Világmegváltó szép üzenet: Teljesítse minden Magyar vele született feladatát!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

Teljesítsük be a jóslatot:

Váltsuk meg a világot!

A Kihívás: Lélekóvó Feladat! Világmegváltó piramisjáték! Kérlek, vedd komolyan és: Add tovább!

Előre megfontolt szándékkal, jóságos indokból elkövetve!

Csupán három emberen kell segíteni, és meg kell ígértetni velük, hogy köszönetképpen ők is segítenek három-három másik rászorulón.

Néhány szóban az ötletről:

1. Mostanában sokszor hallottam, olvastam arról, hogy mi Magyarok kiválasztott nép vagyunk. A MAG URA, a tudás őrzője. Aztán többfelé arról beszélnek, hogy a Magyarok fogják megváltani a világot, méghozzá hamarosan. Egy Magyar termék csomagolásán pedig Gróf Széchenyi István szavait olvastam: "Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének - nem derék ember."

2. A "századik majom" effektus elemzésekor Rupert Sheldrake rámutatott, hogy amikor egy majom megtanul egy új viselkedést és azt a környezetében élő száz majom fokozatosan átvette már tőle, akkor hirtelen olyan más területek majmainál is megfigyelték ugyanezt, ahová az első száz majom semmilyen elképzelhető kommunikációs eszközzel nem továbbíthatta az új viselkedést. Márpedig, ha ez igaz a majmoknál, akkor igaz az embereknél is ugyebár.

3. Mindannyian tudjuk, tapasztaljuk, hogy tudatos szándékunk döntően befolyásolja az életünket.

4. Régebben láttam egy filmet és most újra megnéztem. A film címe: A Jövő kezdete.

Röviden arról szól, hogy egy iskolába új tanár érkezik, aki azzal a különös házi feladattal lepi meg diákjait, hogy váltsák meg a világot. Azt mondja: A világ egy nagy szar, és aki jó jegyet akar év végén, az tesz valamit, amitől jobbá válnak a dolgok. Az egyik diák, Trevor komolyan veszi. Fantasztikus tervet eszel ki, amely, ha beválik, fokozatosan tényleg mindent átalakíthat, jobbá tehet. Megváltja a világot! Csupán három emberen kell segítenie hozzá, és meg kell ígértetnie velük, hogy köszönetképpen ők is segítenek három-három másik rászorulón. /3 a Magyar igazság :) talán ez sem véletlen! :)/

5. Ha tényleg mi Magyarok vagyunk a világ megváltói, ha tényleg igaz a "századik majom effektus" (márpedig ezt a tudósok be is bizonyították), ha tényleg igaz, hogy az, ami igazán számít a teremtésben az a tudatos szándék és, ha él még bennünk a szikrája annak tudásnak, hogy igenis mindannyian eredendően jók vagyunk, akkor:

Mi meg tudjuk csinálni!!!

Mostantól ébredjünk minden reggel, azzal a tudatos szándékkal, hogy jót teszünk és segítünk valakin, és amint lehet, tegyük is meg!

Teljesítse minden Magyar vele született feladatát:

Teljesítsük be a jóslatot:

Váltsuk meg a világot!

HAJRÁ MAGYAROK!!

Itt megnézhetitek a Jövő kezdete című filmet: http://ujmagikusterapia.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=761032

HozzászólásokKiválasztott. :D :D :D Jó érzés, mi? :D :D :D