Háen blogja

Biztos arra a jövőre vágysz, amit kimondasz magadnak?

Vajon a szó tényleg elszáll? Vagy olyan erős teremtőképességetek van, hogy képesek vagytok bármilyen jót - és persze rosszat - megteremteni önmagatok számára? Nap mint nap figyellek Titeket és azt látom, sok esetben dobálóztok a szavakkal. Másokra is, persze, de mindinkább magadra. Amivel kódolsz, programozol, jövőt festesz. Biztos arra a jövőre vágysz, amit kimondasz magadnak? Tovább »

A lélektérkép

Amikor kinyitom a blogot minden alkalommal kicsit megtorpanok arra gondolva, vajon hol vannak a határai a megosztásoknak? Mi az, amit még tudnotok kell és mi az amit már takargatnia kell egy beszélgetés alapú terápiákat vezető segitőnek?

Ha hibát követek el azzal, hogy tisztán kommunikálom a gondolataimat és érzéseimet, akkor hát legyen. Vállalom! Szeretném ha látnád, hogy csak azért mert Te ülsz a kanapén én pedig veled szemben egy tollal és papirral, attól még én is ember vagyok. Új felismerésekkel, friss gondolatokkal és számtalan olyan tapasztalattal, amit nem szeretnék elhallgatni. Tovább »

Te mennyit változtál? Határról-határra a spiritualitás útján

Elgondolkoztál már azon, vajon hol vannak a változás határai? Amikortól azt mondod, hogy most már a spiritualitás útját járod, akkor vajon mi az amit még megtehetsz úgy, mint régen és mi az ami már biztos nem fér bele?

Nálad hol vannak a spiritualitás határai? Amikor szembesülsz egy problémával, akkor milyen szemszögből vizsgálod meg azt? Más vajon hibás lehet? Te vagy saját világod teremtője? Tükör a világ amit önmagadnak tartasz? A sors akarja ezt tenni veled? A karma hatalma ami eluralkodott akkor és ott? Tovább »

A tökéletes párkapcsolat titka

Létezik tökéletes párkapcsolat? Egy ilyen kapcsolat az égben köttetik vagy csupán két ember folyamatos figyelmén és alkalmazkodóképességén múlik a siker? Mi lehet a tökéletes párkapcsolat titka? Számos elmélet létezik arra nézve, hogy mi a jó – vagy kis túlzással élve: tökéletes – párkapcsolat titka? Néhányan a távkapcsolatot jelölik meg tökéletesként, hiszen a ritka találkozásoknál szinte minden randi különleges, sőt fantasztikus. De mi van akkor az egyik fél többre vágyik? Tovább »

Címkék:

Dátumok vagy energiák – dacolni a szerelemmel?

Közeledik a Valentin-nap és egyre inkább azon gondolkozom vajon mi a valóság ezzel a nappal kapcsolatban? Fontos, hogy dátumokat tűzzünk ki szeretetnek-szerelemnek? Vagy elég lenne figyelemmel ébredni minden reggel? Rossz az, ha van egy dátum az ilyesfajta érzések ünneplésének? Vagy éppenséggel jó? Tovább »

Tükörszerelem - Egy Ikerláng-kapcsolat margójára

Kezdem…
Intuitív segítőként mint nap azt igyekszem megtanítani a hozzám betérőknek, hogy igyekezzenek minden elvárás nélkül nekiszaladni életük soron következő eseményének. Írásaimban eddig szinte minden alkalommal a sémák és elfogadott és berögzült, sokszor betokosodott viselkedésminták ellen mentem, most mindezek ellenére mégis kicsit kételkedem abban, hogy nem hiba-e ilyesfajta őszinteséggel kezdeni egy könyvet. Tovább »

Mínuszból a pluszba - Út az anyagi csődtől a dúsgazdagságig

A Magyar Gazdag Papa Klub idén a Cashflow Éjszaka c. rendezvénye előtt egy két órás szemináriumot szervez a tanulni vágyóknak.

Anthony Robbins, Donald Trump, Sir Richard Branson, Les Brown, Robert Kiyosaki, Kim Kiyosaki, Nick Vujicic, T. Harv Eker, Keith Cunningham, Robert G. Allen, Blair Singer, Marcus De Maria, Dr. Rohan Weerasinghe, Ewen Chia, Bill Clinton, Brian Tracy és még sok mások. Egy közös van bennük! Tovább »

Ezt a játékot játszd karácsonykor!

Állati jó ajándék – mert a pillangó egy állat! Igaz anya? – Niki 4 éves lánya ezt mondta amikor megkapta a Lélekpillangó társasjátékot a Mikulás bácsitól.
A játék ma már Ausztráliába, Svájcba, Németországba és Írországba is eljutott. És sok száz magyar otthonban játszanak már vele, vagy kerül be a karácsonyfa alá. (Nálatok már ott lesz?)
Nem mondom el újra meg újra, hogy mennyire jó játszani vele. Tovább »

Címkék:

Meddig halogatod, hogy felébredj?

Legyen neked is Álomkatalógusod! - MOST karácsonyi kedvezménnyel!

Egyrészt vedd meg és olvasd el az Álomkatalógus című önfejlesztő regényt,
másrészről viszont írd meg a saját álomkatalógusodat, ahogyan a regény főhőse teszi!
Ha ismerős és naponta átélt helyzet számodra a mókuskerék, a monotonitás, a szürkeség és a tehetetlenség, ellenben valahol álmaidban vagy a képzeletedben olykor egy másik, vágyott életben találod magad, akkor neked szól ez a könyv, amely már nagyon sok ember életét változtatta meg! Tovább »

Címkék:

Tükörszerelem - másban szeretni önmagad

Jó egy éve még szinte semmit nem tudtam a spiritualitásról, most pedig perceken belül befejezek egy könyvet az Ikerláng-jelenségről. Döbbenetes. Akkor - miközben egy energiakezelés első fázisait kaptam - nem gondoltam volna, hogy ekkorát fordul az életem.
Valójában talán életemnek akkori része volt az, amikor nem tudtam hol vagyok. Bár még most is csak sejtem, mégis mindinkább el tudom magam helyezni a világban. Mert látom önmagam. A másikban. Tovább »

Címkék:

Ikerláng, ibolyaláng, sajtos-tejfölös láng(os) - Háen világa

Megannyi kérdés szegeződik nekem nap mint nap, hogy "miről ismerem fel az Ikerlángomat?", "mit kell éreznem ha ő az Ikerlángom?"...és folytathatnánk még napestig a kérdések tömkelegének felsorolásával. Azt hiszem itt az ideje, hogy pontot tegyünk néhány hatalmas kérdés végére....vagy még több kérdést generáljunk a pontok mentén....ki-ki döntse el maga számára melyik lenne a megfelelő út. Tovább »

Címkék:

A belső mosoly szépségének titka

Képtelenek vagytok felhőtlenül örülni önmagatoknak. Szinte minden esetben függővé teszitek önnön boldogságotokat másoktól legyen az akár a szerelmetek, akár a főnökötök. Pedig a boldogság bennetek van. Minden bennetek van. Tovább »

Üres vagy? Tele vagy? Melyik vagy?

Van úgy, hogy egyszerűen megtelik a pohár. Igen - az a bizonyos. Amit a nagyfejűek félig üresként és félig teliként definiálnak. Tele lesz! Annyira tele lesz, hogy túlcsordul aztán csak folyik és folyik és már nem érdekel, hogy az üres teljesség vagy a teljes üresség a valódi cél, egy fontos dolog csupán: hagyjatok békén! Tovább »

Lélekírás - te mit kezdenél egy fehér papírral?

Szeretsz életmód oldalakat és magazinokat olvasni? Érdekelne, hogyan készül egy ilyen? Szeretnél egészséges életmódról, spiritualitásról, étrendről, mozgásról írni? Megtanulnád, hogyan menedzseld magad mint blogger, esetleg megnéznéd, hogyan készül Magyarország egyik legnépszerűbb női életmódportálja? Tovább »

Nő vagyok

Nő vagyok- írom, és figyelem, mi történik belül.
Nő vagyok. Jó érzés nőnek lenni. Mitől vagyok nő? Mitől érzem magam nőnek? - Fontosak ezek a kérdések? Mindegy.
Nő vagyok - ízlelgetem tovább a kifejezést. Védtelen nő? Nem hiszem.
Gyengéd, hajlékony, mint egy nádszál… - Kezdek közeledni. Nőnek lenni jó. Nőként kiteljesedhetem, nőként megélhetem magam. Most nőként kell megélnem magam. Mit jelent nőnek lenni? Nem a körömlakk, a hajfestés, vagy a színes ruhák...- Belül már érzem, de még nem jönnek a megfelelő szavak. Tovább »