Dátumok vagy energiák – dacolni a szerelemmel?

Közeledik a Valentin-nap és egyre inkább azon gondolkozom vajon mi a valóság ezzel a nappal kapcsolatban? Fontos, hogy dátumokat tűzzünk ki szeretetnek-szerelemnek? Vagy elég lenne figyelemmel ébredni minden reggel? Rossz az, ha van egy dátum az ilyesfajta érzések ünneplésének? Vagy éppenséggel jó?

Öleld meg az ünnepet!
Egy-egy ünnepet több oldalról kell megvizsgálnunk. Hiszen szeretjük a Karácsonyt, mint a szeretet ünnepét, de kapitalista virágárusok által generált marketingfogásnak tituláljuk a Valentin-napot. Szeretjük a Szilvesztert, de sokan nem veszik figyelembe, hogy némelyeknek fontos a Halottak Napja. Pedig talán a legfontosabb, hogy szeressünk, legyen az ünnepnap akár hétköznap – teljesen mindegy.
Haragszunk arra, aki csak ezeken a napokon figyel oda élő vagy már elvesztett szeretteire? Miért? Miért zavar minket mások hitrendszere? Csak azért mert nem illik bele a mi elképzelésünkbe?

Valentin-napi energiafinomságok
Plüssmackók és szívecskén csücsülő apró szőrös állatkák, rózsaszín bögrék és tollas végű grafitceruzák, amivel szerelemnaplóba írhatunk – ez lenne a Valentin-nap? Vagy egy gyönyörűen koncentrált energia-nap, amikor felhívjuk a figyelmet a legerősebb szeretetenergiára és olyan generátort csiholunk neki gondolatainkkal, hogy a tibeti tízmilliószoros napok sem rosszak, de azért egy valentin-napi energiát társteremtésre használni sem utolsó.
Teremts magadnak!
Nincs más dolgod tehát, mint keresni egy nyugodt zugot Valentinunk napján és fókuszálni arra, amire annyira vágysz: szerelemre, törődésre, figyelmességre, édes csókokra és harmonikus társkapcsolatra. Használd azt az energiát ami akkor és ott áthat mindent! Hiszen számodra is létezik Ő, bárki is legyen az.
A kérdés csupán az, hogy felkészültél-e rá, hogy találkozzatok?!

Valentin-napi meglepetés: Szerinted létezik Csúcsélmény a szerelemben?
Rendeld meg Haen: Tükörszerelem könyvét február 10-ig most valentin-napi kedvezménnyel 2222 forintos áron, amely tartalmazza a postaköltséget is: haenvilaga@gmail.com

Még több info:

forrás: harmonet.hu

Hozzászólásokvalentin-napi meglepetés!

Valentin-napi meglepetés: Szerinted létezik Csúcsélmény a szerelemben?
Rendeld meg Haen: Tükörszerelem könyvét február 10-ig most valentin-napi kedvezménnyel 2222 forintos áron, amely tartalmazza a postaköltséget is: haenvilaga@gmail.compostán

a régi servert most nyitották meg, délután postára adtam