Ikerláng, ibolyaláng, sajtos-tejfölös láng(os) - Háen világa

Megannyi kérdés szegeződik nekem nap mint nap, hogy "miről ismerem fel az Ikerlángomat?", "mit kell éreznem ha ő az Ikerlángom?"...és folytathatnánk még napestig a kérdések tömkelegének felsorolásával. Azt hiszem itt az ideje, hogy pontot tegyünk néhány hatalmas kérdés végére....vagy még több kérdést generáljunk a pontok mentén....ki-ki döntse el maga számára melyik lenne a megfelelő út.

Mostanában mindenki az ikerláng témával van elfoglalva. Persze felmerülhet itt, hogy én magam sem teszek mást mint erről írok, de szeretném veletek megosztani ennek a csodának minden oldalát feketén-fehéren.

Először is: a szerelem jó, a szerelem szép. Legyen ez akár ikerlélek, akár duál pár, akár csak egy "sima",sok esetben egyszerű, csendesen belehalós, néhol tán esetleg útszélinek is tűnő szerelem - mindegyik gyönyörű. Ha szembe jön és úgy érzed meg kell élned, ne habozz! Tedd meg! Szeress! Szeretkezz, élj, élvezd minden percét és ha úgy érzed, hogy már nincs benne több, akkor menj és járj tovább az utadon.

Fontos! Soha, de soha ne hagyd félbe, mert ha nem fejezed be, ha nem zárod le, szinte biztos, hogy előbb-utóbb újra szembetalálod magad ugyanazzal a problémával. Lehet, hogy akkor nem Béla lesz, hanem Árpi, nem szőke hanem fekete, de újra és újra beleesel abba a csapdába, amit magadnak állítasz fel minden esetben.

Manapság kering az éterben egy új fogalom: ibolyaláng szerelem. Kissé megijesztett ez engem. Az első reakcióm az volt: mi jöhet még? Ultraszivárvány-lamúr? Hogy hívjuk majd a futókalandot? Hupijupi-hókamóka? Vajon ennek is találunk majd valamilyen aranyos kis spirituális elnevezést?

Mi különbözteti meg az Ikerlángot az Ibolyalángtól? Az egyik több mint a másik? Mi van ha megvan az Ibolyád de nincs meg az Ikred? Tovább kell menned? Keresned? Kutatnod?

Két dolgot gondolok. Ami talán a végére lesz három is. Egyrészt minden esetben vállald a felelősséget. A felelősségvállalás önismeret, és ha önmagad iránt vállalod a felelősséget akkor egy lépéssel közelebb jutottál megint ahhoz, hogy tisztán lásd majd a dolgokat. Másrészt ne keresd veszettül azt, amit még nem mutatott meg neked az Univerzum. Bizonyára még nem készültél fel rá. Ha eljön az ideje eléd tárja.

Miét gondolod azt, hogy az Ikerláng szerelem egy olyan csoda ami csupa-csupa lebegés és apró csiripelő madarak fejed körül való keringése szíved ritmusára? Az Ikerláng szerelem talán a legnagyobb felelősség amit az Univerzumtól kaphatsz. Mert nála van a lelked másik fele. Felelős vagy érte és ezáltal máris felelős leszel önmagadért is. A tetteidért. Kimondott szavaidért. Az igazadért.

Mert ami az övé az a tied is. Ami a tied már az övé is. A határok elmosódnak. A fájdalom, az öröm, a mámor, a gyönyör, a nevetés, a mosoly mind-mind felerősödnek és közössé válnak. Mostantól figyelned kell tested és lelked jeleit, hiszen bármelyik percben szüksége lehet rád vagy szükséged lehet önmagadra.

Önismeret, elfogadás, igazmondás, felelősség, gondolati egyezések és fejben olvasás, hihetetlenül erősen áramló energiák, közös szívdobbanások és valamiféle különleges mennyei beteljesülés. Ez mind az Ikerláng.

Hogy mi az Ibolyaláng? Jómagam is csak olvastam róla. Egy-két városi legendát már hallottunk is ezekről az újsütetű kapcsolatokról. Ha van bizonyosság, hogy ez több, mint szerelem, hogy ebben is van misztikus és mitikus háttér, állok elébe, hogy megismerjem.

Az biztos, hogy nem fordulhatsz el felelőtlenül a párodtól csak azért mert nincs kedved energiát fektetni a jelenlegi kapcsolatodba, hiszen minden lánggal dolgozni kell, minden nap, minden percben. Ugyanúgy. Ez is ellaposodhat. Ez is megszürkülhet. Hiába a csodák tömkelege, a kapcsolatok többsége a hétköznapokban zajlik.

És akkor láng ide, lelkesedés oda, ha nem dolgozol vele, hívhatod akármilyen spirituális módon, attól még vége lesz. Talán a szenvedés mértéke változik akkor amikor az Ikerlángodat veszíted el vagy csak Kovácskárolyt a kettőpercéből.

Ha többet szeretnél megtudni az önismeretről, az ikerlángokról, célkitűzésről és teremtésről látogass el előadásomra 2o13. szeptember 16-án az Egyhárom Klubba.

Háen világa, avagy a szavak hatalma az Ikerlángtól a Teremtésig
2o13. szeptember 16. 18.3o
Egyhárom Klub IX. kerület Ferenc tér 13. V/23
Belépő: 1ooo ft.
Jelentkezz Facebookon:ITT!

Címkék:

Hozzászólásokválaszok

Kedves....!

persze a kíváncsiság jó, és örömteli ennek mértéke is, de továbbra is javasolnám az FB oldalt, a blogot és lehetőség szerint az élő előadásokat és egyéni konzultációt, hiszen az a VALÓSÁG.

szép estét nektek :)
HáenMindenki az Ikerlángod :)

A többi arról szól hogyan tudjanak pénzeket kiszedni tőled a semmiért. :)kérdések

Szívesen válaszolok minden kérdésre amire tudok, bár a válaszok nincsenek kőbe vésve.
Viszont ne itt kelljen ilyen körülményes fórumrendszerben kommunikálnunk.
A Secret találkozón pl. ott leszek. Vagy gyere el egy előadásomra. Vagy kérdezz Facebookon.előadás ma este

ma este 18.3otól előadást tartok az Ikerlángtól a Teremtésig témában, kötetlen beszélgetéssel, kérdésekkel. Háen világa élőben :) Egyhárom Klub IX. kerület Ferenc tér 13. 23.kapucsengő