Everness híradó

Már kevesebb, mint harminc nap van hátra az Everness Fesztivál kezdetéig. A koncertek, workshopok, mozgásfajták, előadók névsora folyamatosan bővül, honlapunkra immáron több, mint 200 program került fel.

Az Everness Fesztivál 2013 egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Három nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján.

Fesztiválunk célja, hogy a hasonlóan gondolkodó közösségek és egyének a jóga, a művészet, a személyes fejlődés, a környezettudatosság és az egészséges, finom ételek segítségével kapcsolódjanak ki és töltődjenek fel, új kapcsolatokat kötve és a régieket szorosabbra fűzve. Bízunk abban, hogy az együtt eltöltött három nap mindenki számára felejthetetlen élménnyé válik és évről-évre újra találkozunk majd.

ntal Vali és Bionóm Fesztivál az Everness Fesztiválon: Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy mindannyiunk kedvenc bionóm szakértője, Antal Vali nem csak előadással emeli az Everness Fesztivál színvonalát, hanem saját háromnapos Bionóm Fesztiválját is nálunk, velünk tartja meg. Bővebb információért látogass az everness.hu oldalára.

Több, mint 200 program az Everness Fesztivál bontásában: Megérkezett a 200. bontás az Everness Fesztivál bontásában.

Az Everness Fesztivál kiemelt támogatója a MagNet Bank: Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: a MagNet, Magyar Közösségi Bank is csatlakozott kiemelt együttműködő partnereink sorához! Azok számára, akik már jegyet vásároltak tőlünk biztosan nem okoztunk nagy meglepetést a fenti hírrel, hiszen ők már láthatták a pénzügyi információknál, hogy az Everness Fesztivál a MagNet Bankot választotta pénzügyei kezelésére.

Bagdi Bella az Everness Fesztiválon: Bagdi Bella személyiségfejlesztő, tréner, aki a dalaival tanít. Bella koncertét is meghallgathatjátok szeptember 14-én, szombaton az Everness Fesztiválon!

Szatyor közösség az Everness Fesztiválon: Örömmel jelentjük be, hogy az Everness Fesztiválon a Szatyor Közösség is képviseli magát. A közösség alapjában különbözik a hagyományos vásárlástól, kereskedelemtől. Olyan működő és önfenntartó modell alapján működő közösségről beszélünk, ahol a környezettudatosság a folyamat minden eleménél jelen van. Zöldség, gyümölcs garantáltan közvetlenül a termelőktől, frissen, hűtés, fagyasztás, káros anyagok, génmódosítás, gyógyszerek, vegyszerek, permetek nélkül, ahogy mi szeretjük.

www.everness.hu

HozzászólásokPatek Philippe cette année

Patek Philippe cette année pour cette montre en particulier à se joindre à la technologie, puis avant, ce Gossamer brevet Patek Philippe, utilisez uniquement la bride extérieure. Nous savons tous que les cheveux ont les extrémités intérieure et extérieure, dans la plupart des cas, nous insistons sur le fait l'extérieur, il faut avoir entendu ce que Gossamer final Breguet, replique montre double Gossamer, fin de la courbe Philippe du spiral, la fin de la courbe autour du Gossamer Et ainsi de suite, ceux-ci se réfèrent à la fin des cheveux pour effectuer le traitement de la courbe, en afin d'améliorer la isochrone. oscillation Gossamer, le cercle doit faire un mouvement régulier centripète et centrifuge, au milieu du cercle peut être fait très régulière, à égale distance, mais la fin, car il doit être fixé à la pile de nageur, et ne sera pas déplacer, de sorte que l'extrémité extérieure de l'oscillation Gossamer contiendra-la concentricité du Gossamer, Patek Philippe Montre de sorte que le général fera la fin de la courbe de Rao, afin de minimiser la fin du mouvement concentrique arachnéenne de l'impact. en plus de la fin de t il visite aura une incidence sur la fin, la même extrémité doivent également être fixés, il y aura l'impact, mais beaucoup de tables ne le font pas.