Van-e rossz?

A rossznak vélt érzés azt mutatja, hogy valamin változtatnod kell, mert nem jó irányba haladsz. Ilyenkor az embernek a saját helytelen döntései és cselekedetei miatt el kell viselnie ezt az érzést és meg kell tapasztalnia eseteket, hogy többet lehetőleg ne kerüljön hasonló helyzetbe. Egyszerűen szólva, le kell rónia bűnét Isten színe előtt!!! Jelen világunkban felgyorsultak az események. Ha valami olyat teszünk amit nem kéne, hamar szembe jön velünk és így máris egyenlíteni lehet a „számlát”.

A vonat robog és amikor egy váltóhoz ér egyik irányba áthalad, de ha göröngyös ez az út, már nem mehet vissza a másik vágányra, tovább halad és a következő váltónál, ha tudja a jó irányt akkor a simább vágányra jut.

Életünk rajtunk múlik, de amíg tudatalattidban ott vannak a berögzülések amiket születésedtől gyűjtöttél, és amíg azokat "nem raktad le", addig jönnek a "próbák", "feladatok" ha akarod, ha nem, ha rossznak érzed ezt, ha nem. Az ilyen feladatok azt a célt szolgálják, hogy alkalmad legyen megszabadulni ezektől a „terhektől”, hogy szabaddá válhass. Így ez sem rossz, mert téged szolgál és abba az irányba terel ami számodra a legjobb és legoptimálisabb, vagyis ami meg van írva. A hitnek nagy jelentősége van és sokat segít ebben… de nem csak magunkban kell hinni, hanem Ő benne is aki lehetőséget adott, hogy ezen a planétán tanulhassunk és fejlődhessünk, hogy elérjünk egy sokkal magasabb szintű tudatosságot... és ezért is ildomos hálát adni mindenért!

Sterbinszky Zsolt