Gondolattal teremtők napja lesz Pécsen!

A Pécsen, 2011. március 26-án megrendezésre kerülő I. GONDOLATTAL TEREMTŐK NAPJA személyiség-fejlesztő napon Balogh Béla, Bader György, Boér Tamás, Sarkadi Kriszta, Szabó Ilona, a téma legnevesebb előadói, módszereik segítségével irányítják rá a résztvevők figyelmét arra, hogyan tudják gondolataikkal befolyásolni, irányítani életüket, hogyan tudják elérni kitűzött céljaikat, alakítani emberi kapcsolataikat, karrierüket.

Az eseményen a résztvevők öt különböző témából hallhatnak előadásokat, amelyek segítenek megismerni önmagukat, hogy tisztábban lássák saját értékeiket, amelyek többé tehetik őket és környezetüket.

Előadók:

Bader György, pszichológus, családállító - Családfelállítás - rejtett lelki hatóerők felderítése és oldása, avagy hogyan hatnak életünkre és működésünkre olyan láthatatlan kötések, amelyek valamely felmenőnk sorsával állnak összefüggésben.

Balogh Béla, mérnök, író - A teremtés folyamatának gondolati ereje és érzelmi töltése - vagyis akadályok elhárítása, célok, álmok megvalósítása, avagy miért történik meg velünk, hogy jó szándékkal, pozitív gondolatokkal, nagy lendülettel és szép reményekkel hozzá kezdünk valamihez, ám az eredmény messze elmarad elvárásainktól? A titok nyitja a tudatalattiban rögzült programjainkban rejlik, amelyek felülírhatók, kicserélhetők.

Boér Tamás, motivációs előadó - A személyes jövőkép három kötelező eleme, avagy "Ha nem a fizetésért, akkor miért dolgozz? Mik egy ütős jövőkép fő jellemzői? Milyen a munkád? Milyen a fizetésed? És ez minek a függvénye? Vezess, kövess, vagy állj félre az útból - mit is jelent?"

Sarkadi Kriszta, tanító - Amikor készen állsz rá, megérkezik a szerelem, avagy milyen módszerekkel szüntethetők meg a belső akadályok, amelyek elhárításával újra megszülethet az emberben és vele maradhat a szerelem.

Szabó Ilona, kommunikációs vezetőtréner - Erőszakmentes kommunikáció, avagy hogyan kommunikáljunk úgy, hogy ne bántsunk meg senkit, mégis elérjük céljainkat.

Jegyrendelés, információ:

Hely

PÉCS, PTE-Pollack Mihály M?szaki Kar
Boszorkány út 2.
Hungary
46° 4' 49.9404" N, 18° 12' 37.5624" E

Hozzászólásokkedvezményes jegyár

Február 28-ig még lehet kedvezményesen jegyet vásárolni - 7000 Ft/fő - a Gondolattal Teremtők Napja személyiség-fejlesztő eseményre, utána már 8000 Ft/fő, illetve 9500 Ft/fő lesz.

Aki február 28-ig vásárol jegyet az egy 8%-os törzsvásárlói kártyás is kap ajándékba.

További információ: