ne felejtsétek, ma van az első találkozónk 17 órakor az Íródeák kávézóban!
Belépő nincs, viszont annál finomabb teák és kávék mellett beszélgethetünk.

Várlak benneteket szeretettel:
Geisha Tovább »

Címkék:

Titok klub Veszprémben

Tudtok róla,hogy létezik-e Veszprémben Titok Klub?Nagyon szeretnék benne részt venni,ha létezik,ha nem akkor pedig létrehozni.
Sokat foglalkozom ezzel és az energia jobb áramlásához jó lenne olyan emberekkel kapcsolatba kerülni itt a közvetlen környezetemben is akik hasonlóan hozzám hisznek benne és alkalmazzák is a gyakorlatban.
Kérlek benneteket segítsetek ebben! Tovább »

Címkék:

Woody Allentől egy gondolat

"Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető,ha eleget töprengünk rajta"/ Woody Allen/ Tovább »

Teremtettem

Hát ezt jól megteremtettem magamnak.Most csak nevetni tudok rajta,pedig megteremtettem magamnak azt a helyzetet aminél rosszabb már nem nagyon lehetne.
Milyen könnyen megcsináltam:))Mindent elvesztettem rövid időn belül. Tovább »

Hogyan kövessem a szív hangját?

szív hangjaHogyan kövessem a szív hangját?

Eljutottunk oda, hogy az elme által diktált élet nem kielégítő számunkra, valamin változtatni kell, különben baj lesz, ezt már nem bírjuk tovább idegekkel, a feszítés már elviselhetetlen. Azt is beláttuk, hogy a szív hangja a változás motorja és hogy ez a hang legbelül már olyan erősen szólni kíván, hogy muszáj meghallgatnunk, különben kiabálni kezd és akkora patáliát csap, amekkorát elképzelni is félünk, ezért idejében szeretnénk Tovább »

Címkék:

A pénz, mint az élet értelme

pénzMost találtam ezt az írást, megosztom veletek, mert nagyon elgondolkodtató:

A pénz, mint az élet értelme?

A mesterek tanításaiban olvashattuk, hogy a pénz egy illúzió. A fiktív pénzről mindannyian hallottunk már, tehát a tanítások nélkül is felmerült bennünk a kérdés, hogy mi a pénz valójában, Tovább »

Címkék:

A kislányom az én erőm

Már közel fél éve olvasgatok itt és tanulok tőletek sokat,de soha nem volt bátorságom önálló blogot írni.(Na jó egyet ,de abban segítséget kértem és nem magamról írtam).Nagyon sok gondolatot és változást indítottatok el bennem.Nem tudom elmondani milyen hálás vagyok nektek.Persze tudom hogy igazából ez az oldal azért tud ennyire jó lenni,mert őszintén leírja mindenk Tovább »

Címkék: